Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
AHoj Katy,tak mam po kontrole.To byla teda kontrola dneska…Byla jsem na monitoru a pak u paní doktorky.Ta mě jen prohmatala břicho studentum ukázala jak se to dělá a to bylo vše.Ani mě nevyšetřila…Řikala sem ji že jsem si zjištovala že v posledních dnech těhotenství ubývá pl.voda a že já ji mam i tak málo že mam strach aby tam nebyl pak na suchu,že nechci tak dlouho přenášet jak ona řiká 10dní.A že jsem slyšela o tom hemiltnův hmat a že bych ho příště chtěla zkusit.Tak řikala že jestli to pujde že to udělá…No tak jsem zvědavá.Bolí to nebo je to nějak nepříjemný????A jak se cítíš?
Ahoj holky, držím vám oboum palečky,ať už to máte brzy za sebou a všechno probíhá v pořádku.
Mě zítra čeká návštěva Motola,tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou nového.
Držte se ![]()
Ahoj Romčo,tak pak taky písni jak jsi dopadla co ti řekli.Já dneska volala na Bulovku a ptala se jak to tam chodí.No a už nám Matyáška objednali na 30.11 tak už musíme porodit a být už doma.Paní doktorka z motola mi řekla že na Bulovce jsou nejlepší tak pujdem tam..Motol mam sice 15min od baráku a budlovku 40min,ale když jsou lepší tak neni co řešit.
Ahojky, no jo doktor od doktora je jiný vyšetření, ten hemilton nebolí, ale je to takový nepříjemný, ďoubá ti do čípku prstama, a nějak s nima točí a pak to chce teda vložku, docela se po tom špiní. Pane jo, tak vy už jste i objednání
no my se dozvíme až po porodu co s nama bude a kam budem chodit.
Jinak to zatím nevypadá, že bysme rodili sami, chvilema mě teda tvrdne břicho, i takový malý křeče mám, ale žádná pravidelnost, je to jen chvilenku a pak zase nic, takže asi až zítra po tom vyvolání.
Opatrujte se a jak budem z porodnice doma, tak se ozvu jak jsem na tom.
Ahojky,tak návštěva Motola byla úplně zbytečná, nic nového mi neřekli. Mám si prý vyjednat konzultaci s ortopedem na Bulovce.
Anabell,ty jsi tam byla k někomu přidělená nebo jsi si mohla doktora vybrat?
Ahojky no byla jsem zvědavá jak dopadneš a dopadla jsi asi tak jak jsem si myslela…To je hrůza ten jejich přístup.Prosímtě mě řekla doktorka na ultrazvuku že na Bulovce jsou nejlepší ať si tam zavolám.
Tak jsem tam v uterý volala a ptala se jak je to u nich s objednáním.Řekla jsem že mam v sobotu termín porodu a že miminko má equinováry jestli by sme mohly knim že jsem dostala doporučení.Sestřička byla strašně příjemná.Řekla ať si zavolám do kartotéky a objednám ho tak za 14dní.Tak v kartotéce jsem řekla co mi řekla sstra a ta si zapsala jak se bude jmenovat a objednala nás na 30.11 v 9:00 tak snad se do té doby narodíme ![]()
Ahojky, tak se hlásím doma z porodnice
16.11. ve 13:15 se nám narodil chlapeček Samuel Tobias, 54cm a 4890g, porod mi teda nakonec vyvolali v termínu. Nožky jsou teda docela dost stočený, předběžně nám řekli ať počítáme s tím, že časem půjde na operaci. Teď během týdne,jak dostanem papír ze zdrav.pojišťovny, máme jít na rehabilitaci a ortopedii a tam nám řeknou co a jak, zatím protahujem nožičky podle rehabilitační sestry z porodnice a je to docela náročný, hlavně pro mě, Samík plače, mě je ho líto, ale nedá se nic dělat, musíme vydržet oba dva. Tak se opatrujte a jak bude i u vás něco nového, dejte vědět.
Ahojky tak strašně moc gratuluji,a teda váha pěkňoučká
To Matymu,se pořád nechce.Tak doufejme že to pujde hezky narovnat.Já jsem taky zvědavá jak to budem mít
a má jen chodidla,nebo to má nějak víc?Bobánek malinkej si teď bude muset vytrpět,ale pak to bude dobrý ![]()
Ahoj,tak velikánská gratulace
Takovej chlapák, jo? To tě teda obdivuju.
Ahojky, má stočený nožky od kontníků dovnitř a pootočený chodidla, dám sem foto. Jestli dostane náš taťka zítra dovču, tak jdem do nemocnice už zítra, jsem zvědavá co nám řeknou, chci abysme u toho byli oba dva, když budeme cvičit, ať to umíme oba.
Ježiš to je bobánek krásnej
Tak nějak tak by jsme to měli mít taky.No jsem zvědavá…
JJ je dobrý aby šel i taťka a vyslech si co a jak a viděl co vám ukážou.Taky budu chtít aby šel Ondra na první návštěvu snáma.Já jdu zítra na kontrolu tak uvidím co mi řekne doktorka už přenášim,a nechci přenášet 10dní tak se sní chci dohodnout na dřívějším vyvolání,ale myslím že neuspěju
Tak pak napiš jak jste pochodili v nemocnici..Držím palečky ať stačí jen sádry a cvičení
ať to ty naše drobečky tak moc nebolí
![]()
Ahoj Katy velká gratulace je to krásnej chlap! Obdivuji tě že jsi to zvládla takovýho chlapáka! ![]()
Jinak ty nožičky jsme měli asi taky tak stočený a nakonec jsme museli i na tu tenotomii ale neboj takhle z fotky se to nepozná záleží jak to je volný! Držím pěstí ať dopadnete co nejlíp! ![]()
Ahojky tak jsem byla na dalš ko.Řekla jsem si o ten hmat a doktorka řikala že ji to nejde.Doma jsem ale zjistila že krvácim
Volala jsem do nemocnice a řikla co a jak.Sestra řekla že je to normální po vyšetření.No tak nevim byla jsem tam už 5× a toto je prvně.Třeba ten hmat udělala a ani toneví?!.. :-/
No každopádně v pátek jdu na monitor a v pondělí na zátěžovej test.Když bude v pořádku pujdu domu a v zterý na vyvolávačku a když ne tak si mě tam prej rovnou nechaj.No jsem zvědavá.