Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky tak jsem se prospala i pritel, pocasi na spani',a jeste k tomu netece dnes voda ![]()
Ahoj holky, šílené počasí, takový spací..taky se mi dneska vůbec nic nechce..ještě jsem ani nevylezla z postele.. ![]()
Ahojky já myslím že to vše dělá počasí.. kdyby svítilo sluníčko a bylo pěkně je nám úplně líp:)Viděla jsem to na sobě že když tak před týdnem bylo krásně tak jsem měla mnohem lepší náladu vše než když je venku toto… ![]()
Já potřebuju jít nakoupit, něco uvařit a chci vyklidit lednici a taky se mě zatím vůbec nic nechce tak nevím kdy se rozhoupu něco dělat:D
Vybrali jsme si na těhotenství špatný období
ale zas lepší, než se tahat s pupkem v nějakých příšerných vedrech..to bych zdechla ![]()
Tak pritek ted dojel s obchodu donesl zakusky takze cpu se
varit nemusim mame jidlo od tchyne tak se budem valet
No me taky ne aspon jedna výhoda chodím vzdy pro jeden obed do skoly vedle baráku stoji me to 50 a nekdy se z toho najime dva:).. Ale i tak varim taky prave premyslim co budu delat..
Já dneska uděláš šťouchané brambory, obalovaný salám a rajčatový salát ![]()
Ja udelala nákup, dala si rohlík trochu odpocinu a pujdu kuchtit. Mam v planu delat babovku, zapeceny těstoviny a bud cockovou nebo brokolicovou polevku:)
Hmmm taky bych si dala bábovku a s čokoládovou polevou hmm mňaam
Ja budu delat s tvarohem je pak vlacnejsi a muj miluje ořechy tak mam domácí tak tam nacpu i ty:):)