Pevná vůle při hubnutí :-)

259
11.9.13 12:01

Pevná vůle při hubnutí.-)

Holky, poraďte, co děláte, když máte strašnou chuť na sladké a nemůžete ho, protože hubnete. Nemám vůbec pevnou vůli. Před porodem jsem hodně sportovala, takže teď po porodu to celkem jde. Ale občas se špíček najde a sladké je na to to nejhorší. ale nemohu si pomoc:-)Jak odolat?.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
489
11.9.13 12:06

@MiriJ já když mám chutě a je ot večer tak jdu bud spát, nebo se napiju a při nejhorším vyčistím zuby protože nesnáším jídlo po umytých zubech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.9.13 12:06

@MiriJ mám doma v zásobě nektarinky, hroznové víno, jablka. Když je nejhůř, chroupu toto. Ale někdy to prostě nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
11.9.13 12:07

Zkus pár mandlí s rozinkami a třeba ještě i medem, mě to pomáhá a to se tak cpu skoro každej večer u tv. Dobrý jsou taky křížaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.9.13 12:08

Já mám 1× za 14 dní hřešící den a to si dám třeba pohár nebo zmrzlinu. A pak se zas držím. Prostě si nedám i když mám nesnesitelnou chuť. A to často obsluhuji narozeniny a svatby kde mi zákusky strkají pod nos. Řeknu si NE. :) Vysportovat tělo byla dřina tak si to neskazím. Mě psychika nedovolí přibrat ani deko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
11.9.13 12:09

Asi taky záleží na co máš chutě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
11.9.13 12:12

Holky poraďte jak zhubnout, pro mě je nejhorší že celý den lítám kolem dětí moc toho nepojím a večer jak usnou se jen cpu :-( a cvičit už se mi taky nechce, protože jsem za celý den z dětí vyfluslá :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.9.13 12:14

A taky si dám někdy na dopolední svačinu nakrajený banán zalitý trochou sojového bio nápoje přidám trošku nasekaných vlašských ořechů trochu skořice a osladím stévií.. Zdravé a strašně dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.9.13 12:14

@MiriJ dej si vysoko procentní čokoládu. tu můžeš a protože není nic moc tak jí nezbombíš celou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
11.9.13 12:15
@danuš84 píše:
Holky poraďte jak zhubnout, pro mě je nejhorší že celý den lítám kolem dětí moc toho nepojím a večer jak usnou se jen cpu :-( a cvičit už se mi taky nechce, protože jsem za celý den z dětí vyfluslá :-))

základ je pravidelná, zdravá strava a pohyb. bez toho to prostě nepůjde. žádná zázračná rada není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
11.9.13 12:16

@MiriJ

já si v takové situaci jdu zapálit… je to nezdravé, ale pomáhá to :pankac:

jinak v jednom rozhovoru s Darou Rolins jsem četla, že když má chuť na sladké, tak se napije coly light… zkoušela jsem, taky to docela zabírá :pankac:

Příspěvek upraven 11.09.13 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
11.9.13 12:18

Všeho s mírou ;-) Já před porodem hubla s nutr. poradkyní, a ta mi radila, že lepší občas zhřešit (v míře), než se pořád trápit, že nic nemůžu. Ujíždím na čokoládě, takže jsem se naučila (a to vysloveně), jíst hořkou… Dřív bych jí do huby nevzala, a jak já si jí časem dovedla vychutnat. Jednou jsem pak byla u našich na návštěvě a po obědě jsme si zobli Milky :poblion: fuj to byl najednou pro mě tukovej hnus!!! Tomu bych NIKDY nevěřila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.9.13 12:19

@danuš84 jíst pravidelně, je to to 100× omýlané klišé, ale funguje. Ráno do půl hodky snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. A co takhle si zacvičit ráno? Než se vzbudí děti? Já cvičím po 5h. ráno a perfektně mě to nakopne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
11.9.13 12:20
@MiriJ píše:
Holky, poraďte, co děláte, když máte strašnou chuť na sladké a nemůžete ho, protože hubnete. Nemám vůbec pevnou vůli. Před porodem jsem hodně sportovala, takže teď po porodu to celkem jde. Ale občas se špíček najde a sladké je na to to nejhorší. ale nemohu si pomoc:-)Jak odolat?.-)

Nic sladkeho domu nekupovat, mam to taky tak :)a kdyz tak treba jen ty „polystyrenovy“ chlebicky polite cokoladou nebo tak neco kupovane ve zdrave vyzive :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
11.9.13 12:21

Já nevím, ale myslím, že když máš nepřekonatelnou chuť na sladké, tak by sis měla dát-kousek malinkej…něčeho. Jinak docela dobře pomáhá žvejkačka. Podle mého je nesmysl, se úplně vzdát toho co máš ráda, bo aby jsi tu váhu udržela už by jsi sladkosti nemohla vůbec, navíc tělo cukr též k provozu potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková