Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Kajule21 taky prodáváme Peg-pérego
Mě se osobně moc Synergy nelíbí na to, že na netu vypadá TOP, ale to je každého věc ![]()
Pro mě byl horor vybrat barvu kočárku, ale model byl jasný hned
zajímavé
Chceš vyloženě Book? Mám Book Cross a je to pro mě pan dokonalý ![]()
Ahojte,
mě se ten synergy líbí ale černý kočár nechci připadá mi to nepraktické hlavně v létě.
pro mě je favorit ten béžový, i když třeba vím že @Pavla087 připadá nijaký mě se vzhledem k tomu, že nevíme co čekáme líbí moc, potom vede ten šedý s bílým lemem, ale ten jsem neviděla na živo a nevím jestli to není smutné skoro jak černý
@Michy35 neboj není… my věděli že to bude kluk, ale chtěla jsem neutrální barvu a máme Atmosphere. Ascot je pěkná barva a dá se skvěle kombinovat
Tmavá není, je taková akorát… Mrkej.
Ta bílá to zjemňuje. U mě se střídá šedá s tmavě šedou a smutný to taky není ![]()
@Pavla087 tahle xl navetta v šedé se mi líbí ale tak šedá pop up prostě moc néé
Ahoj holky,
mám dotaz - jakou si mám koupit pláštěnku na Peg Perégo BOOK UP plus na korbu? A máte do něj nějaký originální fusak?
Děkuji.
@Jarmilik1 lupovala jsem od emitexu univerzalni a sedela krasne a dokonce mi pak sedi i na sportak kdyz chci mit schovanou i boudu
@Michy35
Tak to se ti můj šedý Pop Up nelíbí
Ascot je TOP taky jsem se rozhodovala ![]()
@Jarmilik1 Pláštěnku jsem koupila neorigoš a je teda nic moc ale účel splní - mám Emitex který bytostně nesnáším
Zimní fusak mám Lodger Bunker a asi kupovat ABC Design fusáček ![]()
@Andy00 Mě na sporťák sedět nebude protože ho nemám otočný, ale nevadí mi to. Ta origoš stačí ![]()
@Pavla087 no mě jak mě, mě nějak ta barva nevadí, ale můj drahý, který tvrdil, že kočář si mám vybrat sama, že do toho nebude kecat, tak šedou pop up korbu
zavrhl
takže asi tak
@Michy35 škoda, je o „chlup“ větší než Navetta XL
Mě se třeba moc nelíbí sporťák v barvě Atmosphere ![]()
@Jarmilik1 Taky máme korbičku Atmosphere a Sporťák Blue Denim a podvozek Book Cross (viz. foto). Pro mě je to TOP kočárek
![]()
@Pavla087 - tak to my máme i sporťák ve stejné barvě…, moc se mi líbí…, akorát nemáme trojkolku, ale čtyřkolku s těma malejma předníma kolama a uvažuji, zda si nekoupím ta stejně velká přední kola, ale stojí to 1.890,– Kč…, uvidíme, až vyjedeme do sněhu ve městě (pokud tedy nějaký bude). Takže myslíte plášťenku universál od Emitexu? A sedí tedy i na ten sporťák?
@Jarmilik1 Jj., se dí tam dobře a na otočný sporťák taky. Jen u Book Crossu to moc nejde
Měla jsem na prvního syna PP Book tak vím jakej je v praxi
Teď akorát přemýšlím jak velikou tu Emitex pláštěnku mám ale asi XL a je trochu větší ale zase vše potřebné zakryje
Hodně si lidi u nás kupují Off Road kola, jsou super do terénu a sněhu, jen je otázka, zda ještě nějaký sníh vůbec bude… v posledních letech ho teda moc nebylo (jsem z vysočiny kde je dost sněhu…)
@Pavla087 píše:
@Kajule21 taky prodáváme Peg-péregoMě se osobně moc Synergy nelíbí na to, že na netu vypadá TOP, ale to je každého věc
Pro mě byl horor vybrat barvu kočárku, ale model byl jasný hnedzajímavé
Chceš vyloženě Book? Mám Book Cross a je to pro mě pan dokonalý
Tak ja tím, ze ho mám na prodejně, tak to pro mě byla jasná volba, ale mrknu i na ten, co říkáš ty
A u Book S, jak jste byly holky spokojené s kolečkama? Neojíždí se nějak? A co odpružení? Nevím, jestli bude „pérovat“,až se zatíží? Ale i kdyby ne, neberu to jako nějaký zásadní problém
.Skvělé je skládání(i s hlubokou korbou i se sporťákem) ![]()
@Kajule21 - tak to skládání je pro mne zásadní - jednoduchá manipulace, otočný sporťák, a že nejsou nafukovací kolečka. Pružnost zatím nevím…
@Jarmilik1 píše:
@Kajule21 - tak to skládání je pro mne zásadní - jednoduchá manipulace, otočný sporťák, a že nejsou nafukovací kolečka. Pružnost zatím nevím…
Tak pak napiš, jak jsi s ním spokojená. Já ho zatím testovala jenom před prodejnou
Ale je na něm vychytaný snad každý detail ![]()