Pertnerka má milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.8.23 22:55
@PerličkaM. píše:
Nech jí odejít, je-li pevně rozhodnutá. Pokud spolu zůstanete kvůli dětem, budete se trápit oba. Miluješ ji? Pravá láska má být nesobecká. To že budeš šťastný za to, že bude šťastná ona, třeba i kdyby to bylo s jiným.

Přesně tak, z pravé nesobecké lásky by ji měl dát zbytek kartonu kondomů, který spolu nestihli spotřebovat, zacálovat dovolenou v Dubaji a přispět na nové auto :potlesk: jen tak se pozná pravá nesobecká láska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
24.8.23 01:32
@prostěboreckurva píše:
Přesně tak, z pravé nesobecké lásky by ji měl dát zbytek kartonu kondomů, který spolu nestihli spotřebovat, zacálovat dovolenou v Dubaji a přispět na nové auto :potlesk: jen tak se pozná pravá nesobecká láska

Tak to je velmi přesné a trefné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
24.8.23 01:45
@kliťák píše:
Asi takhle a na rovinu- nechal, s tou čárou to zatím u nás funguje-velice dobře-za poslední 4 roky ani jedna hádka.
Ano v ten moment bych ji z chutí vykopnul a nazdar, jenže byla potretana docela dost…si myslím. On totiž dotyčný bydlel ve vsi asi 12km od nás a vzhledem k tomu že tehdy, ta akce s předáním proběhla v sobotu v podvečer a já tam řval jak na lesy, tak měla z ostudy kabát- vesnické tamtamy.
Funguje po všech stránkách ok, tak proč kvůli jednomu uklouznutí vše bořit :nevim:

Bejt to dítě, tak se nadosmrti stydím. Za takového dramaquinn tatíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.23 14:19

Nějakou dobu jsem se snažil tomuto tématu vyhýbat proto odepisuji se zpožděním.
Primárně mi jde o děti. Nenapsal jsem to v úvodním příspěvku jasně. Mám s nimy úžasný vztah. Jsou ale moc malé na to, aby se zohlednil jejich názor. Jiná situace je když je dětem 20 let, jak tu psal @kliťák V takovém věku jsou už děti často mimo domov a zařizují si vlastní život. I kdyby byly doma, můžou se rozhodnout samy.
Nechat děti i partnerku milenci s tím, že se dřív nebo později vrátí děti samy nebo i s partnerkou? I to se může stát. Ať tak či tak by to byla prohra pro děti 10:0.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky