Pes v bytě a dítě

• Fotoalbum (27)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anna.x
17.3.10 13:17
LeníkDOMO píše:
Krásná!!! Jde vůbec kartáčovat?? My máme kartáč furminátor a jde to krásně, kdyby pes v klidu stál, šlo by to ještě líp…

No vyčesává jí manžel 1-2× denně takovým gumovým kartáčem, ničím jiným to na tule krátkou srst nejde. Se to zapíchne do všeho.

• Citovat
  • Upravit
12272
17.3.10 13:19

Taky dám foto našeho pesana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.3.10 13:21

Já nechápu, jak někdo, kdo někdy měl psa, může říct - vystěhovat na chodbu… Pes je smečkové zvíře a právě se smečkou potřebuje být a ne aby ho někdo odkládal jako boty na chodbě. A venčení panelákových psů? No, i zahradní pes potřebuje jednou denně minimálně na hodinovou prochajdu. To že má prostor, neznamená, že procházku nepotřebuje!!!!!!!!! My máme labradorku, líná jako každý jiný pes, jen potřebuje častěji kartáčovat, když se jí mění srst. Nesnáším špínu, ale sterilní úklid považuji za nejlepší cestu k tomu, jak z dítěte udělat cimprlicha, který všechno chytne, protože nebude mít trénovanou imunitu. Až začne malej lézt, holt budem muset častěji uklízet podlahu, ale co. Když bude malej venku na zahradě nebo na pískovišti, taky je přece nebudu polejvat savem, abych je vydezinfikovala, že… :wink: Jo a jen bych chtěla podotknout, že nejsem ujetá pejskařka, která ze psa dělá málem člověka, oblíká ho do šatiček od Versaceho apod. Pes je zvíře, nikoliv náhradní člověk a jako zvíře mi vyhovuje. (Což samo neznamená, že může částečně nahradit sociální kontakt, ale to už je jiná kapitola…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.x
17.3.10 13:24
j.a.n.i1 píše:
A můžu se zeptat, fakt to nemyslím špatně, co je špatného na psích chlupech na dítěti? Pokud nemá alergii, tak bych to neřešila, spíš bych měla obavu aby ho omylem nezašlápla nebo nějak blbě neporazila. Já bych se na chlupy vykašla, luxovala tak nějak rozumně často, stejně tam budou, tak proč se z toho zbláznit :-)

Špatného nic, jen jsem prostě taky vyrostla bez chlupů. Manželovi je to šumák, ti měli psi taky odjakživa. Roznáší to i v pokojíčku na koberci, když jí vezmu na klín, jsem ceklá chlupatá i já…já vím, že je to povrchní, jen nevím jak to udělat aby mi to bylo jedno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2616
17.3.10 13:27

To bylo malému pár týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
17.3.10 13:29
Anna.x píše:
j.a.n.i1 píše:
A můžu se zeptat, fakt to nemyslím špatně, co je špatného na psích chlupech na dítěti? Pokud nemá alergii, tak bych to neřešila, spíš bych měla obavu aby ho omylem nezašlápla nebo nějak blbě neporazila. Já bych se na chlupy vykašla, luxovala tak nějak rozumně často, stejně tam budou, tak proč se z toho zbláznit :-)
Špatného nic, jen jsem prostě taky vyrostla bez chlupů. Manželovi je to šumák, ti měli psi taky odjakživa. Roznáší to i v pokojíčku na koberci, když jí vezmu na klín, jsem ceklá chlupatá i já…já vím, že je to povrchní, jen nevím jak to udělat aby mi to bylo jedno :nevim:

jsem na tom stejně a taky mi to není jedno a nikdy jsem si nezvykla :-? . jak jsem psala, nadávám, ale nic víc s tím dělat nebudu.
A jani, kdybych měla na sobě jeden chlup tak neřeším, ale když jich pak jsou stovky tak to prostě nasírá. :lol: a nezbavíš se jich.
Tak že až nebude tento mazlíček tak už mám vybráno jiné plemeno a doufám, že to bude na chlupy lepší :oops: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
17.3.10 13:31

a chybička se vloudila :zed:

Příspěvek upraven 17.03.10 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.3.10 13:32

Aničko, já jsem první mimi potratila, tak jsem to kompenzovala pořízením Amee, je jako moje první dítě, i když to opravdu někteří lidé špatně snáší. Hodně mi její přítomnost pomohla, když jsem otěhotněla, tak jsem šla hned na rizik.těhu takže jsme byli pořád spolu. Když jsme spolu ležely tak mi dávala hlavu na rostoucí bříško, pak dostala párkrát od malého kopanec už ležela jen vedle mne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
17.3.10 13:34

tak ta fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.x

moc hezký, dětičky i pejskové…

• Citovat
  • Upravit
9867

Máme psa v bytě a kocoury napolo v bytě a přiznávám, že chlupy neřeším…
Jen teda náš pes umí nejlíp povel VANA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.3.10 13:40

Né, že bych chtěla dělat reklamu, ale to video mne fakt dostalo
http://www.furminator.com/
Sehnali jsme ho na aukru za 350kč
Píšou v návodu, že nevhodný je pouze pro neostrstněná plemena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.x
17.3.10 13:41

leníkDOMO: my jsme zase nemohli hooooodně dlouho otěhotnět, nebyl pes pro mě kompenzací miminka, ale jako dítě jsem po něm moc toužila a nemola mít, tak jsem si ho samozřejmě v dospělosti pořídilaale hlavně jsme plánovali barák, jenže jak jsem otěhotněla, už jsme do toho nešli, teď toho lituji (baráku, ne miminka :lol: )

• Citovat
  • Upravit
9867
17.3.10 13:43

A taky přidám fotky :)
http://rodina.cz/…010020_1.jpg

Tohle je ještě Kačenka s nejstarší, bohužel je už v psím nebi

A tohle je už Kešák s nejmladší
http://rodina.cz/…cf8861_2.jpg

:)

A ještě jedna komplet smečka:
http://rodina.cz/…cf8441_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.3.10 14:01

anni: ja byt tebou zkusim poridit tu susicku na pradlo..uvidis ze tim doma ty chlupy eliminujes minimalne na polovinu…alespon me se to povedlo..mame taky dogy..jen nemecke… ale chlupy stejny…ty zapichovaci :)deky i psi i lidsky..pocleceni a obleceni je bez chlupu..podlahu vysaju a je tu cisto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný