Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My pronajímáme 1+kk a když jsme tu měli zájemce se 2 stafordy, tak jsme taky řekli ne. Sami máme jednoho malýho v bytě, takže pes dovnitř mi neva, ale takovýhle živý venkovní plemeno je na mě už prostě moc
Doga by mi vadila míň. Ta je na malý prostory stavěna a vím, že jí fakt stačí svůj prostor a denní procházky.
A co byteček tak už to může být každému jedno pokud nevyjou a chodíš na vodítku s něma
No my právě dogu máme a ta všem vadí
máme ještě dobrmana ale to je stará babča, o tý nevíme ani my ale když řekneme máme dobrmana a dogu tak se každej vyděsí a prostě nee ![]()
Navíc každej říká že je to pes do kotce a ne do bytu a taky to není pravda ![]()
A co máš za psa? plemeno? měla sis pořídit nějaký co míň líná
já mám v bytě velkýho psa..dokonce dva každá má svuj minigauč a chlup u nás nenajdeš
vytírám a vysávám 1 za den
Však píšu trochu výš že dobrmana a dogu
no chlupy je to nejmenší co mě tíží ![]()
Máme taky většího psa (kříženec nejspíš ohaře, labradora a možná československého vlka) je super, akorát je to ještě takové nerozumné tele, i když vypadá, že by malé vědomě nikdy neublížila
Každopádně jsem se chtěla zeptat jestli jste třeba někdy s mimčem (které ještě neleze) umožnily větší kontakt se psem
kromě třeba olíznutí ruky
myslím samozřejmě pod rodičovským dohledem, třeba že mimčo leží na dece mamina s ním a pes jako že si mimino olíže, lehne si k němu nebo tak
???
@SonaBN od mala pouštím fenulu k malému. Ne teda aby si ho olízala podle libosti, ale nechávám jí, aby si ho očichala, přitulila se atd. Beru to tak, že radši ať k němu může jak chce pod dohledem, než aby číhala, kdy odejdu a něco mu provedla. Teď už je nechávám si spolu hrát a nejsem přímo u nich, už fence věřím.
Chlupy mě deptají den co den, ale kvůli tomu svého člena rodiny nedám někomu jinému, jak už mi říkávali někteří „chytráci“.:D Jednou jsem si ho pořídila z útulku, tak ho nedám. Se synem jsou skvělí kamarádi, divím se, že na starý kolena si zvykl na něco tak divokého.
(no nedivím, on moc dobře vím, že by se mi nelíbilo, kdyby mu ublížil a obráceně) Akorát mi ho teda synek pěkně rozmazlil. ![]()
K tomu posílám „pár“ fotek. ![]()
@Pawlina.K Vidíš, my máme doma fenku sice ne z útulku, ale loni jsme si zachránili před mrazama přímo z ulice
s tím rozdílem, že ona už rozmazlená je
je to náš miláček
![]()
Doporučuji pořídit lososový olej, který je dobrý na srst a náš pejsek po něm skoro nelíná a pak investovat nemalé penízky do robotického vysavače, s chlupama si poradí hravě a než se vrátíte z procházky je uklizeno. Navíc dá se zapnout každý den a je to bez práce. Samozřejmě to nikdy nenahradí klasický vysavač, stejně jednou týdně musíte pořádně vysát, ale na ty chlupy si ho nemůžu vynachválit ![]()
Holky mame doma fenecku, ma 8,5 let, neco jako nepovedeny krysarik
jen trosku vetsi a ma rakovinu mlecných zlaz..zatim zadny praskly puchyrek, jen bulky, velke a vsude..ma sve misto, na sedacku nechodi ale sem tam si na ni skoci, protoze do doby nez se narodil malej mohla a zanechava mi tam bile flicky z ceciku, myslite ze je to v poradku? Kdyz neco provedla, parkrat jsem ji i lepla, jako asi kazdy pri vychove jenze uz me za posledni rok asi 3× kousla..co by jste delali vy,?Malej ma 6,5 mesicu a mam strah aby neco nedostal, treba nejakou infekci nebo tak neco.. ![]()
@Veronik22 píše:
Holky mame doma fenecku, ma 8,5 let, neco jako nepovedeny krysarikjen trosku vetsi a ma rakovinu mlecných zlaz..zatim zadny praskly puchyrek, jen bulky, velke a vsude..ma sve misto, na sedacku nechodi ale sem tam si na ni skoci, protoze do doby nez se narodil malej mohla a zanechava mi tam bile flicky z ceciku, myslite ze je to v poradku? Kdyz neco provedla, parkrat jsem ji i lepla, jako asi kazdy pri vychove jenze uz me za posledni rok asi 3× kousla..co by jste delali vy,?Malej ma 6,5 mesicu a mam strah aby neco nedostal, treba nejakou infekci nebo tak neco..
No, tak pes se nebije, proto tě kouše… ze strachu.
Z mlíka z cecíků malej nic nechytí.
Tak možná ve městě to bude jiný než na vesnici
možná to zkusit tam, tady v tom domě bylo taky několik psů ale pudlové a podobná plemena. Na hypo bohužel zatím nedosáhnem aby jsme mohli mít vlastní domek