Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nožičky vypadají hezky, jen tak dál ![]()
Už aby byl ten můj prďola taky venku, ať můžeme začít rovnat, to čekání je nekonečný.
Romčo a kdy máš termín???Už víš kam budeš jezdit s prckem???
Až 9.1. ale vůbec bych se nezlobila, kdyby vylezl dřív.
Mám to domluvený na Bulovce, hned jak nás propustí ze šestinedělí, tak máme dorazit.
Ke komu vy tam chodíte?
K docentu Chomiakovi,k tomu určo pujdete taky…On prej dělá tyto vady.Ze začátku je takovej nepříjemný,ale je to jen na poprvé.Ted už je fajn pořád se na něco vyptávám a on vždy odpoví.Tak se tam třeba někdy potkáme ![]()
Nožičky se vám krásně rovnají
je bezva vidět ty pokroky
Romčo, třeba stihneš porodit ještě letos ![]()
jj je to super když vidíme jak se to krásně rovná ![]()
V pátek jdem na další.Daji nám je o 2dny dřív kvuli svátkům.tak už budem mít aspoň třetí.Po pátých nám prej řeknou jestli op nebo ne…Romčo,držim palečky ať to je brzy a hlavně bez komplikací ![]()
no teda, tak to budete chodit v pátek jako my
ještě nás doženete ![]()
Dík za povzbuzení. Doufám, že to stihnu ještě letos, taky už se na tom pracuje, žádný polehávání, ono to ani před vánocema jinak nejde ![]()
Anabell to máte dobrý, že chodíte k Doc. Chomiakovi, prý je opravdu dobrej.
Romčo,to jsem taky slyšela a doufám že to je i pravda
hele zkuste sex mě to Matyáška vyvolalo
Hned hodinu po jsem začla mít kontrakce ![]()
A Katyvás nedoženem jste o sádry napřed ![]()
Tak sex jsme zkusily a místo porodu mě přemohla hnusná chřipajzna ![]()
tak to je mě moc líto
já ěla taky chřipku týden před porodem…
Tak se vylež ať jsi na porod fit ![]()
Ahojky tak máme za sebou třetí sádry a pan docent řikal že je to moc hezký…Pak zas hodim foto až vyklouznu z toho vánočního blázince ![]()
Jinak holky všem vám přeji šťastné a veselé ![]()
Taky přeju šťastné a veselé vánoce. Hezky si je s mimískama užijte ![]()
Ahojte děvčata přeju Vám všem taky krásné Vánoce a štěstí zdraví v novém roce!!!!!
![]()
Ahojky, tak my máme za sebou dneska čtvrté sádry, docela to proběhlo v klidu, jak bude trochu čas, dám foto, jinak všem přeji krásné vánoce, hlavně zdravíčko,klid a pohodu ![]()