Pes a miminko

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Bella1988
24.2.14 13:16

@saani no snažila jsem se vybrat malý soukromý útulek.. jistotu nemám žádnou, ale možnost taky ne. Nenechám si ji. Klidně ať mě tu lidi sežerou, už je mi to fakt jedno. Já mám svědomí opravdu čisté. A tohle je možnost ji dát šanci.. nikdo ze známých ji nechce, protože ji právě znají.

• Upravit
Bella1988
24.2.14 13:19

@saani ach jo.. psala jsem, že na vodítku nechodila nikdy, protože jsem ji vodila na předváděčce a pak na volno - poslouchala a teď chodí na vodítku jen po sídlišti, než se dostaneme na louku v lese, kde ji pak pustím. O tom, že by byla omezována v pohybu nemůže být řeč. Chodí připnutá jen tam, kde je nejvíc lidí a psů. Les je poblíž mého bytu, cca 10 minut cesty ani ne.

• Upravit
Bella1988
24.2.14 13:22

Navíc tady nejde o mě - vůbec. Jde o to, že to vadí sousedům, pes obtěžuje okolí, jsou na to vyhlášky. Můj manžel ji už začíná úplně nesnášet. Pes je prostě nešťastnej, a moje dcera za to taky nemůže, aby si pak chtěla psa pohladit a ten se po ni ohnal nebo začal vřískat na celý kolo. Nebo aby ji budila xkrát za den, protože má problém. Další možností by ještě byl znovu cvičák nebo ty agelity - ale na to opravdu nemám čas.

• Upravit
2976
24.2.14 13:24

@Bella1988 Asi budu jediná kdo tě plně chápe. Doma mám 2 takové a hlavně ta jedna mi dělá ze života peklo, je nevděčná, oprsklá a neposlušná. Čekám taky miminko a mám hrůzu co se bude dít až se nám dítě narodí. Pes mi neustále močí a kadí doma, i když s ní chodím ven několikrát denně do lesa, aby mohla být na volno. Kdyby, ale čurala jen na podlahu, ale močí nám na gauč, tam má už zakázáno chodit, tak se vyčurá do pelechu, nebo dnes na taburet. Když jdu z bytu hned se vydá šmejdit po bytě, vleze si klidně na stul a tam sežere co najde, i přesto, že je čerstvě nakrmená, nikdy nemá dost. A co dělá venku za scény ani popisovat nebudu. Mám hrůzu, že až se nám narodí miminko bude jí močit do postýlky, nebo různě po jeho věcech, bude mu ničit hračky jak ničí nám věci. nebudu nikde moc odložit jídlo ze strachu, že ta blbka se na to vrhne a sní to. Nemůžeme jet nikam bez ní, protože nám jí nikdo pohlídat nechce, jelikož dělá scény. Takže na výlet jedeme jen tam, kde muže být i ona.

• načítám...
1067
24.2.14 13:24

@Bella1988 tak to už vůbec nechápu proč si diskuzi zakládala, když ti tady radíme a stejně si rozhodnuta, že jde do útulku :cert: :cert: tak hlavně, aby tě osud za to nějak nepotrestal… a ty tady nezakládala jinou diskuzi.

Když už víš, že jde do útulku. Prooč nejsi schopna dát jsem fotku a nabídnout ji někomu tady na emiminu?
Protože útulek už je fakt masakr a když jste to zvládali takovou dobu, tak teď bych si dala práci s inzercí, aby sis ty majitele mohla prohlídnout a zjistit zda to jsou důchodci bez dětí atd? A vyhovět jejím požadavkům?

NEBO JEŠTĚ LÍP KDYŽ MÁŠ UŽ TY INZERÁTY HOĎ JSEM NA VŠECHNY ODKAZ

• načítám...
Bella1988
24.2.14 13:26

@saani teda chodí.. spíš ji táhnu, protože jak jsem psala, jak ji připnu, začně vřískat a lehne si na zem. a když je na volno, to jsem psala taky - napadá bezdůvodně psy, většinou velký, takže hrozí fakt průšvih nebo bojovky. Nebo obtěžuje lidi. Chce aby ji hladili, nebo žebrá, když mají něco k snědku, skáče po nich a pod. Takže proto jsem ji začala aspoň mezi lidmi dávat na vodítko. Podotýkám, že na vodítku chodit umí.. vodit psa na předváděčce je mnohem těžší.

• Upravit
7257
24.2.14 13:28
@saani píše:
@Bella1988 tak to už vůbec nechápu proč si diskuzi zakládala, když ti tady radíme a stejně si rozhodnuta, že jde do útulku :cert: :cert: tak hlavně, aby tě osud za to nějak nepotrestal… a ty tady nezakládala jinou diskuzi.

Když už víš, že jde do útulku. Prooč nejsi schopna dát jsem fotku a nabídnout ji někomu tady na emiminu?
Přesně fakt,dikuze neměla smysl.Přečti si jakýma nadávkama mě počastovala,když jsem jí něco poradila.Nemá to v hlavě v pořádku.Jdu se věnovat něčemu smysluplnějšímu než radit psychopatkám.Ahoj!
Protože útulek už je fakt masakr a když jste to zvládali takovou dobu, tak teď bych si dala práci s inzercí, aby sis ty majitele mohla prohlídnout a zjistit zda to jsou důchodci bez dětí atd? A vyhovět jejím požadavkům?

NEBO JEŠTĚ LÍP KDYŽ MÁŠ UŽ TY INZERÁTY HOĎ JSEM NA VŠECHNY ODKAZ
  • načítám...
Bella1988
24.2.14 13:30

@saani Jsem rozhodnutá. Konec konců, když už jsem ten tyran, tak co se to ode mě dalo čekat, že jo.. inzeráty jsem dávala před časem, znova už je vypisovat nebudu, ale to jsem taky psala, nemám čas čekat zase další měsíce na reakce a emimino mě fakt nenapadlo. Navíc jsem snad chodí lidi, co mají hlavně děti ne? K DĚTEM OPRAVDU NE!

• Upravit
24.2.14 13:30

@offi cituji: je nevděčná, oprsklá a neposlušná? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tahle diskuse je ve skutečnosti k pláči, ale tohle mě opravdu dostalo :zed: :zed: :zed:

• načítám...
7257
24.2.14 13:31

Přesně tak, diskuze neměla smysl. Přečti si, co mi napsala za sprosté nadávky, když jsem jí něco poradila. Nemá to v hlavě v pořádku. No nic, jdu dělat něco smysluplnějšího než se zabývat psychopaty.

• načítám...
Bella1988
24.2.14 13:32
@offi píše:
@Bella1988 Asi budu jediná kdo tě plně chápe. Doma mám 2 takové a hlavně ta jedna mi dělá ze života peklo, je nevděčná, oprsklá a neposlušná. Čekám taky miminko a mám hrůzu co se bude dít až se nám dítě narodí. Pes mi neustále močí a kadí doma, i když s ní chodím ven několikrát denně do lesa, aby mohla být na volno. Kdyby, ale čurala jen na podlahu, ale močí nám na gauč, tam má už zakázáno chodit, tak se vyčurá do pelechu, nebo dnes na taburet. Když jdu z bytu hned se vydá šmejdit po bytě, vleze si klidně na stul a tam sežere co najde, i přesto, že je čerstvě nakrmená, nikdy nemá dost. A co dělá venku za scény ani popisovat nebudu. Mám hrůzu, že až se nám narodí miminko bude jí močit do postýlky, nebo různě po jeho věcech, bude mu ničit hračky jak ničí nám věci. nebudu nikde moc odložit jídlo ze strachu, že ta blbka se na to vrhne a sní to. Nemůžeme jet nikam bez ní, protože nám jí nikdo pohlídat nechce, jelikož dělá scény. Takže na výlet jedeme jen tam, kde muže být i ona.

Právě to člověk musí zažít, aby to pochopil. protože jinak se to chápe opravdu špatně. Zase na druhou stranu je vidět, že lidi mají zvířata rádi, aspoň co sem píšou. ale prostě nelze se nechat terorizovat psem a proč už nechci dávat inzerát je taky jasná věc - protože nechci aby mě pak nový majitelé chtěli vrátit a já s tím zase měla znovu problémy. Znovu už fakt ne…

• Upravit
7257
24.2.14 13:33

To mělo být pro sanni :) Blbne mi net..

• načítám...
2976
24.2.14 13:34

@Honey Hooligan jo promiň já zapomněla pes vlastně vděčný být nemůže, ale já nebudu otrokem psa, který si dělá co chce i když má všechno.

• načítám...
Bella1988
24.2.14 13:35

@jannina1 ty to nemáš v hlavě v pořádku! napsala jsi, že je hysterická, protože nechci být sama po tom, co jsem já psala jasně, že hysterická je když ji bereme ven - bereme si bundy, obouváme se a pak otevíráme dveře, je hysterická když spadnou klíče metr od ní, když luxuju, když otevírám okno. Jakýkoli pohyb, krom velmi pomalých a rozvážných pohybů, kdy musíš jít hodně opatrně! Napsala jsi, že se psa chci zbavit, kvůli dítěti. Urážela jsi mě hned na začátku a dovršila to tím, že mi může být jedno, co si myslí sousedi a jestli je to obtěžuje. Nelituju jediné věci, co jsem ti napsala. Buď čti diskuze a nebo se zamysli opravdu se nad sebou hodně zamysli, protože jestli to takové chování příjde jako pomoc nebo rada, tak radši nepomáhej ano?

• Upravit
6230
24.2.14 13:36

@Bella1988 přečetla jsem si stranu 5 a nestačím valit oči. Divím se, že ti tady ještě někdo radí a divila bych se, kdyby tě někdo nenahlásil adminům za vulgaritu. Evidentně jsi tak trochu agresivní magor a vyjadřuješ se skutečně jako primitiv/dlaždič/dosaď si co chceš.
A k tvé představě zabavení psa „sednout si na lavičku a pobízet ji ať běhá nebo hrabe“ opravdu není zabavení psa. Nechápu, jak jsi mohla někomu dobře radit s výchovou psa 8o ty potřebuješ psa unavit psychicky, aby byl po zbytek dne spokojený. Volná zábava nic takového nezajistí. K tomu slouží povely co zná, nové povely k učení, hry při kterých se musí soustředit (třeba ty skořápky), nebo např. stopování (podle tebou nachystané stopy, nikoliv na zvířecí stezce).
Pokud dáš frustrovanému psovi elektrický obojek, uděláš z něj skutečného chudáka, jehož frustrace pravděpodobně přeroste v nějakou duševní chorobu. El. obojek se dává s úspěchem jen psům, kterým nic neschází. Tvá fena není ten případ.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby