Pevný režim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
16.1.14 22:45

@Horina A má ta matračka nějaký potah??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
16.1.14 22:57

Hodne lidi kupuje kocarky po někom tak si myslim ze to nebude problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
16.1.14 23:04
@Eva 20 píše:
@Horina A má ta matračka nějaký potah??

co v tom kočárku je teď je jen taková tenká polyesterová podložka. Používá se do kočáru nějaká silnější matrace navrch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.1.14 23:05

@Horina určitě :-) Já jsem si třeba koupila matraci s pohankou do kočárku za 149,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
16.1.14 23:12

To je hrozná věda takový mateřství :oops: :lol: Budu mít určitě ještě tuny přitroublých otázek. Tak díky za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
16.1.14 23:22

Ja se taky na vse ptam zatim nemam nic kromě par oblecku:)
Holky jak teda spavate? Nevim ale me se nejlip spi na zádech:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
16.1.14 23:29

@Simmik ja teda spim na boku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
16.1.14 23:34

@Simmik usínala jsem na zásadně na břiše. To už nejde, takže na boku a probouzím se většinou na zádech, ale to mi pak dojde, že mě to v břiše tlačí :nevim:, takže se zas převalím na bok :lol: Navíc teď to ještě problém asi dělat nebude, ale už se tu někde řešilo, že s větším břichem už spát na zádech obnáší riziko, že se ti může stlačit dolní dutá žíla, což prý způsobí nedokrvování… radši si o tom přečti něco od odborníků ať tu nemlžím. Snad to prý platí i o poloze na pravém boku, to už je teda krutý, snad abych se přilepila na zeď páskou na koberce a spala na stojáka :mrgreen: Ale už jsem tu psala o polštářích kterýma se dá dobře obložit a podložit.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
16.1.14 23:39

To jsme řešili ale stejne kdyz spis tsk to neovlivnis.. A ja myslim ze to neni dobry treba v 8 měsíci kdyz je mimco fakt velky ale ted si myslim je to v klidu navic kdyz je mi to příjemný tak to stejne asi neovlivnim. Snazim se spavat na boku levém nebo právem ale vzdy kdyz mi neni dobre tak jinak nez na zádech nevydrzim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
17.1.14 00:02

@Simmik na zadech muzes spat, dokud se ti z toho nebude delat zle. Dneska sem o tom cetla clanek a v nem bylo, ze si telo samo rekne, az mu lezeni na zadech prestane vyhovovat. Zacne se motat hlava, nebo se udela nevolno. Pak te ani ve spani na zada nepusti. Akorat skoda, ze to mam z casaku, jinak bych hodila odkaz :nevim:
Kdybys tyto signaly ignorovala, tak bys mohla i po vstani z postele omdlit, protoze se ti telo najednou rychle prokrvi a proste to s tebou sekne. Ale dokud ti to nedela problemy, tak nemusis mit strach. Taky tam psaly o tech polstarich na kojeni, ze je to prave i na to spani na boku suprova vec. Podlozis si tim nohy, takze mas pohodli a muzes spat i jakoby vic na brisku, protoze te to udrzi, aby ses neprekulila a netlacila na nej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
17.1.14 00:11

Jo taky si rikam ze dokud mi to je příjemný tak je to asi v pohode:) a ja naštěstí po probuzení jeste vzdy lezim obvykle ba boku tak se prokrvim:):)
Me zase treba kamoska rikala ze jak mela pred porodem nejakou dobu tak mohla spat jen ba zádech protoze jinak nemohla s vse bylo v poho. Oni jeste radi ze kdyz chces spat na zádech tak mas spat v polosede to je taky mozny si myslim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
17.1.14 00:17

@Simmik podle me to je taky dost individualni. Moje kamaradka zas mohla spat jen na pravem boku, jinak se nevyspala. Rikala, ze kdyz se prekulila na levej, tak byla hned vzhuru a na zadech se ji prave motala hlava. Ono taky zalezi, jak je ulozene mimco. Me treba porad tlaci na mocak, takze porad beham na zachod. Doufam, ze se brzo presune, abych to vubec stihala dobihat, jak poroste :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
17.1.14 00:23

Jo taky se me často stává ze najednou mam ztvrdlej podbrisek a začne me strasne tlačit mocak.. Ja porad ted premyslim co zitra budu jist mam na vse chut:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
17.1.14 00:37

@Simmik Není ten ztvrdlej podbřišek třeba mimíkovo vystrčenej zadek? Občas nahmatám podezřele vydutá tvrdší místa, která se po mém zvědavém osahávání a zkoumání zase někam zanoří :lol: Jen nevím proč mě tam tak tlačí když ležím na zádech :nevim:
Teda už bych celkem ráda věděla jestli to bude kluk nebo holka. Doufám že se to za pár dní na tom velkým UZ konečně dovím. Aspoň by odpadlo úmorné vymýšlení jednoho jména. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
17.1.14 00:51

@Horina ja jednou mela pocit, ze sem nahmatala nozicku, nebo rucicku. Nevim jak to popsat, ale na jednom miste byl takovej uzkej bod, jako by me zevnitr nekdo tlacil prstem a kdyz sem trosku zatlacila, tak to hned zmizelo :mrgreen: me kdyz lezim na zadech taky bricho tlaci. Asi se tam prcek moc rozvali :mrgreen:
@Simmik taky porad premyslim, co sezeru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky