Pes v bytě a dítě

• Fotoalbum (27)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
17.3.10 16:26

nello nezamyslí..zamyslíme se pouze nad tím, jaká osoba se muže skrývat pod nickem, a nad tím,že nemá asi slušné vyjadřování, a mluví jako dlaždič vždy a všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
17.3.10 16:28

Peto, balíme, balíme, J pořád odváží, holky jsou nemocný, což je největší rána mít je doma, ale zítra už půjde Héda do školky, tak snad to s Pátou zvládneme a v sobotu předáváme byt. Ale J mě nasral, pardon, protože nechce zavolat kámošovi, at mu půjčí tranzita, takže se otáčí víckrát, což nás zdržuje! Asi tak. Co vy? Ta Zahrada čech platí, papa

• Citovat
  • Upravit
jjelena
17.3.10 16:30

Nellaa, jseš mi volná, ale toho nenarozenýho mimča už mi je ted líto.

• Citovat
  • Upravit
12947
17.3.10 16:30

jjelena..zatím vypadá že platí…a tranzita máme jen pojedem asi v sobotu nebo nedely do genettu..záleží kdy dorazí ms…jinak si to napíšem přes sz…at tady nemeníme tema :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
17.3.10 16:36

Petra, jasně, nebudeme měnit téma. držte se a pozdravuj, papa

• Citovat
  • Upravit
9454
17.3.10 16:45

co se tyce nelly: je to drsne receno…v podstate taky souhlasim…a nebojte on ji ten fakan rychle prejde…ja taky neotehotnela schvalne…nejak sem to neprozivala…taky jsem si vyslechla spoustu lidi jako kam ted dame vsechny zvirata kdyz bude mimi…a ja tehotna v klidu rikala ze dam radej pryc dite nez jakykoliv zvire (myslela jsem to samozrejme trochu s nadsazkou… :wink: ) co se mala narodila tak na to covek kouka trochu jinak..a preci jen poskocila na prvni stupinek v dulezitosti zivych bytosti u nas doma :hug: (a ze jich tu je:)

to neomlouva jeji vyjadrovani…jen si myslim ze to bude nejak takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.3.10 16:55

To jsem nevěděla, že vám jedno slovo tak hne žlučí, ale…
Moje dítě litovat nemusíte, zrovna tak jako miluju svoje zvířata a dobře se o ně starám, tak i miluju svoje dítě a budu se o něj dobře starat. A ano, určotě bude na prvním místě, ale to proboha neznamená, že ostatní nepohodlné půjde z domu???
A taky když už tak to jde udělat jiným způsobem než zavřít zvíře do garáže, do sklepa …co jsem se tady dočetla. Můžete mu sehnat nového majitele(ale to dá mnohem víc práce, že?!), který ho nebude odsouvat do nevyhovujících podmínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.3.10 17:41

pes

tak já to mám takové smutnější, pořídila jsem si stafordku Ágnesu, říkali jsme jí Aneško, v 18ti jsem bydlela už sama, kvůli rodiným problémům a tenkrát mi všichni nadávali, zrovna jsem maturovala…byla úžasná..posílám fotky, bylo to moje dítě, nemusela ani mluvit, a rozumněla jsem ji, docela dost jsme zažili, otěhotněla jsem a byla ráda, jak si to zase užiju, že budu s ní doma (pracovala jsem a do toho studovala) a po měsíci mého těhotenství dostala epileptické záchvaty, bylo to psycho (tyhle rasy trpí na nemoc středního mozku…) a šlo to rychle, musela jsem se rozhodnout, chudinka padala a doma v pelechu pořád kňučela a je to rok, co to je a stejně skoro každou noc bečím…nevím, jestli to jde pochopit, protože, co by jiní dali, že mají zdravé mimčo..já totiž tenkrát myslela, že potratím, jak to bylo pro mě těžké…usla mi v náruči…
a kdyby žila, sra.. bych na nějaké chlupy a binec doma… :cry:
zůstala mi aspoň olča a ta je teda naučená, nesmí do postýlky, na stůl, ani se nedotkne jídla, někdo říká, že se kočka nedá naučit jako pes, ale dá, olča je toho důkazem…
posílám teda fota, snad se to nahraje…a pardon, ale nějak jsem to musela napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.3.10 17:44

pes

tady je ještě aguška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
17.3.10 17:45

Ahoj, máme doma také dva pejsky, ale jsou na zahradě, kde mají kotec a na noc mi jejich stejně líto a oba bereme vždy domů. Našemu malému je už přes dva roky a když lezl tak psi nesměli do obýváku prostě leželi v kuchyni. Sice jsem vytírala a luxovala častěji, ale to mi nějak zvláš´t nevadilo. Jo a teď budeme mít nové mimi v létě, tak se prostě zavede stejný režim.

Na chlupy nám pomohlo, že je stále vyčesávám a tak jednou za dva měsíce celé vykoupu.....no prostě dostanou pedikůru, manikůru, koupel, fénování, česání.......

• Citovat
  • Upravit
9867
17.3.10 18:21
j.s. píše:
tak já to mám takové smutnější, pořídila jsem si stafordku Ágnesu, říkali jsme jí Aneško, v 18ti jsem bydlela už sama, kvůli rodiným problémům a tenkrát mi všichni nadávali, zrovna jsem maturovala…byla úžasná..posílám fotky, bylo to moje dítě, nemusela ani mluvit, a rozumněla jsem ji, docela dost jsme zažili, otěhotněla jsem a byla ráda, jak si to zase užiju, že budu s ní doma (pracovala jsem a do toho studovala) a po měsíci mého těhotenství dostala epileptické záchvaty, bylo to psycho (tyhle rasy trpí na nemoc středního mozku…) a šlo to rychle, musela jsem se rozhodnout, chudinka padala a doma v pelechu pořád kňučela a je to rok, co to je a stejně skoro každou noc bečím…nevím, jestli to jde pochopit, protože, co by jiní dali, že mají zdravé mimčo..já totiž tenkrát myslela, že potratím, jak to bylo pro mě těžké…usla mi v náruči…
a kdyby žila, sra.. bych na nějaké chlupy a binec doma… :cry:
zůstala mi aspoň olča a ta je teda naučená, nesmí do postýlky, na stůl, ani se nedotkne jídla, někdo říká, že se kočka nedá naučit jako pes, ale dá, olča je toho důkazem…
posílám teda fota, snad se to nahraje…a pardon, ale nějak jsem to musela napsat…

Já ti rozumím… Kačenka nám odešla před rokem a půl a ještě pořád to bolí… 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
17.3.10 18:46

Tak se chci taky připojit. Nepročítala jsem celou diskuzi, tak se omlouván, jestli se opakuju. Mám osniněsíční mimčo, který už nějakej čas všude leze. A mám taky 2 psy, kteří s námi žijou normálně v bytě v paneláku, můžou všude chodit, nemaj nějaký vyhrazený místo k pobytu. Každý ráno vyluxuju a vytřu a pak holt dělám, že to nevidím. Máme několikery lezací kaťata, který dávám malý na šmejdění. No a prostě se těším, že až bude chodit, tak to bude lepší :lol: Jsem sice docela náročná na čistotu, ale prostě se to se psama přes zimu nedá, tak jsem se s tím smířila a říkám si, že to nějaký čas vydržím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.3.10 19:01

nelaa, podle toho, jak se tu vyjadřuješ si o tobě jistě každý udělá názor. Ze svého dítěte určitě taky „vychováš“ velice tolerantního a chápavého človíčka :-( Fakt mi nevadí, co o mě takový člověk jako ty smýšlí :mavam: Nehodlám ani pospisovat v jakém stavu jsme si kočky vzali, jak jsme je dostali ze všech nemocí a jak moc se nám po nich stýská, protože to ty bys stejně nepochopila. :think: Ještě, že je tu spousta tolerantních a empatických lidiček, proto sem ráda chodím a klidně se svěřím i s něčím pro mě tak citlivým. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.x
17.3.10 20:12
mikitaa píše:
anni: ja byt tebou zkusim poridit tu susicku na pradlo..uvidis ze tim doma ty chlupy eliminujes minimalne na polovinu…alespon me se to povedlo..mame taky dogy..jen nemecke… ale chlupy stejny…ty zapichovaci :)deky i psi i lidsky..pocleceni a obleceni je bez chlupu..podlahu vysaju a je tu cisto…

Já vysávám několikrát denně, jenže když se čuba projde a tu a tam si lehne, tak je zase vidím. Přijde mi to jako marná práce, jen dovytřu už zase někde nějaké vidím. A pak když vidím dcerku jak si na té zemi drobí jídlo a zase ho strká ze země do pusinky je mi do breku.

• Citovat
  • Upravit
30300
17.3.10 20:13

Taky bych se k Vám ráda přidala. Letos plánujeme pořízení pejska s tím, že tu holt budou chlupy a jednou až budou děti tak budu víc uklízet. Jen ji chci naučit, aby nelezla na gauč, ale netuším jestli se mi to povede.
Myslím, že pes někde mimo pokoj kvůli chlupům stejně nepomůže. V bytě nikdy kočka nebyla a už tu je plno chlupů co jsme si přivezli od našich (dokonce na stole pod sklem to jsem fakt nepobrala).
nelaa velice jsi mi připomněla jednu známou. Pro tu byly od jakživa děti parchanti a podobné označení. Pak si pořídila svoje a běda jak se na její děti někdo křivě podívá a nebo o nich ošklivě mluví. Už ji to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný