Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, vybírám piánko pro tříletého synka. Máme doma několik hudebních knih, kde je minipianko součástí a velmi ho to baví. Melodie jsou bohužel specifické - Svěrák, Uhlíř, anglické, atd. Ráda bych vybrala větší nástroj, který přehrává nebo má návod na přehrání českých písniček (ovčáci, kočka leze dírou, prší, prší, apod.) Objevila jsem dva nástroje od Simba Toys, ale v popisu o melodiích nic nepíšou. Máte některá zkušenost? Odkazy prosím klidně přímo do diskuze nebo do SZ. Děkuji.
Co Ottík dětem? Viděla jsem v Albertu
Konkrétně tohle máme doma.
Příspěvek upraven 23.02.14 v 17:26
@laducha píše:
Co Ottík dětem? Viděla jsem v AlbertuKonkrétně tohle máme doma. Příspěvek upraven 23.02.14 v 17:26
Tohle máme taky doma a baví už asi 3 roky. Aktuálně obě děti
Písničky jsou tam klasické, české, hezké ![]()
@laducha Tak tuhle přesně doma máme, je super, že si to může dítko samo vybrnkat nebo jsou tam ty melodie přednastavéné a u nás jednoznačná 1.
@laducha Ano, něco takového hledám. V Albertu u nás nemají, zkusím ještě Hypernovu v jiném městě a popátrám po netu. Díky.
@mocca Já ji kupovala normálně v knize, ale myslím, že když se podíváš v hyperalbertu, tak ji tam taky mít budou.
Díky všem. Už jsem objevila od Ottova nakladatelství a také z nakladatelství Svojtka. Mají to v kategorii „zvuková leporela“. ![]()
Ahoj,
scháním pro syna 2,5 roku pianko s českými písničkami (melodiemi). Ale ráda bych jen pianko, bez knížky, protože to pianko, co už máme, všude s sebou nosí, knížka je dost zničená. Existuje nějaké takové piano?