Pes a miminko

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2976
24.2.14 14:09

@Any83 Můj pes má pravidla to si piš. Nesmí somrovat ani se pohybovat v kuchyni když jíme, nesmí štěkat v bytě ani venku na lidi, hned je okřiknu, nesmí na gauč ani spát v posteli, učila jsem jí základní povely poslušnosti, ale ty jí nebavila, jen ty hravější. Babičky psi jsou rozmazlený totálně bez pravidel a nezlobí. Když jí vše dovolím, asi by byla taky poslušná a konečně vděčná.

• načítám...
20767
24.2.14 14:09

@offi Parson russel teriér teda zrovna hodnou povahu nemá… Já jí neříkám, že by ho měla zvládat, ale at aspon sežene někoho, kdo to umí, v dnešní době to není problém!

• načítám...
24.2.14 14:10
@offi píše:
@Bella1988 to máš pravdu. si myslí, že když jejich pes má klidnou a poslušnou povahu, tak takovou mají všichni, ale každý pes je jiný. Měla jsem yorka a ta byla kamarádská, chodila bez vodítka i ve městě, neobtěžovala lidi. Mamka má též yorka a jejich pes by nemohl vyjít před barák bez vodítka, hned štěká na lidi, běhá za autama, za lidma na kole, je nekamarádská. Je to stejná rasa podle knížky by měli být stejný, ale to je hovadina. Lidi jsou taky různý.

Hele a co plyšovej pes, ten má vždy stejnou povahu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: doporučuji, pro Tebe ideální. Oni teriéři ač maličkatí, pořád nejsou hračky a doplnky ke kabelkám, což tu ovšem mnoha dámám ještě nedošlo!!!

• načítám...
8594

Holky co blbnete? Venku je krásněm, kašlete na to, jdetě raději ven…s dětma, se psama a kdo nemůže, aspoň na sebe otevřte okno, jste jak tety na rynku - @Bella1988 chce toho psa dát pryč, tak at dá, já to považuju vzhledem k okolnostem za roumné. Proč byla tato diskuze založena jsem pochopila - hledala někoho se stejným prblémem. Její vystupovaní mě tzaky neoslnilo, ale holky, hormony jsou hormony, ne? Tak klííídek…Zase, pes je prostě furt jen pes, at člen rodiny a miláček a mazlík a člověk by pro něj dýchal, je to jen zvíře. Takto zkažený pes by opravdu tu rodinu, kor s miminkem jen šikanoval, mimino musí spát, ne poslouchat ječení „zlého“ psa od rána do večera..dost to chápu :nevim: Bojovat jak se dá ano, ale pokud to nejde, pes musí pryč :nevim:

• načítám...
@Any83 píše:
@offi doporučuju pořídit si pejska z hračkářství. I tvé mamce.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: předběhla jsi mě :palec:
  • načítám...
2976
24.2.14 14:11

@Any83 a to z jakého důvodu?

• načítám...
2976
24.2.14 14:12

@Honey Hooligan zklamu tě psa v kabelce rozhodně nenosím a oba byli velký, ne ty skřeti 2kg.

• načítám...
212
24.2.14 14:15
@Bella1988 píše:
@jannina1 Ty si nepořízuj ani to dítě a pokud možno - radši se odstěhuj někam do divočiny, SLUŠNÁ teda opravdu nejsi ani náhodou, urážíš od první chvíle, tak ti jen říkám, co bych s takovou sv*ini udělala já! hloupá si ty! když dokážeš napsat, že mi může být jedno, jestli to lidem vadí a co si myslí! Každý člověk má právo na klid ve svém bytě!!! ty bys chtěla, aby tě cizí pes otravoval každý den a rušil tě v místě, kde si chceš odpočinout? a nedivím se, že se klidu dožadují a neboj se, psovi neubližuju. JEN TAKOVÝM ZABĚDNĚNCŮM JAKO JSI TY!

Prosím Tě, nic nemusíš vysvětlovat fanatickým čoklomilům…To co popisuješ, tak by pes letěl okamžitě a ne po 4 letech ve společné domácnosti. Důležitější než nějaký pes je Tvoje a manželova duševní pohoda, sousedské soužití a hlavně Tvoje miminko. Užij si těhotenství a psa odvez do útulku.

• načítám...
7965
24.2.14 14:16

Nestačím valit oči 8o hned jak prijdu domu musím psovi říct že má být konečně vděčný jinak povali do utulku. Bože proč si pořizují psy lidi co nemají ke zvířatum vztah stačí malý problém (který je většinou vina majitele) a hned se ho zbavit mam jezevcika je to magor ale snazim se snim pracovat a nebojim se promluvit s odborníkem a vyslechnout jeho rady kdyz jsem zjistila kolik toho delam spatne a člověk si to ani neuvědomi

• načítám...
2976
24.2.14 14:17

@Any83 bacha ať nemáš otřes mozku ještě větší než teď.

• načítám...
8594
24.2.14 14:18

@Honey Hooligan miláčku, že se tAKY NĚKDE ukážeš :-) Nerozčiluj se, chudinky děti :-) :hug:

• načítám...
24.2.14 14:19
@offi píše:
@Honey Hooligan zklamu tě psa v kabelce rozhodně nenosím a oba byli velký, ne ty skřeti 2kg.

promin, chápu tvoje zklamání z nenaplněného očekávání při pořízení psa, ale šlo jen o Tvojí vlastní HLOUPOST, když jsi předpokládala, že každý pes i když stejného plemene, bude jako přes kopírák dle povahového rozboru v odborné literatuře, kde je ještě ke všemu popsána ideální povaha psa. Stačilo před pořízením Tvého mazlíčka obejít nějaký svod dorostu, bonitaci, nebo výstavu toho vybraného plemene a zjistila by jsi, jaká je realita. A nepiš mě, že jsi to udělala, protože potom nejsi jen nevzdělaná a neinformovaná v tom co by jsi měla vědět před pořízením psa, ale prostě jsi jen hloupá.

• načítám...
6230
24.2.14 14:24

@Trudi podle mě slušná byla :palec:

• načítám...
24.2.14 14:24
@Kalla1412 píše:
@Honey Hooligan miláčku, že se tAKY NĚKDE ukážeš :-) Nerozčiluj se, chudinky děti :-) :hug:
:mrgreen: se nerozčiluji, docela mě udivuje, že mě i taková to diskuse nechává docela v klídku, hold nezachráním svět, no :mrgreen:
Moji kluci v bříšku, chudinky týraný, byli se mnou a našima čoklama na hodinové prochajdě po Šumavě a ted chrní všichni 4. Asi jsem měla štěstí, na hodné pejsky. Ty jo, když si vzpomenu na Barunu když byla malá (haha) vlastní odchov), denně přestavěnej nábytek, zechcanej, rozervanej… kam se tu hrabe nějaká špice :mrgreen: a co, no a šlo to, že jo, všechno jde. Jen chtít.
  • načítám...
2976
24.2.14 14:25

@Honey Hooligan Já tady neříkám, že jsem čekala psa podle knížky, to jsem řekla o vás, protože nedokážete pochopit, že každý pes není jako ten váš.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby