Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Doufám, že ti ho nechají zaplatit. Auto zamykám ikdyž stojím 5m od něj ![]()
Nemam bohuzel dalkove zamykani a mela jsem plne ruce tasek, proste se to stalo ![]()
Zajimalo me spis jestli s tim nemate nejake zkusenosti.
Ze by treba decko ztratilo pero prave cestou z tabora nebo tak…
@12504 píše:
Nemam bohuzel dalkove zamykani a mela jsem plne ruce tasek, proste se to stalo
Zajimalo me spis jestli s tim nemate nejake zkusenosti.
Ze by treba decko ztratilo pero prave cestou z tabora nebo tak…
Za chvilku mi prijede znama co pracovala s diabetikama,tak se zeptam.Taky pouzivaji pera,sice na inzulin,ale treba bude info obdobne ![]()
@Kralikcek píše:
Za chvilku mi prijede znama co pracovala s diabetikama,tak se zeptam.Taky pouzivaji pera,sice na inzulin,ale treba bude info obdobne
Moc moc Vám děkuju, z Motola se ještě neozvali a dovolat se mi tam nedaří
@12504 tak znama vzkazuje,ze by to resila pres policii,kvuli papiru pro pojistovnu,neni to levna vec.a pak dp nemocnice pro dalsi…
Musote pichat kazdy den,ze?Tak ono beztak nic jine,nez jet pro davku/davky do nemocnice ,nezbyde.
Kdyz to je prave to… nechala jsem odemcene auto
pochybuju ze to policie bude resit
nahlasit to samozrejme muzu kvuli pojistovne ale nemocnici kde je mozne pero ziskat mam 100 km
hrozna situace , moc diky za info
Mam tatku pobliz Prahy a ochotne mi tam zajel, pero uz je na ceste!
Vsem diky za info
@12504 píše:
Kdyz to je prave to… nechala jsem odemcene autopochybuju ze to policie bude resit
nahlasit to samozrejme muzu kvuli pojistovne ale nemocnici kde je mozne pero ziskat mam 100 km
hrozna situace , moc diky za info
To je dobre,ze je to ok
…
Nevim,zda policie resi,zda auto bylo otevrene ci ne…je to kradez jako kradez,v voziku,na lavecce,kdekoliv kdyz cloveku je neco cenejsiho odcizeno,melo by se to hlasit.Pripadne to muze byt ztrata veci. Papir pro pojistovnu se hodi pripadne vzdy ![]()
Zdravím. Chtěla bych se zeptat, je tu někdo, komu předepsali RH pro dítě na nultém percentilu (prostě je hluboko pod 3. jen ve 2,5letech byl na prvním a pak zase spadl (syn má ve 4r 2m cca 93cm a necelých 12kg) ale krevní testy na RH vyšly ok a stejně dostal růsták? Z domácího sledování nám roste tak 1cm za 2-3 měsíce (ted jsem koukala do papírů a ve 3letech měl 86cm, takže to odpovídá) (Dle endokrinoložky v Motole má odhadovanou maximální výšku 140cm (já mám 171, muž 173). Jdeme na kontrolu teď na konci ledna, tak jsem na to zvědavá. Chodíme tam od synových 2let a zatím doktorky vždy jen mlží (se nám minulý rok změnila, neb Obermanová šla na MD) a tak vlastně ani nevím, zda bude nebo nebude.Tak mě zajímá, zda ho někdo dostal jen proto, že bylo dítě výrazně menší?
Díky za odpověď ![]()
@Lakejja ano my ho taky tak dostali všechny výsledky v normě, holky byly vyrázně pod nultým percentilem, ted je jim přes 6 a půl, berou ho dva roky, a začínají se přibližovat do grafu ![]()
@R2 to zni skvele! A jak to snaseji? Ja z toho mam trochu obavy, kvuli vedlejsim ucinkum.
@Lakejja snášejí to celkově dobře, na píchaní si brzy zvykly, žádné velké vedlejší účinky se neprojevili ![]()
My pichame, jak uz jsem zminila , kvuli Turnerovu syndromu a vypozorovala jsem na dceri jen jeden ne/zadouci ucinek a to je extremni chut k jidlu
zboucha 6 houskovych knedliku ci 7 bramborovych v 6 letech , a za hodinu ma hlad
ale roste krasne, pokud mate kluka, tak tim spis bych to pichala, a to uplne s klidem.chce to upravit jidelnicek aby byl fakt pestry, protoze telo potrebuje ziviny na rust a pokud ma rust rychleji tak cim vic tim lip
preju at si brzy zvyknete a at to prinese ovoce a mladas ma aspon 165
u moji maly budu rada za 150 …
@12504 no syn ma poruchu prijmu potravy, takze to nas hodne omezuje, trochu mu chybi cukry, protoze neji sladke (tim nemysli nezdrave, ale ani ovoce, rohliky a tak) ale jinak dle vyzivove poradkyne ma jidelnicek odpovidajici diteti primerene vahy (12kg) i kdyz teda on sam v te dobe, kdy jsme byli na kontrole mel jen 11kg obleceny… kdyby mel vic hlad a vic chut k jidlu, bylo by to super