Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já teda po něm jenom koukala, takže ani nevím, kolik by měl stát. Zatím jsem přemýšlela nad tím, jestli ho pořídit nebo ne
nějak nevím ![]()
Ja ted používám perinu a je to taky dobry:) taky premyslim jestli to mam koupit:)
Tak to me kamoska jednu stránku poslala a je to levnější dam ti to sem..
Ahoj holky. Tak sme vcera byli zapit kamaradky mimco. Ja teda jeste s jednou kamoskou mela dzus party, ale chlapy se nam tam pekne zlejskali
ten muj pritah az o pul paty rano ![]()
Ja pohyby cejtim jak kdy, hlavne k veceru a prez brisko jeste pohyby nebudou cejtit. Na to sou dost slaby ![]()
@Eva 20 Já přemýšlím že bych si ten polštář taky koupila může to být super:) i když nebudu těhu tak si myslím že se to dá využít:)
Ja kojici polstar mam asi uz jsem to tu psala toho matyska asi za 700 a je to fakt pohodlny, k predchozi diskuzi bricho furt nic uz fakt nevim vcera jsem byla na firemnim vecirku a nechteli mi to verit ani za mak ale mám supr novinku- dnes jsme koupili kocarek tak z toho mam radost:-) jo jsem magor je to brzo ale bylo to zrovna vyhodny:-)jinak kopance necitim- asi pred dvema tydny jsem citila bublinky ale ted vubec nic uz
, ale mazu poctive kazdy den (teda pritel:-))