Pes a miminko

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4622
24.2.14 12:44

Bella 1988

Mě teda příjde dost zvláštní řešit tohle ted, tos měla řešit hned jak jsi se dozvěděla, že jsi těhotná. Já mám 2 ridgebacki a 2 jorky jsem 35 tt. A zvládám to sice už padám na hubu, ale jsou moji a já se jim musím věnovat, šoupnout chudáka pejska do útulku je dost snadný. Ještě bych zkusila elektrickej obojek, hodně lidí si ho chválí.

• načítám...
20767
24.2.14 12:44
8o 8o 8o 8o 8o 8o

@jannina1
:palec: Souhlas. Mám ale strach o to dítě, až sebou v období vzdoru třískne o chodník a bude ječet… co si asi řeknou lidi.

• načítám...
1067
24.2.14 12:47

@Bella1988 ahoj, jen se chci optat komu s tím pomůžeš, že jí dáte do útulku pokud má takové chování?
Někdo si ji vezme a zachvilku ho to přestane bavit jak Vás jen s tím rozdílem, že k ní musíš mít větší cit, když si ji měla od mala za to ten kdo si ji vezme pak ji buď umlátí či se jí jinak zbaví a nebo bude putovat po útulcích.
Být tebou koupím ji tu klec, aby nic nezníčila a pak protištěkající jednotku či obojek, aby sousedi o ni nevěděli. Zkusila bych toto jako poslední možnost a pak by se vidělo dál.
A k rodičům nebo někam jinam ji dát nachvilku nemůžete? Aby jste zjistili jak se chová jinde? To by Vám mohlo taky něco napovědět kde je chyba

• načítám...
Bella1988
24.2.14 12:48

@scentini řeším to celé 4 roky! Přečti si to co jsem tu psala! Ale už mě fakt nenapadá co zkusit, místo toho abych se dočkala rady nebo porozumění, tak umíte akorát rýpat. Někdy se opravdu lidem nedivím, že psa někde v anonymitě uvážou. I když mám zvířata hodně ráda, tohle je na mě fakt hodně silný kafe. Jasně řeším to až teď, jenom píšu poslední 4 roky a vypisuje problémy a jak se řešily.

• Upravit
7257
24.2.14 12:53
@radkka píše:
8o 8o 8o 8o 8o 8o@jannina1 :palec: Souhlas. Mám ale strach o to dítě, až sebou v období vzdoru třískne o chodník a bude ječet… co si asi řeknou lidi.

Přesně, dál nemá chování pisatelky cenu komentovat..

• načítám...
Bella1988
24.2.14 12:54

@saani Kdybych ji mohla dát k mamce, udělám to.. a co mi navrhuješ místo útulku? umlátit ji? Podle mě ji něco chybí nebo naopak vadí, může to být tím, že chce víc pozornosti, apod. Tu já ji prostě nedám, protože ji nemám. Musím ji rozdělit mezi ostatní, kočky taky chtějí pomazlit, ještěr chce taky nakrmit apod. Takže, když tento konkrétní jedinec chce být jedináček, umožním ji to. Protože na mě to opravdu tak působí. Nesnáší děti, když jsme venku tak na ně štěká, po cizích psech rovnou vyjiždí a stačí aby pes jen prošel kolem, na opak ke starým lidem se má jako by to byli její letitý známý.. podotýkám, že to neřeším odedneška. Řešíme to roky, vždycky jsem vzala problém a vyřešila ho. Ale s tímhle už fakt nevím, konkrétně hysterii, štěkot, obtěžování lidí a napadání psů řeším poslední dva roky. Marně. Tak ji dám na vodítko a co.. nic začně hystericky vřískat a lehne si na zem. Když na vodítku není provokuje bojový psy a hrozně se diví, když se pes ožene, naposledy skončila po malé holčičce. Její otec byl logicky vzteky bez sebe, pak skončila i na něho, a to než jsem stihla zareagovat. Omluvila jsem a psa zavolala, tak šla k někomu jinýmu a otravovala. Už nevím, jak jinak to napsat. Jediná chyba co mohla být - jako štěně jsem ji rozmazlila.

• Upravit
1703

No zakladatelko, vcelku ses tu odvázala. Podle tvého popisu je víc než jasný, že na psa už nestačíš ani vlastně nechceš, máš mnoho zájmů a hlavně se soustředíš na miminko. Zkus dát inzerát třeba na ifaunu, útulek bych viděla jako krajní řešení. Přijde mi to vůči feně, která s vámi přeci jen čtyři roky žila, nefér.

• načítám...
Bella1988

@jannina1 ty se radši nauč respektovat ostatní lidi a taky svoje okolí. Z toho co jsi napsala to totiž vůbec neumíš!

• Upravit
Bella1988
24.2.14 12:55

@bubulina inzeráty, nabídky přátelům, rodině - to jsem dělala poslední půl roku. V sobotu další scéna. Nedá se nic dělat, odchází.

• Upravit
2230
24.2.14 12:55
@Bella1988 píše:
@spiky01 zahradu nemám, žiju v bytě. A ty skořápky hodíš na zem nebo co s nima děláte?

no znáš hru skořápky? jak máš 3 misky (kelímky) a v jednom z nich je něco schovanýho? jeden s nima hejbe a druhej musí dávat pozor a ukázat kde to je. já naší čubině schovávám piškot-začali jsme s dvěm, a miskama jen jedním prohozením, postupně jsem přidávala, jakmile pochopila princip hry. když najde, muže si ho sežrat-když ne tak ji ho jen ukažu a znova je zamíchám

• načítám...
Bella1988
24.2.14 12:56

@spiky01 no a jak to vyřeší ale tu hysterii, když jdeme ven, nebo když třeba luxuju?

• Upravit
4622

Bella 1988

Tak to potom je asi v tom psu, pokud se snažíš tohle aktivně řešit 4 roky. Tak bych teda zkusila el. obojek fakt si to lidi chválí. Věřím, že někdy je malá rasa horší jak velká, můj 50 kilovej ridgeback je zlatíčko, za to ty dvě 2 mrchy umí pěkně zlobit. taky štěkaj a štěkaj dost, ale stačí jim dát na pr… nebo je vyhodit na zahradu a je klid.

• načítám...
6623

@Bella1988
Můžu se tě zeptat proč se takhle chováš?? Nejdřív chceš poradit (i když máš vybranej útulek), pak ti někdo poradí, řekne ti svůj názor a vysvětlení proč to může pes dělat a ty začneš nadávat jak ta nejsprostější š..pka! Pes potřebuje zaměstnat, chápu že s ní nemůžeš běhat venku, ale doma se toho dá dost dělat - já sama takhle na rizikovým 3 měsíce zabavovala dva psy a to daleko větší a náročnější než máš ty! Všechno jde stačí jenom chtít. Ale spíš mi to připadá jak kdyby si myslela jenom DÍTĚ, DÍTĚ a zbytek se mi nehodí a nezajímá mě. Chápu tě jako nastávající matku že se chceš maximálně věnovat děcku, ale všechno má svoje hranice :-) Tak se uklidni a @jannina1 se koukej omluvit, protože tohle si vážně nezasloužila!

• načítám...
1703
24.2.14 12:57

Bello, nehodíš sem odkaz na nějaký ten inzerát?

• načítám...
2230
24.2.14 12:57
@Bella1988 píše:
@spiky01 no a jak to vyřeší ale tu hysterii, když jdeme ven, nebo když třeba luxuju?

musim letět, večer dočtu a napíšu-nebo pošli sz

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí