Peg Pérego Book

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
3.5.16 19:08

Holky nebudete někde prodávat korbu pop up v béžové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 14:46

Holky, mohla bych se ještě jednou zeptat? Na PP book nelze dát vajíčko? chtěla jsem ho koupit z druhé ruky a paní říká, že sportovní sedačka nejde sundat. Takže bych musela mít book plus? děkuji za rady, čtu pořád nějaké diskuze a už jsem z toho jelen. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.5.16 17:26

@Katka Břízová Paní bude mít zřejmě koupenou přímo jen sportovní verzi - tu mám třeba i já - neotočná verze a po straně boudičky jsou ty pacičky na plné natáhnutí střechy. Vajíčko by se tam dát mělo - pod sedákem jsou schované takové držáčky, které se vycvaknou a dáváš vajíčko jakoby do sportovní sedačky. Ale sportovní sedačka sice sundat jde, ale ostrojíš jen textilie a pevný záda zůstanou na konstrukci. Já jsem vajíčko na Perego nepoužívala.
Pak se prodávají ještě jiný typy sport. sedačky - ta je otočná a ta by měla jít celá odcvaknout - ale to nemám osobně vyzkoušený, jak to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 19:04

@tery16 Paní říkala, že ho má ještě v záruce, tak snad má i návod :) My máme gt3 a já nedám podvozek do svého pidi auta, tak jsem chtěla book a to vajíčko ještě chvilku potřebovat budeme. Tak uvidíme, zatím moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.5.16 19:37

@Katka Břízová Já mám sice ten neotočnej BOOK, co jsem koupila jenom jako sporťák. Ale tehdy jsem to moc nestudovala a vzala jsem, co bylo na prodejně. Jako vyhovoval mi moc, ale kdybych si přece jen mohla vybrat znovu, tak se kouknu po podvozku s koly Soft (mám je teď na Book Cross a jsou jízdně lepší) a otočné (čili sundávací) verzi sedáku. Kdybych měla tento typ sporťáku, dokoupím časem jen hlubokou korbu a mám celý komplet kočáru na druhé dítě. Tento kočár mi vyhovoval, že je skladný do auta. Taky jsem měla první kočár velký. Sice super, ale do auta prostě velký. Na tohle je book super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
9.5.16 21:32

@Katka Břízová na neotočný Book jde nasadit autosedačka. Žádný potah se sundávat nemusí. Tam, tak jsou pásy, tak pod nimi jsou ukrytá očka pro uchycení autosedačky ;) stačí je jen vysunout do strany a pak vytáhnout nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 06:42

@tery16 My chtěli gt3 jezdíme tady hodně v přírodě, ale už pokukuju po sporťáku. Gt3 bude na velký procházky a když půjdu sama s malým do města tak se mi líbí ten book. Mám 3 mimčo ( a poslední ;) ), tak se mi do nového sporťáku nechce investovat, a paní bydlí kousek od nás. Jinak co jsem koukala na kočáry z druhé ruky, tak je jasný, že má každý osobní odběr. :) Ale asi ho zkusím, vajíčko už stejně dlouho mít nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 06:45

@Pavla087 Děkuju moc, já se na ten book tak těšila, když to jde vyřešit takhle, tak je to super. :D Ještě to u paní okouknem, ale myslím, že už moc dlouho vajíčko používat nebudeme, Hrozně to letí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
10.5.16 09:16

@Katka Břízová tady máš videjko a mrkni přímo na minutu 3:20 :) tam to přesně je ukázané.
https://www.youtube.com/watch?… Měla jsem přímo tenhle Book akorát černo-šedý a byl to můj miláček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 12:55

@Pavla087 Super, díky moc :palec: Už se na něj těším. Koukala jsem na recenze a chválí si ho hodně. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
10.5.16 16:23

@Katka Břízová joo, kočárek je prostě TOP. Teď nám na druhé miminko Peg-pérego Book Cross a taky super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 17:30

@Pavla087 Jo jo, také o něm hodně čtu, ale máme gt3 a ten book si myslím, že by byl náš kočárek až do té doby, kdy ho nebudeme potřebovat :D aspoň doufám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.16 19:43

Ještě bych se chtěla zeptat, jak chci od paní kupovat book, tak píše, že má barvu capucino. O barvu mi ani moc nejde( béžová se mi líbí) jen mi vrtá hlavou, že jsem o žádné takové neslyšela a to jsem teď po dvou dnech dočetla komplet disuzi :jazyk: Nemyslí ona tu geo nebo cream? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
13.5.16 21:37

@Katka Břízová Dej sem fotku a podle toho ti řeknu jaký je to název barvy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.16 22:09

@Pavla087 vkládám zatím jednu, klidně mi řekni na kočárek svůj názor, ale podle fotky toho není moc poznat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí