Pes a miminko

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Bella1988
24.2.14 13:36

@Honey Hooligan ty myslíš, že zvíře nemůže být vděčné? TAK TO TOHO OPRAVDU O ZVÍŘATECH MOC NEVÍŠ.

• Upravit
6230
24.2.14 13:39
@saani píše:
Když už víš, že jde do útulku. Prooč nejsi schopna dát jsem fotku a nabídnout ji někomu tady na emiminu?NEBO JEŠTĚ LÍP KDYŽ MÁŠ UŽ TY INZERÁTY HOĎ JSEM NA VŠECHNY ODKAZ

Já si myslím, že žádné inzeráty na tu fenku nejsou.

• načítám...
1067
24.2.14 13:40

@Bella1988 tak tím pádem se tě zeptám-PROČ SI TU DISKUZI ZAKLÁDALA? Když v sobotu míří do útulku?
A když to tak čtu asi by ses měla opravdu @jannina1 omluvit přepískla si to

Tím, že na děti štěká neznamená, že je sežere. Prosím tě, kdo ví jaká bude v jiné rodině. U Vás to asi moc růžové nebude.

• načítám...
Bella1988
24.2.14 13:41

@Any83 No..... fakt tohle nemá smysl. Jste opravdu zaslepený. Jsem na rizikovém těhotenství a mám ležet! Takže už to že ji beru ven do lesa je víc než bych měla, kdybych tam začala krvácet nikoho se nedovolám. Ale že to sem vůbec píšu. Jistě je v pořádku někoho urážet a soudit, když ho neznám! Ovšem už je velký malér psát třeba i sprostě, když tě někdo urazí takovým způsobem, že se nestačím divit já. Po dnešku a po tom, co jsem si přečetla už budu brát s rezervou odhozený zvířata a nebudu mít takový vztek na lidi, protože když chce člověk něco řešit a má snahu, tak je mu řečeno že je to sobec, hulvát a že se o psa nechce starat. přeji ti aby ses nedostala nikdy do podobné situace. Magor na rozdíl od jiných lidí, co lezou do diskuze jen aby ublížili ještě víc, když už se ten člověk sám trápí kvůli tomu dost, fakt nejsem. Bohužel místo toho, abych se dočkala třeba nějakého porozumění padají tady jen urážky, poučky a další věci o tom jak jsem vlastně hrozná. Není divu, že po městě běhají mraky nevychovaných psů, co otravujou lidi, protože s tím nikdo nic nedělá a je to normální. Ano to je. Vlastně můj pes je zcela v pořádku a já si to mám nechat líbit. Tím jsem tady skončila.

• Upravit
20767

Já snahu nevidím, kdyby ses snažila, tak si sem dala její fotku s nabídkou nebo odkaz na inzerát! Je ubohý tvrdit, že jí nikdo nechtěl, jasně že jí neudáš za týden, ale měla si dost času najít i někoho zkušeného, kdo by si s ní poradil. Ale ono je jednodušší jí šoupnout do útulku. Netvrď, že máš zvířata ráda.

• načítám...
6230
@Honey Hooligan píše:
@offi cituji: je nevděčná, oprsklá a neposlušná? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tahle diskuse je ve skutečnosti k pláči, ale tohle mě opravdu dostalo :zed: :zed: :zed:

Mě to taky dostalo 8o fakt nechápu, jací lidi si dneska pořizujou psa 8o

• načítám...

@Bella1988 zkusím to, kvůli té psíčkové
Kup ten elektrickej obojek, je na odbourání nežádoucího chování jako dělanej a zázračně rychle dokáže pomoci, opravdu stačí někdy jen jednou šlupka a pak už ho jen má na krku pro jistotu, ty si nezničíš vztah se psem, protože ji trestá něco z hůry :)
Venku chod na vodítku (předváděčku sem netahej, ta patří do výstavního kruhu a to tady nikoho nezajímá), jestli napadá lidi a zvířata, tak i koš na tlamu, aby si neměla problémy, když už ti jde o vyhlášky. Uklízení je samozřejmostí. Venku i v lese pouštěj na dlouhé šnůře, stopovačce, nemusíš mít ten druhej konec v ruce, nech ho volně, ale po ruce, když uvidíš dítě, psa, prostě chytneš šnůru, dáš povel ke mě, a když pes neposlechne, přiručkuješ a potrestáš. Oči musíš mít všude, tomuto chování musíš předcházet. Když poslechne odměna je jistá - př. kostka kabanosu (nezdravé, pro pejsky chutné a levné, motivující, jestli máš korunky, maso, nebo sýr, prostě naminku)

Úplně ideální je psa zblbnout do balonku na šnůrce, když budeš mít aportéra, tak za ten míček naučíš a odnaučíš prostě vše. Místo mozku balonek. Uším na něj stopy, poslušnost, když ho mají v hubě, nezajímá je okolo nic, než ten balon a snaží se mě pořád cpát tu šnůrku do ruky. Jak naučit aportovat a tuhle metodu zvládne každej cvičák. nevím jak na tom bude špic, ale zkusila bych to, je to to nejlepší co znám.

• načítám...
Bella1988
24.2.14 13:42

@saani nikonu se omlouvat nebudu, nemám totiž za co. Zasloužila si to.

• Upravit
1067
24.2.14 13:43

@jannina1 už musím s tebou jedině souhlasit a zakladatelka to vůči tobě přehnala :palec:
Měla jsem za to, že ten pes má ještě u nich šanci a ne, že nám přišla oznámit, že jede v sobotu do útulku :cert:
Je to masakr

• načítám...
7257
24.2.14 13:45
@Any83 píše:
Já si myslím, že žádné inzeráty na tu fenku nejsou.

No nejsou, vždyť ona osoba(nechci tilulovat):)píše, že by ji mohli noví majitelé vrátit. Utulek je anonymní.
Jinak myslím, že psoví bude fakt lepší kdekoliv jinde! Nemá cenu ji dále nahrávat, aby se mohla vyžívat v dalších vulgaritách…

• načítám...
1703
24.2.14 13:46

Bello, a dalas vědět chovatelce, že plánuješ umístit fenku do útulku? Já mám dojem, že některé chovné stanice mají ve smlouvě třeba i to, že mají být vyrozuměni se změnou majitele atp. Myslím, že my kdysi podepisovali i to, že nám může psa vzít, pokud o něj nebudeme řádně pečovat atp.

Příspěvek upraven 24.02.14 v 13:47

• načítám...
1067
24.2.14 13:47

@Any83 bohužel jsem již taky toho názoru :nevim: :(
Přeci naložit psa do auta a dojet do útulku zabere rozhodně méně času než ji hledat osobně nový domov.

• načítám...
Bella1988
24.2.14 13:47

Po tom dnešku a po tom co jsem tu přečetla vím, že už se nikdy nikomu nebudu svěřovat ani psát své problémy. Protože lidi jsou neskutečně zaslepení a zaujatí. Místo podpory a napsání hned třeba a můžu vidět inzerát nebo fotku? Urážíte, odsuzujete. Nemám zájem už tady cokoli řešit, přišla jsem sem s dobrým úmyslem. Na začátku jsem si i myslela, že to ještě zkusím, protože se najde někdo kdo má podobný problém a ještě to nevzdal. Ale díky vám a vašim řečem už o to snad ani nestojím. Nebyla jsem rozhodnutá, když jsem sem psala, ale teď už jsem a plně chápu lidi, co to ani nemají snahu vyřešit, protože když hledají pomoc, dostanou jen přes čumák. děkuju vám opravdu moc za podporu a za odsouzení situace a člověka, kterého ani neznáte. díky tomu je mi hned líp a všichni budeme spokojení.

• Upravit
24.2.14 13:48
@Bella1988 píše:
@jannina1 ty to nemáš v hlavě v pořádku! napsala jsi, že je hysterická, protože nechci být sama po tom, co jsem já psala jasně, že hysterická je když ji bereme ven - bereme si bundy, obouváme se a pak otevíráme dveře, je hysterická když spadnou klíče metr od ní, když luxuju, když otevírám okno. Jakýkoli pohyb, krom velmi pomalých a rozvážných pohybů, kdy musíš jít hodně opatrně! Napsala jsi, že se psa chci zbavit, kvůli dítěti. Urážela jsi mě hned na začátku a dovršila to tím, že mi může být jedno, co si myslí sousedi a jestli je to obtěžuje. Nelituju jediné věci, co jsem ti napsala. Buď čti diskuze a nebo se zamysli opravdu se nad sebou hodně zamysli, protože jestli to takové chování příjde jako pomoc nebo rada, tak radši nepomáhej ano?

Předpokládám, že když si ji cvičila, tak umí odložení, takže - jdete ven - dáš jí povel místo, zůstan, a až se oblékneš, tak ji teprve vyzveš k odchodu, prostě ji nencháš ječet a lítat - co je na tom těžkého. Jo musíš ji to naučit, ale pár mnaminek, motivace a bude to. Ten pes si je nejistej ve všem co dělá, protože nemá pravidla. I tu největší labilku můžeš uposlušnit tak, aby byl život s ní přijatelnej.

• načítám...
1067
24.2.14 13:49

@Bella1988 hodně holek ti tady radilo v dobrém, tak tady problém nebude.
Ale ty už dávno víš, že jde do útulku a zakládáš diskuzi jak psa proti tomu zachránit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby