Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PerličkaM. píše:
Nech jí odejít, je-li pevně rozhodnutá. Pokud spolu zůstanete kvůli dětem, budete se trápit oba. Miluješ ji? Pravá láska má být nesobecká. To že budeš šťastný za to, že bude šťastná ona, třeba i kdyby to bylo s jiným.
Přesně tak, z pravé nesobecké lásky by ji měl dát zbytek kartonu kondomů, který spolu nestihli spotřebovat, zacálovat dovolenou v Dubaji a přispět na nové auto
jen tak se pozná pravá nesobecká láska
@prostěboreckurva píše:
Přesně tak, z pravé nesobecké lásky by ji měl dát zbytek kartonu kondomů, který spolu nestihli spotřebovat, zacálovat dovolenou v Dubaji a přispět na nové autojen tak se pozná pravá nesobecká láska
Tak to je velmi přesné a trefné ![]()
@kliťák píše:
Asi takhle a na rovinu- nechal, s tou čárou to zatím u nás funguje-velice dobře-za poslední 4 roky ani jedna hádka.
Ano v ten moment bych ji z chutí vykopnul a nazdar, jenže byla potretana docela dost…si myslím. On totiž dotyčný bydlel ve vsi asi 12km od nás a vzhledem k tomu že tehdy, ta akce s předáním proběhla v sobotu v podvečer a já tam řval jak na lesy, tak měla z ostudy kabát- vesnické tamtamy.
Funguje po všech stránkách ok, tak proč kvůli jednomu uklouznutí vše bořit
Bejt to dítě, tak se nadosmrti stydím. Za takového dramaquinn tatíka.
Nějakou dobu jsem se snažil tomuto tématu vyhýbat proto odepisuji se zpožděním.
Primárně mi jde o děti. Nenapsal jsem to v úvodním příspěvku jasně. Mám s nimy úžasný vztah. Jsou ale moc malé na to, aby se zohlednil jejich názor. Jiná situace je když je dětem 20 let, jak tu psal @kliťák V takovém věku jsou už děti často mimo domov a zařizují si vlastní život. I kdyby byly doma, můžou se rozhodnout samy.
Nechat děti i partnerku milenci s tím, že se dřív nebo později vrátí děti samy nebo i s partnerkou? I to se může stát. Ať tak či tak by to byla prohra pro děti 10:0.