Pes v bytě a dítě

• Fotoalbum (27)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepř. Lus-i
7.1.13 12:57

Tak možná ve městě to bude jiný než na vesnici :think: možná to zkusit tam, tady v tom domě bylo taky několik psů ale pudlové a podobná plemena. Na hypo bohužel zatím nedosáhnem aby jsme mohli mít vlastní domek :(

• Citovat
  • Upravit
21848
7.1.13 12:59

My pronajímáme 1+kk a když jsme tu měli zájemce se 2 stafordy, tak jsme taky řekli ne. Sami máme jednoho malýho v bytě, takže pes dovnitř mi neva, ale takovýhle živý venkovní plemeno je na mě už prostě moc :nevim: Doga by mi vadila míň. Ta je na malý prostory stavěna a vím, že jí fakt stačí svůj prostor a denní procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
7.1.13 12:59

A co byteček tak už to může být každému jedno pokud nevyjou a chodíš na vodítku s něma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. Lus-i
7.1.13 13:16

No my právě dogu máme a ta všem vadí :roll: máme ještě dobrmana ale to je stará babča, o tý nevíme ani my ale když řekneme máme dobrmana a dogu tak se každej vyděsí a prostě nee :(

• Citovat
  • Upravit
nepř. Lus-i
7.1.13 13:18

Navíc každej říká že je to pes do kotce a ne do bytu a taky to není pravda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
riana666
7.1.13 13:38

A co máš za psa? plemeno? měla sis pořídit nějaký co míň líná :mrgreen: já mám v bytě velkýho psa..dokonce dva každá má svuj minigauč a chlup u nás nenajdeš :mrgreen: vytírám a vysávám 1 za den

• Citovat
  • Upravit
nepř. Lus-i
7.1.13 13:52

Však píšu trochu výš že dobrmana a dogu ;) no chlupy je to nejmenší co mě tíží :)

• Citovat
  • Upravit
riana666
8.1.13 14:24

To jsou obři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
quassa
17.1.13 07:50

Máme taky většího psa (kříženec nejspíš ohaře, labradora a možná československého vlka) je super, akorát je to ještě takové nerozumné tele, i když vypadá, že by malé vědomě nikdy neublížila :) Každopádně jsem se chtěla zeptat jestli jste třeba někdy s mimčem (které ještě neleze) umožnily větší kontakt se psem :) kromě třeba olíznutí ruky :D myslím samozřejmě pod rodičovským dohledem, třeba že mimčo leží na dece mamina s ním a pes jako že si mimino olíže, lehne si k němu nebo tak :)???

• Citovat
  • Upravit
30301
17.1.13 11:03

@SonaBN od mala pouštím fenulu k malému. Ne teda aby si ho olízala podle libosti, ale nechávám jí, aby si ho očichala, přitulila se atd. Beru to tak, že radši ať k němu může jak chce pod dohledem, než aby číhala, kdy odejdu a něco mu provedla. Teď už je nechávám si spolu hrát a nejsem přímo u nich, už fence věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
17.1.13 17:27

Chlupy mě deptají den co den, ale kvůli tomu svého člena rodiny nedám někomu jinému, jak už mi říkávali někteří „chytráci“.:D Jednou jsem si ho pořídila z útulku, tak ho nedám. Se synem jsou skvělí kamarádi, divím se, že na starý kolena si zvykl na něco tak divokého. :D (no nedivím, on moc dobře vím, že by se mi nelíbilo, kdyby mu ublížil a obráceně) Akorát mi ho teda synek pěkně rozmazlil. :D
K tomu posílám „pár“ fotek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
17.1.13 19:59

@Pawlina.K Vidíš, my máme doma fenku sice ne z útulku, ale loni jsme si zachránili před mrazama přímo z ulice :) s tím rozdílem, že ona už rozmazlená je :D je to náš miláček :D :cert:

• Citovat
  • Upravit
8
23.1.13 15:57

chlupy

Doporučuji pořídit lososový olej, který je dobrý na srst a náš pejsek po něm skoro nelíná a pak investovat nemalé penízky do robotického vysavače, s chlupama si poradí hravě a než se vrátíte z procházky je uklizeno. Navíc dá se zapnout každý den a je to bez práce. Samozřejmě to nikdy nenahradí klasický vysavač, stejně jednou týdně musíte pořádně vysát, ale na ty chlupy si ho nemůžu vynachválit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.12.13 18:54

Holky mame doma fenecku, ma 8,5 let, neco jako nepovedeny krysarik :) jen trosku vetsi a ma rakovinu mlecných zlaz..zatim zadny praskly puchyrek, jen bulky, velke a vsude..ma sve misto, na sedacku nechodi ale sem tam si na ni skoci, protoze do doby nez se narodil malej mohla a zanechava mi tam bile flicky z ceciku, myslite ze je to v poradku? Kdyz neco provedla, parkrat jsem ji i lepla, jako asi kazdy pri vychove jenze uz me za posledni rok asi 3× kousla..co by jste delali vy,?Malej ma 6,5 mesicu a mam strah aby neco nedostal, treba nejakou infekci nebo tak neco.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.12.13 19:05
@Veronik22 píše:
Holky mame doma fenecku, ma 8,5 let, neco jako nepovedeny krysarik :) jen trosku vetsi a ma rakovinu mlecných zlaz..zatim zadny praskly puchyrek, jen bulky, velke a vsude..ma sve misto, na sedacku nechodi ale sem tam si na ni skoci, protoze do doby nez se narodil malej mohla a zanechava mi tam bile flicky z ceciku, myslite ze je to v poradku? Kdyz neco provedla, parkrat jsem ji i lepla, jako asi kazdy pri vychove jenze uz me za posledni rok asi 3× kousla..co by jste delali vy,?Malej ma 6,5 mesicu a mam strah aby neco nedostal, treba nejakou infekci nebo tak neco.. :nevim:

No, tak pes se nebije, proto tě kouše… ze strachu.
Z mlíka z cecíků malej nic nechytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný