Peg Pérego Book

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
871
5.3.17 00:17

@Pavla087 Jejda,ty musíš mít drobka (nebo my obříka :think: ). Malá šla z korby mezi pátým/šestým měsícem, teda ne že by se nevešla, ale začala jezdit v polosedě, rukama chycená po stranách, hlava vytažená, aby viděla :roll: Ve sporťáku jsem si jí napolohovala ke spokojenosti všech, ale do něj se nám už v 18měsících nevešla :nevim: Jinak na léto a výlety jsme měli tereňák od Tfk a to byl koráb a ještě golfky :oops: Ale to určitě nebylo mojí náročností, my všechny ty kočárky potřebovali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
5.3.17 09:40

@Resch Starší syn byl obřík. Vozila jsem ho v korbě o stejné velikosti jen u nožiček byla zúžená a taky 10 měsíců. Mladší syn je proti staršímu drobnější, ale zase je úměrný váha x délka. Starší syn je letní a mladší jarní a to taky dělá trochu rozdíl :D Takže jsem finálně ráda, že jsme byli v korbě tak dlouho :mrgreen: Sporťák… v něm se úplně ztrácí :lol: :lol: Ale bude Bugaboo Bee, tak se zas na něj těším. Kočárek je sice vzhledově malinký, ale funkčně už nee :D Na mladšího jsem Beečko měla (bylo mu 5 měsíců) a super. Hezky se ten kočárek nosí do schodů :palec: No, do města je prima a PP si šetřím na zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.8.17 11:03

Cross nebo classic

@tery16 ahoj.mohu se zeptat který ti víc vyhovuje? Měla jsem vybraný cross a teď mě známá přesvědčuje ze by volila classic. Že cross je nekvalitní. Potrebuji kočár do středně těžkého terénu. Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.8.17 12:44

@annynnka Ahoj :mavam: Čtu to pozdě, ale čtu :D Mám a jezdím s oběma kočáry, malej má rok. Čtyřkolku mám s obyčejnými koly a kupovanou pouze jako sporťák, takže tam se trošku myslím liší ta sedací plocha. Ohledně kol jsou určitě lepší ty soft kola, který jsou na trojkolce. Ale myslím, že se dá koupit i čtyřkolka se soft koly. Ohledně skladnosti do auta je určitě lepší čtyřkolka, beru teď už jen ji. Nedokážu říct, jak by jezdila čtyřkolka s korbičkou, měla jsem korbičku jen na trojkolce. Tam jsem byla spokojená moc. Trojkolka je mnohem líp odpružená, malinko pohupuje. Nevím, jak jsi vysoká, ale já mám 178cm a vyhovuje mi spíše vyšší konstrukce, kterou má trojkolka. Na čtyřku jsem si přikupovala prodloužení rukojeti. Na trojkolce mě neskutečně štve polohování zad, nějak si na to páskové polohování nemůžu zvyknout. Jednou rukou to prostě neuděláš. Čtyřkolka v tomto je mnohem pohodlnější. Sedací plocha u trojkolky je užší, než u čtyřky. Přijde mi, že malej líp sedí (a raději) ve čtyřkolce. Já jsem si trojkolku chtěla moc vyzkoušet, nelituju toho a ráda ji beru ven. Ale kdybych si měla vybrat jeden, tak asi volím čtyřkolku se soft koly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.9.17 15:52
@tery16 píše:
@annynnka Ahoj :mavam: Čtu to pozdě, ale čtu :D Mám a jezdím s oběma kočáry, malej má rok. Čtyřkolku mám s obyčejnými koly a kupovanou pouze jako sporťák, takže tam se trošku myslím liší ta sedací plocha. Ohledně kol jsou určitě lepší ty soft kola, který jsou na trojkolce. Ale myslím, že se dá koupit i čtyřkolka se soft koly. Ohledně skladnosti do auta je určitě lepší čtyřkolka, beru teď už jen ji. Nedokážu říct, jak by jezdila čtyřkolka s korbičkou, měla jsem korbičku jen na trojkolce. Tam jsem byla spokojená moc. Trojkolka je mnohem líp odpružená, malinko pohupuje. Nevím, jak jsi vysoká, ale já mám 178cm a vyhovuje mi spíše vyšší konstrukce, kterou má trojkolka. Na čtyřku jsem si přikupovala prodloužení rukojeti. Na trojkolce mě neskutečně štve polohování zad, nějak si na to páskové polohování nemůžu zvyknout. Jednou rukou to prostě neuděláš. Čtyřkolka v tomto je mnohem pohodlnější. Sedací plocha u trojkolky je užší, než u čtyřky. Přijde mi, že malej líp sedí (a raději) ve čtyřkolce. Já jsem si trojkolku chtěla moc vyzkoušet, nelituju toho a ráda ji beru ven. Ale kdybych si měla vybrat jeden, tak asi volím čtyřkolku se soft koly.

Diky ;) Koupila jsem nakonec trojkolku a zatím jsem nadšená;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.9.17 19:57

@Pavla087 jen to chci zhrnout a bude to zrejme vtipne :lol: nakonec jsem malou v peregu odvozila 4,5 mesice, ne ze by nevyhovoval to vubec, ale ona nesnasela hl. Korbu mela v kocarku zachvaty. A co jsem nakonec koupila? Ano uznavam, mnou odsuzovsne Bee 3 :lol: miluji ho a male se taky libi :potlesk: a jedte mame britax b motion pro manzela :mrgreen: a tak do terenu a jsme spokojeny vsichni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.9.17 21:59

@adula84 taky to shrnu… :mrgreen: Mám PP Book Cross. V korbě jsme byli do roka a ve sporťáku jen 3 týdny. Pak mi chlap koupil Bee3 a jsem maximálně spokojená. Bee už nedám z ruky a to jsem ho taky původně nechtěla :lol: :palec:
PS: V 5m jsem měla Bee+ a jízdně katastrofa. Tak po týdnu šlo z domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
13.8.18 18:48

Maminky, které máte vyzkoušené PP Book v zimě, jaký doporučujete rukávník? Tím, že má tento kočár netypické madlo se to trošku oříšek. Dívala jsem se i na Odenwälder Muffolo rukavice… Co se vám na tomto kočárku osvědčilo najvíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
13.8.18 19:15
@ziza1108 píše:
Maminky, které máte vyzkoušené PP Book v zimě, jaký doporučujete rukávník? Tím, že má tento kočár netypické madlo se to trošku oříšek. Dívala jsem se i na Odenwälder Muffolo rukavice… Co se vám na tomto kočárku osvědčilo najvíce?

Já jsem tam měla klasický Emitex a seděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
13.8.18 19:28

@Hrozina A měla jste ten spojený nebo ten dělený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
13.8.18 20:26

@ziza1108
Ten spojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
14.8.18 09:11

@ziza1108 https://www.pinkie.cz/…ck-comb.html tyhle si kup, sedí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.8.18 09:47

@Pavla087 Jé, moc děkuji za typ. Ty vypadají dobře. A jsou teplé?
Dívala jsem se právě na Odenwälder Muffolo rukavice a ty vypadají hodně teple.
Jsou to tyto:
 https://www.mybabystore.cz/…uffolo-.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
14.8.18 12:26

@ziza1108 Znám oboje a myslím, že jsou oboje stejně teplé. Ber ty který se ti víc líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.8.18 13:59

@Pavla087 Moc děkuji za odpověď. Ty Pinkie se mi líbí mnohem víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí