Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@angellik23 My jsme našeho naučili čůrat na rohožku protože chodit ven s ním bylo náročné..máme bišonka a když je škaredě tak prostě ven byl problém..koupat ho pořád, to by bylo špatně tak chodí čůrat i kadit na rohožku..každý den je čistá, tak to není špatné i se zápachem..
@Katka-1 však naučit se dá všechno, kamarádka naučila chodit psa do kočkolitu-ale to si umím představit, že bych přišla dom a kočkolit by byl všude jen ne tam kde jsem ho nechala ![]()
@angellik23 no přesně, co bychom jako měli dělat:-) ale naštěstí alespon moje mamka to začala chápat:-)
jinak to kadeřnický koště bych taky chtěla, kdes ho sehnala?
Fenka maltezacka co mame nema problem chodit ven, popripade ma v koupelne hadr, kdyz jedem pryc…ale meli jsme jorksira a ten ven chodit nechtel a doma taky na ejdno misto ani nahodou, zkouseli jsme mozny a nic chodil kam chtel
![]()
@barushka2 zašla jsem ke kadeřnici a řekla jí ať mi ho objedná
(vyjde to levněji než po netu). Stálo asi 120 Kč ale je super, vůbec se na něj ty chlupy nelepí.
@angellik23
no to jo, taky bych to tak viděla ![]()
@Crystal87 Náš to dělal také, ale dostal nařezáno a teď opravdu chodí na rohož
chvilku to trvalo, ale vyplatí se opakovat stále dokola..a když je na nás naštvaný že zůstal sám doma, tak nám připraví překvapení jak se vrátíme
někdy zabít, ale jsme rádi že dostal rozum s čůráním ![]()
@Crystal87 píše:
Fenka maltezacka co mame nema problem chodit ven, popripade ma v koupelne hadr, kdyz jedem pryc…ale meli jsme jorksira a ten ven chodit nechtel a doma taky na ejdno misto ani nahodou, zkouseli jsme mozny a nic chodil kam chtel![]()
![]()
a co jste s jorkšírem udělali? tohle nechápu buď mám psa-nebo nemám, my měli pudla a když měl 9.let narodila se nám dcera, vše nesl dobře. Nikdy jsme s ním problémy s venčením neměli, stejně jako nemáme s naší jorkšírkou (1/2 roční), tvrdím stále, že to, že je pes povahově (včetně čůrání) z… n ý, je vždy chybou majitele. 100% by tu mohlo mnoho lidí psát o tom, jakou práci dá takového psa dát dohromady, aby měl nějaká pravidla.
@Katka-1 píše:
@angellik23![]()
![]()
![]()
![]()
no to jo, taky bych to tak viděla
@Crystal87 Náš to dělal také, ale dostal nařezáno a teď opravdu chodí na rohožchvilku to trvalo, ale vyplatí se opakovat stále dokola..a když je na nás naštvaný že zůstal sám doma, tak nám připraví překvapení jak se vrátíme
![]()
![]()
někdy zabít, ale jsme rádi že dostal rozum s čůráním
u nas nepomohlo fakt nic za celych 5 let,byl i hodne zlej a protim se vychovaval stejne jako fenka co mame ted a ta je v pohode
@Anonymní píše:
a co jste s jorkšírem udělali? tohle nechápu buď mám psa-nebo nemám, my měli pudla a když měl 9.let narodila se nám dcera, vše nesl dobře. Nikdy jsme s ním problémy s venčením neměli, stejně jako nemáme s naší jorkšírkou (1/2 roční), tvrdím stále, že to, že je pes povahově (včetně čůrání) z… n ý, je vždy chybou majitele. 100% by tu mohlo mnoho lidí psát o tom, jakou práci dá takového psa dát dohromady, aby měl nějaká pravidla.
umrel, mel pry slaby srdicko…
@Crystal87 jestli měl špatný srdíčko tak to čůrani mohl mít z toho. Naše sousedka má psa co byl v pohodě a ted mu zjistili něco ze srdíčkem a začal se počůrávat a veterinář jí říkal že to je s tím bohužel spojený.
Nektereho psa celej zivot neco boli a lide si mysli ze je zly a on je jen zoufalej z toho ze je mu zle
meli jsme hladkosrsteho jezevcika 15 let a az po sedmi letech jsme zjistili ze na od narozeni bolestivou vadu a po operaci byl zlatej:)
Ahoj, řešíme teď otázku bydlení resp. hledáme byt no a u nás byty nic moc, buď jsou moc drahé nebo malé a skoro vždy když nám vyhovuje nějaký byt tak je v paneláku (vyhovuje velikostí, cenou) nu což, mě by to moc nevadilo bydlet v paneláku, manžel se sice cuká ale taky by to přežil jenže máme dva psy, velké…no jednoho středního a druhého velkého dle mě
podle ostatních jeden velký druhý obří
no a to je ten problém, lidi na nás koukají jako na blázny že chceme s takovýma psama do paneláku (a co jako jinak máme dělat, že) tak jsem se dneska byla podívat na jeden byt (4patroví panelák na vesnici), nejdřív vše v pohodě jako že psy můžou atd no a otázka co máte za psy, no myslela jsem že pán vyletí z kůže, že prej to jako ne, že má vnuka a že čte jak všude psy pokousávají děti a že si ho nenechá pokousat
no dobře má strach, neřešila jsem to prostě jeden byt nevyšel, jenže teď mam uplně strach psát na ostatní byty v paneláku aby tam lidi nebyli stejný nebo pak neměli problémy až tam budem bydlet. Jak by jste reagovaly vy kdyby se k vám do domu měli nastěhovat dva větší psy? Podotýkám že psy jsou naprosto klidní, nikdy nikoho nepokousaly, vůbec neštěkají, v bytě jsou zvyklí, prostě větší gaučáci ale ty lidi si to nenechají vysvětlit ![]()
Tohle nikomu nevysvětlíš kdo nechce prostě neslyší. naprosto tě chápu máme dva teda jednoho menšího a druhý střední no pro někopho obr
jsou zlatíčka ale pes je pes bydlíme ve svém a raději máme hypo se psem se špatně hledá podnájem natož když jsou dva a velcí přeji hodně štěstí v hledání
Přistěhovali jsem se do paneláku, kde každý byt má nějakého psa. A ne vždycky jsou to psi bytový, někteří jsou fakt větší telata. Mám malé ditě, ale nijak mi to nevadí. Když se míjíme na chodbě, tak jsou většinou na vodítku a jenom se pozdravíme. Sousedovic pes je teda jiné kafé, chodí bez vodítka, když na mě skočí, tak by mě povalil, malou olízne a jde spíš po křupkách. Takže kdyby se sem nastěhoval další pes, tak bych to ani nepoznala, ale jestli hledáte podnájem, tak většina majitelů nechce ani kočku, natož dva psy ![]()
U nás je v nájemní smlouvě podmínka, že majitelé psů musí mít v domě psa vždy na vodítku - ani mně ani psům to nijak neublížilo
. klidně to navrhněte sami, lidi budou klidnější, budou to vidět jako vstřícný krok od vás.
a pokud se bojí štěkání a vytí…reagujte tak, že přece je výpovědní lhůta, takže pokud by psi dělali jak zjednaní, má majitel možnost vyhodit vás z bytu…