Pes a miminko

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6230
24.2.14 13:50

@Honey Hooligan hezké :) akorát tu elektriku bych nedoporučila, protože se obávám, že v rukou @Bella1988 by napáchala spíš víc škody než užitku.

• načítám...
1067
24.2.14 13:50
  • načítám...
2976
24.2.14 13:52

@Any83 Tak mi řekni co s ní mám dělat. jsem na rizikovce kvůli krvácení, takže musím odpočívat a jsem taky v invalidním důchodu protože jsem nemocná, tak mi řekni co mám pro tu princeznu dělat aby byla konečně spokojená. neustále jí házím hračky aby se nenudila, když jsem ještě mohla cvičila jsem jí, ale nic z toho nepomohlo. Jak jsem řekla já nebudu otrokem psa ten pes bude poslouchat mě a nebo potáhne taky do útulku, nebudu se každej den s ní nervovat.

• načítám...
6381
24.2.14 13:54

Dočetla jsem diskusi do 5. strany, pak už jsem neměla sílu…
@Bella1988 myslím si, že problém bude ve výchově už od mala, sama píšeš, že těch problémů bylo dost a pořád něco řešíš a to 4 roky. Pokud dáš fenu do útulku tak ji bude hrozně, na jednu stranu tě chápu, i sousedy, taky by se mi nelíbilo, kdyby ve vedlejším bytě štěkal/kňučel neustále pes, ale nicméně bych fence dala šanci, ono je to opravdu většinou špatnou výchovou (jasně, jsou i psi, které prostě ať děláš co děláš nepředěláš). Kdyby jsi to neměla daleko, tak prý dobrý psycholog je Rudolf Desenský, rozumí řeči psů, myslím si, že by mohla stačit jedna návštěva a poradil by ti jak pracovat se psem a hlavně co mu vadí :think:

• načítám...
1067
24.2.14 13:54

@Bella1988 v první řadě se tvá diskuze nemá jmenovat pes a miminko.

• načítám...
632
24.2.14 13:55

Přesně tak, jak píše bubulina. Třeba by si ji z té chovatelské stanice vzali zpět. Mamka má stanici a ve smlouvách předkupní právo a pokud majitel psa nechce nebo nezvládne, odkoupí jej zpět. Sice teď jednoho takového psa už rok odstává z toho, jak ho kupující poškodil, ale raději se s ním bude zabývat, naž aby skončil v útulku. Těžko říct, zda však takto narušeného psa bude chovatelka chtít.

@Honey Hooligan dáváš dobré rady, ale v tomto případě asi pozdě. Vidím to jako jednu chybu v přístupu zakladatelky k fence za druhou.

• načítám...
Bella1988
24.2.14 13:55

@jannina1 neovládám se k zaslepným idiotům, co umí jen kritizovat a odszují někoho koho neznají, to máš pravdu. Ty sama se chovat slušně neumíš - mohla jsi to napsat úplně jinak a ne mě rovnou hodit do pytle a dát nálepku " to je ta, co má dítě a už nechce svého psa".

• Upravit
6230
24.2.14 13:57

@bubulina my to máme v kupní smlouvě psa taky, ale vím, že má chovatelka by si dalšího psa vzít k sobě i tak nemohla. Nemá na to prostor. Ale určitě by se snažila najít pro něj nového majitele.

@Bella1988 já měla se svým čsv taky spoustu problémů. Povahu plemene jsem před jeho pořízením brala dost s rezervou, přeci pes jako pes… a byla to pro mě ledová sprcha. Zabojovali jsme a zvládli jsme to. O útulku jsme ani na chvíli neuvažovali.

@Honey Hooligan píše:
Předpokládám, že když si ji cvičila, tak umí odložení, takže - jdete ven - dáš jí povel místo, zůstan, a až se oblékneš, tak ji teprve vyzveš k odchodu, prostě ji nencháš ječet a lítat - co je na tom těžkého. Jo musíš ji to naučit, ale pár mnaminek, motivace a bude to. Ten pes si je nejistej ve všem co dělá, protože nemá pravidla. I tu největší labilku můžeš uposlušnit tak, aby byl život s ní přijatelnej.

Přesně jak píše Honey. Můj pes také jednoho dne začal štěkat na vysavač. Vyřešilo to odložení. V povelu „lehni“ neměl prostor k tomu, aby skákal okolo hubice. Napřed to vydržel pár sekund, postupně se to zlepšovalo (pokroky byly rychlé, cvičně jsme vysávali každý den). Do měsíce přestal na vysavač štěkat úplně, přestal ho zajímat.

• načítám...
Bella1988
24.2.14 13:57

@offi :nevim: ne nemá smysl psát kamkoli. Když to tady čtu, tak je mi to naprosto jasný.

• Upravit
1067
24.2.14 13:58

@Bella1988 teď se na mě nezlob, ale třeba já jsem ti radila co ještě zkusit a ty si sama hned napsala, že jde do útulku.
Tak tady nedělej chudinku - já měla pro tebe předtím pochopení, ale ty si mi nic kloudného na to nenapsala a hned, že je do útulku

• načítám...
24.2.14 14:00
@jannina1 píše:
@Honey Hooligan
Hele pro toho psa bude jedině štěstí, pokud se dostane pryč. Přečti si co o fence píše"zasloužila si to".čili to má za to, jak se chová. Svého psa nesnáší.
Dále nevěřím, že člověk, který se neovládá v chování k lidem, se ovládá ke psům…

Já se obávám, že bude velkým problémem toho psa udat a to do dobrých rukou. Lidi co psům rozumí, chovají, cvičí, sportují - si prostě nevezmou psa, kterej je jim k ničemu. Laik si s ní zase neporadí a pošle ji dál. Jedině nějaká vesnice a k baráku na samotu nejlépe, to zase chudák pes, ale lidi nebudou týraní v uvozovkách, jen ten pes. :( Já jsem toho názoru, že lidi mají být zodpovědní za své chování, takže majitelka by toho psa měla dát do kupy, než ho pošle dál. Protože ono najít nějakého anděla, co si vezme totálně oddělané zvíře a dá ho do kupy, bude dost problém. Možná tak ještě za korunky. Určitě jsou tu lidi co odnaučí nežídoucí chování, ale za prachy a majitel starý, nebo nový pak psa převezme s návodem. Když ho ale nebude dodržovat, bude tam, kde byl.

• načítám...
1067
24.2.14 14:00

@offi očividně když víte, že ten pes má problém a všude leze a vše seřeže nebo se počůrá atd. Tak proč ji při odchodu nezavřete na chodbu nebo do koupelny?

• načítám...
6230
24.2.14 14:01

@offi nemůžu ti poradit nic, protože nevím, jak se ke svému psovi chováš. Ale nevděční drzí psi bývají ti, kteří nemají pravidla a mají stejná nebo větší privilegia, než jejich páníčci :nevim:
@Bella1988 chtěla jsi akorát politovat. Tak jsi to měla říct hned a nechtít rady :nevim:

• načítám...
2976
24.2.14 14:04

@Bella1988 to máš pravdu. si myslí, že když jejich pes má klidnou a poslušnou povahu, tak takovou mají všichni, ale každý pes je jiný. Měla jsem yorka a ta byla kamarádská, chodila bez vodítka i ve městě, neobtěžovala lidi. Mamka má též yorka a jejich pes by nemohl vyjít před barák bez vodítka, hned štěká na lidi, běhá za autama, za lidma na kole, je nekamarádská. Je to stejná rasa podle knížky by měli být stejný, ale to je hovadina. Lidi jsou taky různý.

• načítám...
6230
24.2.14 14:07

@offi doporučuju pořídit si pejska z hračkářství. I tvé mamce.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby