Pes v bytě a dítě

• Fotoalbum (27)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4112
25.6.12 19:19

@angellik23 My jsme našeho naučili čůrat na rohožku protože chodit ven s ním bylo náročné..máme bišonka a když je škaredě tak prostě ven byl problém..koupat ho pořád, to by bylo špatně tak chodí čůrat i kadit na rohožku..každý den je čistá, tak to není špatné i se zápachem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.6.12 19:23

@Katka-1 však naučit se dá všechno, kamarádka naučila chodit psa do kočkolitu-ale to si umím představit, že bych přišla dom a kočkolit by byl všude jen ne tam kde jsem ho nechala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
25.6.12 19:24

@angellik23 no přesně, co bychom jako měli dělat:-) ale naštěstí alespon moje mamka to začala chápat:-)

jinak to kadeřnický koště bych taky chtěla, kdes ho sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
25.6.12 19:25

Fenka maltezacka co mame nema problem chodit ven, popripade ma v koupelne hadr, kdyz jedem pryc…ale meli jsme jorksira a ten ven chodit nechtel a doma taky na ejdno misto ani nahodou, zkouseli jsme mozny a nic chodil kam chtel :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.6.12 19:29

@barushka2 zašla jsem ke kadeřnici a řekla jí ať mi ho objedná :lol: (vyjde to levněji než po netu). Stálo asi 120 Kč ale je super, vůbec se na něj ty chlupy nelepí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
25.6.12 19:29

@angellik23 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to jo, taky bych to tak viděla :mrgreen:
@Crystal87 Náš to dělal také, ale dostal nařezáno a teď opravdu chodí na rohož :pankac: chvilku to trvalo, ale vyplatí se opakovat stále dokola..a když je na nás naštvaný že zůstal sám doma, tak nám připraví překvapení jak se vrátíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: někdy zabít, ale jsme rádi že dostal rozum s čůráním :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.12 19:50
@Crystal87 píše:
Fenka maltezacka co mame nema problem chodit ven, popripade ma v koupelne hadr, kdyz jedem pryc…ale meli jsme jorksira a ten ven chodit nechtel a doma taky na ejdno misto ani nahodou, zkouseli jsme mozny a nic chodil kam chtel :cert: :cert: :cert:

a co jste s jorkšírem udělali? tohle nechápu buď mám psa-nebo nemám, my měli pudla a když měl 9.let narodila se nám dcera, vše nesl dobře. Nikdy jsme s ním problémy s venčením neměli, stejně jako nemáme s naší jorkšírkou (1/2 roční), tvrdím stále, že to, že je pes povahově (včetně čůrání) z… n ý, je vždy chybou majitele. 100% by tu mohlo mnoho lidí psát o tom, jakou práci dá takového psa dát dohromady, aby měl nějaká pravidla.

• Citovat
  • Upravit
27003
25.6.12 20:05
@Katka-1 píše:
@angellik23 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to jo, taky bych to tak viděla :mrgreen:
@Crystal87 Náš to dělal také, ale dostal nařezáno a teď opravdu chodí na rohož :pankac: chvilku to trvalo, ale vyplatí se opakovat stále dokola..a když je na nás naštvaný že zůstal sám doma, tak nám připraví překvapení jak se vrátíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: někdy zabít, ale jsme rádi že dostal rozum s čůráním :pankac:

u nas nepomohlo fakt nic za celych 5 let,byl i hodne zlej a protim se vychovaval stejne jako fenka co mame ted a ta je v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
25.6.12 20:07
@Anonymní píše:
a co jste s jorkšírem udělali? tohle nechápu buď mám psa-nebo nemám, my měli pudla a když měl 9.let narodila se nám dcera, vše nesl dobře. Nikdy jsme s ním problémy s venčením neměli, stejně jako nemáme s naší jorkšírkou (1/2 roční), tvrdím stále, že to, že je pes povahově (včetně čůrání) z… n ý, je vždy chybou majitele. 100% by tu mohlo mnoho lidí psát o tom, jakou práci dá takového psa dát dohromady, aby měl nějaká pravidla.

umrel, mel pry slaby srdicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.6.12 20:12

@Crystal87 jestli měl špatný srdíčko tak to čůrani mohl mít z toho. Naše sousedka má psa co byl v pohodě a ted mu zjistili něco ze srdíčkem a začal se počůrávat a veterinář jí říkal že to je s tím bohužel spojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.6.12 20:31

Nektereho psa celej zivot neco boli a lide si mysli ze je zly a on je jen zoufalej z toho ze je mu zle :( meli jsme hladkosrsteho jezevcika 15 let a az po sedmi letech jsme zjistili ze na od narozeni bolestivou vadu a po operaci byl zlatej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Lus-i
7.1.13 12:37

Ahoj, řešíme teď otázku bydlení resp. hledáme byt no a u nás byty nic moc, buď jsou moc drahé nebo malé a skoro vždy když nám vyhovuje nějaký byt tak je v paneláku (vyhovuje velikostí, cenou) nu což, mě by to moc nevadilo bydlet v paneláku, manžel se sice cuká ale taky by to přežil jenže máme dva psy, velké…no jednoho středního a druhého velkého dle mě :) podle ostatních jeden velký druhý obří :lol: no a to je ten problém, lidi na nás koukají jako na blázny že chceme s takovýma psama do paneláku (a co jako jinak máme dělat, že) tak jsem se dneska byla podívat na jeden byt (4patroví panelák na vesnici), nejdřív vše v pohodě jako že psy můžou atd no a otázka co máte za psy, no myslela jsem že pán vyletí z kůže, že prej to jako ne, že má vnuka a že čte jak všude psy pokousávají děti a že si ho nenechá pokousat 8o no dobře má strach, neřešila jsem to prostě jeden byt nevyšel, jenže teď mam uplně strach psát na ostatní byty v paneláku aby tam lidi nebyli stejný nebo pak neměli problémy až tam budem bydlet. Jak by jste reagovaly vy kdyby se k vám do domu měli nastěhovat dva větší psy? Podotýkám že psy jsou naprosto klidní, nikdy nikoho nepokousaly, vůbec neštěkají, v bytě jsou zvyklí, prostě větší gaučáci ale ty lidi si to nenechají vysvětlit :(

• Citovat
  • Upravit
1219
7.1.13 12:42

Tohle nikomu nevysvětlíš kdo nechce prostě neslyší. naprosto tě chápu máme dva teda jednoho menšího a druhý střední no pro někopho obr :-) jsou zlatíčka ale pes je pes bydlíme ve svém a raději máme hypo se psem se špatně hledá podnájem natož když jsou dva a velcí přeji hodně štěstí v hledání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
7.1.13 12:49

Přistěhovali jsem se do paneláku, kde každý byt má nějakého psa. A ne vždycky jsou to psi bytový, někteří jsou fakt větší telata. Mám malé ditě, ale nijak mi to nevadí. Když se míjíme na chodbě, tak jsou většinou na vodítku a jenom se pozdravíme. Sousedovic pes je teda jiné kafé, chodí bez vodítka, když na mě skočí, tak by mě povalil, malou olízne a jde spíš po křupkách. Takže kdyby se sem nastěhoval další pes, tak bych to ani nepoznala, ale jestli hledáte podnájem, tak většina majitelů nechce ani kočku, natož dva psy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
7.1.13 12:52

U nás je v nájemní smlouvě podmínka, že majitelé psů musí mít v domě psa vždy na vodítku - ani mně ani psům to nijak neublížilo :). klidně to navrhněte sami, lidi budou klidnější, budou to vidět jako vstřícný krok od vás.

a pokud se bojí štěkání a vytí…reagujte tak, že přece je výpovědní lhůta, takže pokud by psi dělali jak zjednaní, má majitel možnost vyhodit vás z bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný