Pes a miminko

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2411
24.2.14 11:09
@G12 píše:
@Bella1988
ale vy jste si ji tak zkazili sami. co chceš teď slyšet, po 4 letech… :(

Treba radu???

@Bella1988 Doufam, ze nebudes prskat smichy, ale zkus psychologa - ne pro sebe ale pro psa.Az bude doma dite, muze to jit vazne do sra.ek :(

• načítám...
Bella1988
24.2.14 11:09

@G12 zkazili a jak?? Psala jsem, že jsem od mala brala na cvičák. Nechápu proč rovnou odsuzuješ! Jak by bylo Tobě? Zkusila jsem všechno, stálo to čas, peníze a nespočet nervů. Stejně nic nepomohlo. Tak čím jsem ji zkazila? Že měla výchovu, že měla lásku, mazlení a všechno co jsem ji mohla dát? Tak ti děkuju.

• Upravit
72725
24.2.14 11:11

@Bella1988 absolutní ignoraci ve chvíli, kdy si vynucuje pozornost.. jinak fakt cvičák nebo něco. Pokud by to nezabíralo, asi bych poslala fenku dál - nechci vidět ty alotria, co může dělat, až bude dítko. :think:

• načítám...
Bella1988
24.2.14 11:11

@ne-silenamatka no mě to taky už napadlo. Jenže manžel už ji prostě nechce. :nevim: Je to hrozný, máme oba zvířata rádi. Máme i jiná zvířata a tam všechno v pořádku. Jenže já už se mu ani nedivím. Pořád vysvělovat, že mi tomu psovi fakt neubližujeme, naopak. Snažím se :( Pouštím ji v lese, aby se vyběhla, snažím se ji zabavit, chodíme ven fakt na dlouho, i když už já se se sotva kolíbám. Ale s malou to fakt nezvládnu, aby ji budila 10× za den :nevim: a chápu i sousedy, že už jim to fakt vadí.

• Upravit
Bella1988
24.2.14 11:13

@martina.se právě no:-( Ignorace taky nepomáhá, vyloží si to tak, že je to v klidu a pohoda. Mazlení je taky špatně a křik ten to samozžejmě ještě zhorší.. popravdě není moc věcí, co by ještě mohla udělat horších, než bezdůvodně v noci, když spíme začít úpět na celý barák. ze začátku jsem myslela, že ji něco je, tak jsem ji šla zkontrolovat, byla i u veta, ale ten po vyšetření i rozborech řekl, že psovi opravdu nic není..

• Upravit
2411
24.2.14 11:15
@Bella1988 píše:
@ne-silenamatka no mě to taky už napadlo. Jenže manžel už ji prostě nechce. :nevim: Je to hrozný, máme oba zvířata rádi. Máme i jiná zvířata a tam všechno v pořádku. Jenže já už se mu ani nedivím. Pořád vysvělovat, že mi tomu psovi fakt neubližujeme, naopak. Snažím se :( Pouštím ji v lese, aby se vyběhla, snažím se ji zabavit, chodíme ven fakt na dlouho, i když už já se se sotva kolíbám. Ale s malou to fakt nezvládnu, aby ji budila 10× za den :nevim: a chápu i sousedy, že už jim to fakt vadí.

Ja te chapu - opravdu zkus psychologa, pokud na to jeste ted v pokr. stadiu tehotenstvi mas - to co se muze (a nemusi) dit po prichodu domu s miminkem, by te mohlo zlomit.

• načítám...
Bella1988
24.2.14 11:16

@ne-silenamatka nejhorší je to, že já mě to stresuje a jsem nervozní. Což dcerce neprospívá. Já zvířata miluju a tohle mě fakt trápí. Píšu to protože má jit v sobotu do útulku. Manžel ji tam poveze a já se to snažím vymyslet ještě nějak jinak :(

• Upravit
2411
24.2.14 11:18
@Bella1988 píše:
@ne-silenamatka nejhorší je to, že já mě to stresuje a jsem nervozní. Což dcerce neprospívá. Já zvířata miluju a tohle mě fakt trápí. Píšu to protože má jit v sobotu do útulku. Manžel ji tam poveze a já se to snažím vymyslet ještě nějak jinak :(

Tvuj stres zas tak silene na miminko nepusobi-neboj. Narvhni psychologa, jinak utulek - jina moznost fakt neni.Ja vlastne chapu i manzela…

• načítám...
2238
24.2.14 11:23

.

Příspěvek upraven 24.02.14 v 11:27

• načítám...
Bella1988
24.2.14 11:24

@ne-silenamatka jo já taky. On je hodnej, není to žádný agresivní nebo zlý zmetek. Má zvířata rád, však doma mám ještě kočky a ještěra. Ale bojím se taky, aby tam třeba fenku neutratili nebo tak :-(

• Upravit
72725
24.2.14 11:27
@Bella1988 píše:
@martina.se právě no:-( Ignorace taky nepomáhá, vyloží si to tak, že je to v klidu a pohoda. Mazlení je taky špatně a křik ten to samozžejmě ještě zhorší.. popravdě není moc věcí, co by ještě mohla udělat horších, než bezdůvodně v noci, když spíme začít úpět na celý barák. ze začátku jsem myslela, že ji něco je, tak jsem ji šla zkontrolovat, byla i u veta, ale ten po vyšetření i rozborech řekl, že psovi opravdu nic není..

tak fakt toho psychologa, jak psala @ne-silenamatka . Jinak z toho zešílíte… :think:

• načítám...
2230
24.2.14 11:28

Chyba v přistupu je, ale myslim že se to dá napravit, jen se bude muset změnit vaše chování od základů. pokud jsi na fb tak si najdi skupionu psí psychologie, mě poradili dobře, a seženeš tam i kontakt na někoho z okolí kdo by to pomohl-rady jen po netu nejsou k ničemu, chce to aby ji někdo viděl a poradil. ale těžko říct jak se to zvládne s příchodem prcka

• načítám...
305
24.2.14 11:34

@Bella1988
neporadim ti, ale snad ti trochu pomuze, kdyz budes vedet, ze nejsi jedina..
my mame dva psi, jsou hodni, kdyz jsme doma tak se chovaji slusne (akorat teda tady stekaj, kdyz videj pres okno nekoho venku nebo kdyz nekdo zvoni - a leze mi to na nervy) ale jak odejdeme, tak je to katastrofa! i kdyz jsou zavreny v prazdny predsini, kde nemaj co znicit, oni si neco najdou - naposled zkusili kousat do vchodovejch plastovejch dveri (cena asi 90tis) tak jsme nasli reseni, ze kdyz jdeme pryc, tak chodej do psi skolky, kde je hlidaj. sice nas to stoji dalsi vydaje, ale neni nad to, prijit domu a nemuset litat s hadrem a stetkou na malovani..

• načítám...
2238
24.2.14 11:37

Taky jsme si prošli několika popisovanými fázemi a na cvičáku mi tenkrát pán poradil klec. Vždycky jsem byla proti zavírat psa do klece, ale už jsem byla nešťastná a pořídila jí. Noo pes jí samozřejmě úplně celou zničil a do toho začala výt, tak jsme pořídili protištěkací obojek.No připadala jsem si jak největší trýznitel zvířat, ale pomohlo to. Časem jsme to začali zkoušet bez klece a ona byla ráda že tam nemusí být a když něco provedla tak tam šla za trest, nakonec to pochopila a to stejné se štěkáním a obojkem. Obojí už jsem s radostí vyhodila :lol:

• načítám...
Bella1988
24.2.14 11:38

@spiky01 No právě, mám teď trošku jiný starosti a nebudu mít čas chodit někam se psem. Popravdě netuším, kde se stala chyba, ale jsem zkušený chovatel jak psů tak koček a tento pes rozhodně není můj první a toto plemeno nepatří k těm složitějším, které bychom měli. Vychovala jsem psa i matce a radila s výchovou psů svým známým. Vždycky všechno v pořádku. Takže je tohle pro mě opravdu nepochopitelné. Umím si představit, že lidi udělají chybu tím, že jsou na psa zlý nebo naopak ho rozmazlují a pes nic nemusí.. ale já jsem k ní přistupovala tak, že i malý pes potřebuje výcvik a hodně se tomu věnovala. Ale zřejmě tomu psovi něco schází nebo vadí. Možná že ji opravdu bude dobře s někým jiným - dost možná chce pozornost jen pro sebe.. a to u mě bohužel nikdy mít nebude. Jsem chovatel více druhů zvířat, zajímám se hodně o zoologii a především ani ne za dva měsíce se mi narodí dcera. takže budu mít čas zaplněný. Říkala jsem si jenom, jestli někdo z vás nezažil něco podobného nebo není mezi váma odborník na psy.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby