Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2227
1.2.12 09:31

No je fakt, že nám mohli vzít tu míru při operaci…je to divný, hlavně že je máme:-)
Ještě bych se tě chtěla zeptat, jestli když mu dáš ty botky, tak má patu úplně dole? Já mu ju tam dám a za chvilu má mezi patou a botou místo, ale nevyzuje se z toho a víc utáhnout mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.2.12 09:37

prosimtě já se mu snažim tu patičku dát uplně dolu,ale jak řikáš hned ji cpe nahoru.Tak zase přitlačim dolu a utáhnu řemínek a utahuju.neutahuju moc prostě tak normálka.Kdž nám je utáhl docent měl modřiny a otlačeniny :-( Já to utahuju,ale jen z lehka.Bála jsem se že nám třeba doc řekne málo utahujete nebo něco,ale pochválil nás že to dáváme dobře.Tak to dělám pořád stejně..Jen mě nejde do hlavy proč vy cvičíte všichni a mi ne. :think: :nevim: Musm se ho zeptat na další kontrole.Chtěla jsem se ho zeptat minule,ale ptala jsem se na ty botičky,lázně a vše kolem jen na cvičení jsem zapoměla. :pocitac:
Ale kdybych měla cviči tak mi to přeci řekne.Jdem tam na konci března tak se zeptám.Musim si to napsat někam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
1.2.12 13:51

No to jsem ráda, že to dělám tak jak ty :) snad se to naučím i rychleji, zatím jsem je nasazovala 2×, tak nám to časem snad půjde líp,jak si na to oba zvyknem. Na to cvičení se zeptaj, nám primář řekl, že bez cvičení to nemá smysl, že je to strašně důležitý, ale třeba cvičíme, protože jsme po operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
1.2.12 13:55

Samíkovi nožky po sundání sáder po operaci a s dlažkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.2.12 14:16

Ahojte holky! Katy koukám že jste si to se Samíkem užili! Běhat sem a tam to mi připomíná to když jsme si jeli pro větší boty! :zed:
Hlavně že jste to zvládli! :palec: Tak ať si malej na dlažku rychle zvykne!

Jinak jsem se snažila zjistit kde se vyrábějí ty naše botičky ale moc jsem toho nezjistila! Na botičkách je made in USA a jsou tam internetový stránky ale jsou to této americké výrobny jinak podle toho co tam bylo mají ještě pobočku v Anglii a Německu! Až se Tomášek vyspinká tak vám sem ty stránky napíšu má botky na sobě a já si to nepamatuju! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.2.12 14:24

Katy, to je radost vidět takové nožičky, super zprávy, že se lékařům nožky líbily. Jinak Samík je hezoučké miminko. Já s těmi botkami měla stejný problém, patička nesedí úplně dole, vždy se malinko vysune. Zkoušela jsem i více utáhnout, ale pak jsou otlačeniny, přesně jak psala Anabel. Malá má ty nejmenší botičky, jak koukám vy máte malinko větší, nám po 2 měsících už přečuhují prstíky. Zítra jdeme na kontrolu, tak se zeptám na nové. No snad bude vše v pořádku a už nás bude čekat jen 1 měsíc botek na 23 hod./denně :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.2.12 17:54

Tady je ta adresa http://www.mdorthopaedics.com/! Ale moc jsem se tam nedozvěděla!
Jinak nám ta patička taky nejde dát úplně dolů! Šlo by to ale to by muselo být tak strašně utažený! Ae v Hradci nám taky říkali že to dávám dobře a nožky se líbily tak snad to je dobrý! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.2.12 19:17

z toho opravdu člověk moc nevyčte :-D koncem března jdem na kontrolu a docent mi slíbil že mi o botkách zjistí víc a kde se dají koupit tady v ČR.Prý se platí cca 2500,– Ale Lucian ty jsi neplatila?mě totiž řekl že pojištovna nejspíše nic nepřispívá a jestli ano tak minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.2.12 21:02

Luci, já dostala k botičkám i záruční list a je tam fi, která botky dodává což je Metis. Hned mi na protetice říkali, kdyby s botkami cokoliv bylo, že mám obrátit na Metis. Nedostala si taky záruční list, abychom zjistili, kdo ty nové botičky dodává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
2.2.12 06:38

Jsem ráda, že je to u vás s tou patičkou taky tak…večer byl Sam hodinku bez dlažek…ten kopal nohama o 106 a jak se u toho nahlas smál a pořád povídal, akorát,že ta hodina strašně rychlé utekla a musel zpět do dlažek, to bylo utrpení pro nás oba. Ale v noci spinkal klidně, tak mu to asi nebude nějak moc vadit. Dnes můžem poprvé vykoupat, už se těším :lol:
Akorát jsem narazila na další problém…sotva se stěma dlažkama vleze do kočárku, máme x-lander a ta korba je úzká…no budem to muset nějak vymyslet, aby mu ty nožky nezmrzly, když mu je zabalím do deky, tak ho tam už nenacpu. A to stejný s autosedačkou, zapnu ho v pohodě, ale už špatně dopnu fusak, teda zatím ho nějak zapnu, ale zio asi veme za chvilu za svý,jak je našponovanej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.2.12 10:28

Ahojte my jsme teda žádný záruční list nedostali! :think: A za boty jsme neplatili nic a to jsme po třech měsících museli dostat větší! Tak nevím jak to teda je! :nevim:
Katy tak to my se do kočárku ještě vlezem i s dvěma dekama a i s fusakem! Jsem ráda že jsem si nakonec koupila kočárek Dorjan a ne X-lander i když se mi moc líbil ale odradila mě ta malá korba! Ale s autosedačkou to máme stejný! Ještě že mám šikovnou mamču a ta mi ušila takovou speciální rychlozavinovačku do autosedačky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.2.12 13:12

Ahojte holky, dnešní kontrola na Bulovce dopadla dobře. Doktorovi se nožky líbily a za měsíc přecházíme s dlažkami na 14-16 hod./denně, tak jsem moc šťastná. Musíme ale pořád cvičit protahování achilovky, je to prej hodně důležité, aby malá nemusela na tenotomii. Jinak jsem se ptala na nové botičky, protože z nynějších malé přečuhují prstíky a pan doktor mi řekl, že proto je tam ten otvor na prstíky :cert: , tak jsem se jen na něj podívala a raději jsem nekomentovala. Prostě řekl, že máme nárok na 1 botky za půl roku a hotovo. Co se týká těch vycvakávacích, tak je prej pojišťovna neproplácí a že pokud chci, že si je mohu koupit za 300 EUR. No a já mu na to řekla, že v Hradci je mají děti zadarmo, tak to na mě koukal, jak kdybych si snad vymýšlela. Tak mi holky řekněte, proč každý dává jiné informace, pokud se jedná o tak závažnou věc, vždyť jde o naše děti a zdraví jejich nožiček. No ale nenechám se odbýt a za 2 měsíce jdeme znovu na kontrolu a opět se na to zeptám.
Anabel a tobě řekl Chomiak, že stojí 2500,–Kč? No vidíš a mně Ošťádal 300 EUR. No půjdeme tak nějak stejně s drobkama na kontrolu, tak snad uspějeme :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
2.2.12 14:10

AndBar super že se nožky líbily :-) zvládnete to :-)
Jen teda ty boty :nevim: :nevim: to je síla :zed: ono si člověk teda si nevybere, ale tohle je drsný.
Netuším, proč a jak to teda je zařízené.

Jakou máte pojišťovnu?

Záruční list jsme snad měli jednou…že to k nim bylo připojené, jinak ne.
Kočárek jsem řešit nemuseli, měl je když už byl větší a když je náhodou vzal na milost, byl ve sporťáku, a hlavně je měl v létě.

• Citovat
  • Upravit
renat2
2.2.12 14:11

Lucian ke komu v HK chodíte??

• Citovat
  • Upravit
497
2.2.12 15:05

k Comiakovi jdem na konci března.Mě řekl že cca 2500,–Ale že neví jistě…Holky jsem nějak nervozní že Maty necvičí a vy jo :( Ale když se mu nožky líbili a moc tak nevim no…Ale cvičíte všichni jen mi ne.

Příspěvek upraven 02.02.12 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+