Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
19.1.12 20:50

Romčo, taktéž držím palce, ať to zvládnete, neboj brzy si zvyknete a hlavně to uteče jako voda a budete mít dlažky.

Luci, tak to jsou samé dobré zprávy, tak to je super :potlesk:

Já dnes malou objednávala na kontrolu a jdeme 2.2.2012. Je to zvláštní, ale já se tam těším, abych věděla, že jsou nožičky v pořádku. Jdeme na 1.kontrolu co máme dlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
20.1.12 06:19

Romčo držím palečky, ať to zvládáte a po sádrách dostanete rovnou dlažky, ale uvidíš jak rychle to teď půjde, než se naděješ budete mít po sádrách:-)
Luci to je bezva,že vám to tak jde a nemusíte tu Vojtovku cvičit, jen tak dál :palec:
AndBar ať vám ta kontrola dobře dopadne :hug:
My jdeme 31.1. na sundání sáder a pro dlažky, jsem zvědavá jak ty Samíkovi nožky budou vypadat po té operaci a hlavně po takové době v sádře a hlavně se těším, že ho budu moct konečně vykoupat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.1.12 10:14

Ahoj holky, díky za podporu :) Ano sádry máme na obou,je to tak lepší,nedokážu si představit, jak bych s ním manipulovala, kdyby to měl jen na jedné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.1.12 18:02

Ahoj holky,tak jsme po kontrole a doc.byl nadšený.Řikal že to má Maty,moc hezké a jen tak dál,ale že je tato vada nevyspitatelná.Máme pokračovat dále tím nošení 23hod.Další kontrola za 2,5měsíce.Ptala jsem se na ty botičky a říkal že jsou opravdu lepší,ale že ty co jim je vyrábějí tak je ještě nedělají,ale že Snima pojišťovna snad smlouvu,ale že mi to zjistí.A cena prej boiček je kolem cca 2500,–
Takže na příští návštěvě se domluvíme sním a asi bych mu je koupila.
O žádném cvičením nemluvil máme prostě pokračovat tak jak doteď.Tak máme radost že to jde tak jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.1.12 22:02

Anabell, tak to jsou opravdu pozitivní zprávy :) . Nás čeká kontrola příští čtvrtek a doufám, že to bude taky v pořádku.

Jinak holky, co máte pro své ratolesti ty nové botičky, můžete nám zjistit, kdo je vyrábí? Metis to nebude, protože od nich máme ty starší botky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
24.1.12 10:14

Anabell tak to jsou suoer zprávičky, jen tak dál :palec: :palec:
My jdem za týden na sundání sáder, už se těším a jsem zvědavá co řekne primář na nožky. Máme dostat botičky, tak se taky rovnou poptám po těch novějších :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
24.1.12 19:07

Anabell, tak to je super, že máte dobré zprávy :)
Nám dnes dali druhé sádry a nožičky se jim moc líbili. Jsem ráda, že to docela rychle utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
24.1.12 19:43

Anabell to jsou dobrý zprávy tak jen tak dál! :D
Jinak se pokusím zjistit kdo botky vyrábí!

Romčo malej je krásnej! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.1.12 20:10

Romčo, tak to je krasaveček :) . Mohu se jen zeptat, ta pravá nožka není moc stočená, je polohová? Barborka měla jen na jedné nožce sádru a u druhé nožky byla vada polohová a měla ji podobně jak tvůj Matyášek tu pravou nožku a v sádře ji teda neměla. Ke komu chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
25.1.12 06:34

Romčo malej je nádhernej :srdce: uvidíš,že to bude utíkat a za chvilku bude po sádrách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
25.1.12 19:14

Děkuju :)
Paní doktorka nám jen řekla, že to vypadá moc hezky a že na tu jednu nožičku už příště možná sádru dávat nebude. Jinak mi nikdo neřekl, jestli je to polohový nebo ne. Ale hlavně, že jsou vidět pokroky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
31.1.12 20:13

Ahoj holky,
tak máme za sebou dneska pěknej maraton, o půl osmé ráno nám v nemocnici sundali sádry, pak jsme čekali na primáře, nožky se mu po opeaci moc líbili, že vypadají,tak jak si to představoval, vytáhli Samovi stehy a poslali nás na protetika, kde nám měli udělat dlažky, prý to bude trvat 7-14dní než je dostanem a že jak je budeme mít, máme se stavit ukázat a máme ještě zajít na rehabilitaci se domluvit jak máme cvičit a objednat se tam. Tak jsme šli přes celou nemocnici na rehabku, tak máme zatím jen protahovat, tak jak před prvníma sádrama a 13.2. tam jdem a ukážou nám buď nový cviky, nebo budem stále jen protahovat. Pak jsme jeli přes půl Brna na tu protetiku, tam nm sestra řekla, že i a to měření nožek před výrobou dlažek s musíme objednat, ale že nás teda vemou, no nakonec tam měli velikost botiček co jsme potřebovali, tak nám je udělali hned, akorát jsme tam hodinu čekali. Pak jsem volala primářovi, že už máme dlažky, tak se strašně divil,že tak rychle a že se máme dojít ukázat hned, že nás veme, tak jsme jeli zase přes půl Brna zpátky. Naštěstí nás vzal hned, řekl, že je to o.k. a kontrola za měsíc. Nevěděla jsem kdo je ís utahanej, jestli Sam nebo já.Ale máme to za sebou.
Jo a dlažky máme ty šněrovací, prý jsou lepší na to utažení pro tak malý mimča…kdo ví… jak bude čas dám vám sem fotečky. Hlavně se těším,jak Sama vykoupu,myslela jsem že dneska, ale prý až za dva dny kvůli tomu tahání stehů. No po měsíci v sádře jsoou ty nožky nic moc voňavý…aspoň jsem mu je otřela a namazala, ale voda je voda…
Tak koukám jakej román jsem tu napsala… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
31.1.12 21:12

Ahoj Katy,to je super ž jsou nožky hezké a že máte dlažky.Ale je mi divný že by byl Samík bez dlažek 14dní když se musej nosit pořád.By to mohl zase začít stáčet přeci.To mi hlava nebere teda :think: :nevim: mě řekl docent nosit celodeně.Max hodinu na koupání víc ani ťuk.Ted to bude už super Maty,to zvládá s přehledem.Jo a novinka,dneska jsem zjistila že se mu prořezává zoubek.Koukam jak blázen je to pěkně brzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
1.2.12 06:35

Anabell taky se mi nelíbilo,že by byl tak dlouho bez dlažek, bohužel je to jediná firma se kterou má nemocnice smlouvu a mají toho fakt hodně, no naštěstí to dobře dopadlo…taky máme dlažky na 23hodin, během té hodinky musíme cvičit a koupat, tak si Samík té volnosti moc neužije. No uvidíme za ty tři měsíce, snad nám to ak už zkrátí.
Jé zoubek :palec: …no to je vážně brzy…ale taky už jsem přemýšlela jestli se nám někde neklube, Sam začal děsně slintat, všechno cpe do pusy a chvílama je protiva a přitom je přebalenej, napapkanej, vyspinkanej…no uvidíme, Marečkovi vylezl první zub až v 11 měsících :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.2.12 09:05

právě že strašně slintá,ale neplakal až teda včera a to celkem dost.No a on zoubek :-)Nám právě brali máru na dlažky když mu po páté dávali sádru.Aby je měl hned jak se sundaj.Takže týden na výrobu.No maj divnej postup teda…že to neobědnávaj taky tak vid?…Ale hlavně že už je máte :-) jinak já necvičím.nechávám ho prostě řádit.neblo mi řečeno cvičte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí