Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo a chci zavolat chomiakovi skrz to cvičení.Ale je tam jen pondělí a uterý ![]()
Příspěvek upraven 02.02.12 v 15:44
Anabel, určitě mu zavolej, protože naši drobci nepodstoupili tenotomii, tak si myslím, že tu achilovku musíme podporovat v protažení. Jinak to nejsou ty botky, co má malej od Lucie, to jsou ty na pevno. Ty chceš znovu tyhle?
Aha já myslela e je řeč o těchto…No ještě že chomiak pochopil co chci
ím pádem já nevím teda o jaké botky jde.:-( No hele jak dlouho cvičíš s Barunko? Já asi taky začnu tím určitě nic nezkazím..A řikala jsi že cvičíš jako protahování té achylovky že?jako by tlačením na tu správnou stranu je to tak??Jsem z toho teda fakt na větvy
zkusim tam zavolat po 4hodině,ale na netu má že je tam jen Pondělí a uterý.Ho fakt
zastřelim že nám to neřekl
Anabel, koukni na str.17, Lucie tam má fotky malého, kde uvidíš jeho botičky, tak to jsou ony, co dostávají v Hradci běžně na pojišťovnu.
jj koukla jsem i na ty stránky..To jsou ty vycvakávací.No je divé že oni je maj a nás takhle balamutě.prosimtě jak cvičíte teda tu nožičku??
Anabel, podívej se na: http://www.lumpik.estranky.cz/…cviceni.html a stáhni si „Naše cvičení“, je to poslední strana - protažení achilovky, je to podobně, jak cvičím s malou, akorát já ještě vytáčím do strany.
Nikdo mi neřekl, jak dlouho mám cvičit, ale dělám to tak, že prvně nožky promasíruji a pak každou nožku 20× protáhnu, prvně jednu nožku 10× a pak druhou nožku 10×, pak zase promasíruji a pak zase 10× a 10×.
Možná by tu mohly i ostatní holky napsat, jak dlouho cvičí, abychom si to porovnaly. Máte někdo určeno od lékaře jak dlouho cvičit?
Přidávám taky fotečky Barborky, jsou to dnešní fotky tj. po 2 měsících nošení dlažek a zatím bez tenotomie. Jinak ještě tam je malá tendence stáčení nožiček, ale to mi dnes doktor říkal, že to je součásti této vady, že proto se musí nosit dlahy.
Mě ukazovala rehabilitačka dva cviky na protažení už v porodnici. A cvičila jsem při každým přebalování a vždy jeden cvik 10× na každé nožce a druhý taky 10× na každé. Teď už máme jen jednu sádru, tak protahujem aspoň jednu nožičku.
Tak s těma botama je to fakt zajímavý! Já si myslela že je pojišťovna normálně hradí všem, ale jak koukám tak to asi tak není!
My máme pojišťovnu ministerstva vnitra ale myslím že ty botky tam dostávali všechny děti co tam s námi byly! Ale nevím jakou měli pojišťovnu! ![]()
Renat my jezdíme k Dr. Shaikh, ale původně nás měl Pellar a pak si nás přebral on! Ale když jsme si byli pro nový boty tak nás viděl sám přednosta Šponer ale to byla spíš náhoda že tam byl zrovna on! ![]()
Jinak my cvičíme asi jak AndBar! Teď se snažím co nejčastěji když nosíme dlažku jen na spaní! Ale jak dlouho máme cvičit nám taky nikdo neřekl! Tak snad to děláme dobře! ![]()
Tak to je divný a v pojišťovnách to podle mě nebude!! My máme VZP? takže jinou než Lucian a boty taky hradí..
tož fakt těžko říct.
Lucian tak to závidím…my chodíme k P. a mně prostě nesedí…ani jeho styl jednání…jednu jsme byli u Š. a nasazení dlažek. A u toho, co chodíte vy jsme taky byli myslím jednou a byl super.
Ahoj, koukala jsem na ty internetový stránky, co sem dávala Lucian a vyčetla jsem tam, že se jedná o dlahy JM. Sice jsem se všude dočetla, že je pojišťovna nehradí, ale za zeptání člověk nic nedá. A je divný, že by je některá nemocnice dávala a jiná ne.
Renat já jsem taky ráda že nechodíme k P. taky mi neseděl člověk se od něho nic nedozvěděl!
Holky držím pěstí ať vám to s těma botkama vyjde! ![]()
Ahoj, tak dnes jsme dostali 4.sádry a jelikož nožičky vypadají moc hezky, tak příští týden už dostaneme dlahy
Rovnou jsem se teda ptala na ty vycvakávací a pojišťovna už je prý hradí. Ale paní doktorka, že jsou těžší než DB dlahy, takže by je doporučila spíš ročnímu dítěti.
Jaké ponožky dáváte do dlah? Nevím, co s sebou příští týden za oblečení ![]()