Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@G12
ty jsi tak zaslepená! Píšu ti tady, že jsem ve 33tt!! halooooooo a manžel chodí do práce v 7 ráno a vrací se v 18 hodin večer, kdy asi tak má chodit na agelity? Navíc se taky bude chtít ve svém volném času věnovat dcerce. A já mám doma další zvířata a taky konec konců tu domácnost - nebudu žít ve chlívku, jen abych měla víc času na psa - bavíme se opravdu o hodně času. Možná kdyby mi bylo 15 nebo naopak 50 a měla jsem velké děti, pak OK. ale takhle asi těžko. Tyhle typy lidí já fakt nechápu, vidíš to černobíle. Nemá smysl ti cokoli vysvětlovat.
@Bella1988 Jo fungoval úplně luxusně, už ho podědili tchánovci, jim pes strašně vyl když se feny háraly a sousedi si stěžovali, tak ho dopovali nějakýma sedativama a co má obojek tak taky prý je to ok (mají doma rozmístěný kamery a sledují ho když jsou v práci
). Měli jsme od dogtrace a bylo to tak že když pes štěkl tak to píplo on se většinou lekne a dál neštěká, ale když jo tak mu to dá slabý výboj (to co si nastavíš). Pokud třeba ale štěkne a pak třeba dvě minuty ne tak mu to zase jen pípne. Jen při soustavném štěkání to dává výboj.
@angellik23
tak to je docela promakaný, teda
bych to mohla nabídnout i sousedovic psovi
@spiky01 zahradu nemám, žiju v bytě. A ty skořápky hodíš na zem nebo co s nima děláte?
@Bella1988 můžeš to zkusit
, my ho používali tak max 2 měsíce a pak jako když utne. Strašně se mi pak ulevilo, že jí nemusím dát pryč, protože jsem chápala zase sousedy, že není příjemný když tam pes řval, zatím co jsme byli v práci.
@angellik23 No to není, to můžu potvrdit, vytí psa už jsem tady řešila se sousedkou, nedalo se to vydržet. Nevím co s ní provedla, ale pes už nevyje.
@Bella1988 Snad ho nedopuje sedativama, to byl fakt mazec když jsem viděla psa tchýně jak se motá. Ale veterinář jim řekl že to je jediná možnost, tak ho přes den uspávali
,jenže šlo těžko odhadnout dávkování a kolikrát ho nemohli ani probrat.
Existuje i knížka 100 psích triků. Jsou tam věci, které se dají se psem dělat doma, kdy namáhá hlavu a není třeba fyzická aktivita majitele.
@angellik23 NE TO ASI NE, spíš ji s sebou berou, když někam jdou a tak. ale sedativa ji jistě nedává, to si dost dobře nedovedu představit
@G12 a tím přestane dělat hysterické záchvaty na veřejně chodbě, když ji bereme ven jo? Protože to je asi ten největší problém.
Hele, když to čtu ještě jednou, vychází mi, že pes nedělá vlastně nic neobvyklého, co někteří psi nedělají. Píšeš, že doma se již nevenčí, což je pokrok. Dále, že pokud má odpadky v dosahu, tahá je. Nezlob se, ale tohle mají tendenci dělat snad všichni psi, hlavně pokud zahodíš do koše voňavý obal. Dejte odpadky mimo dosah.To samé boty. Ukliďte je, aby k nim nemohla. Dále, pokud je nějáký podnět štěká-je to ŠPIC!!Obvyklá povaha. Že hysterčí když odcházíte? Nechce být sama. Při troše dobré vůle se to dá zregulovat.
Mě přijde, že jsi posedlá nadcházejícím miminem a pes se Ti vlastně nehodí. Nebyla bys bohužel první ani poslední.
@jannina1
ty sis přečetla jenom něco viď? Kdyby ti napsala, co si teď o tobě myslím, tak mě zablokují, takže k tomu jen dodám BEZ KOMENTÁŘE.
@Bella1988 píše:
@G12 a tím přestane dělat hysterické záchvaty na veřejně chodbě, když ji bereme ven jo? Protože to je asi ten největší problém.
tak to nikdo nezaručí
ale zabaví ji to, budete něco dělat společně a může to upravit celkově chování a vztah
@Bella1988 píše:
@jannina1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty sis přečetla jenom něco viď? Kdyby ti napsala, co si teď o tobě myslím, tak mě zablokují, takže k tomu jen dodám BEZ KOMENTÁŘE.
Přesně i naopak
Nesnáším tyhle matky, které když čekají dítě najednou pes není dobrý a šupem se ho zbavují. Zatím vám až tak nevadil, že?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak snad teda najde lepší domov.