Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mowla kde ti to zarostlo?
No to ja bych si v praci vzala flexilu, tim je to nejlepsi a vlastne to s ni delaj i v salonech, protoze pichnes, vyndas tu kovovou jehlu a v kuzi ti zustane plastova trubicka, kterou protahnes nausnici a vyndas trubicku.Ale bojim se spis, abych to nepichla moc/malo hluboko.
V pohodě, moje mamka se po rozchodu nechala propichat a potetovat. Padesát jí bude až za rok. Jenže my jsme potetovani všichni..já, manžel, brachove, takže nám to přijde hezké a normální…
@LennaZS píše:
V pohodě, moje mamka se po rozchodu nechala propichat a potetovat. Padesát jí bude až za rok. Jenže my jsme potetovani všichni..já, manžel, brachove, takže nám to přijde hezké a normální…
to je asi fakt, prostě pro lidi kteří se kerce či piercingu sami nebrání, tak ji to nepřijde divné
a myslela jsem si, že v dnešní době už to snad ani nikdo neřeší, jak vidno, tak ne ![]()
taky nechápu proč je normální si nést kerku nebo piercing od mládí do stáří ale udělat si to až ve středním věku pro někoho divné je ![]()
@Markvetinka přesně tak, pokud po tom touží, ať si to udělá. Já nemám ráda nesmyslné tetování a klikyhaky, ale když se to někomu líbí, tak ať, ať to má.. Pěkné tetování je umění. Piercingy už jsem dala všechny dolů, i kvůli mojí práci, i mému pocitu. Ale mamka je pořád má.. Celý život si to kvůli tatkovi nemohla dovolit, tak řádì teď ![]()
@LennaZS píše:
@Markvetinka přesně tak, pokud po tom touží, ať si to udělá. Já nemám ráda nesmyslné tetování a klikyhaky, ale když se to někomu líbí, tak ať, ať to má.. Pěkné tetování je umění. Piercingy už jsem dala všechny dolů, i kvůli mojí práci, i mému pocitu. Ale mamka je pořád má.. Celý život si to kvůli tatkovi nemohla dovolit, tak řádì teď
přesně. Já si myslím, že když člověk něco chce a přeje si to, tak si má jít za svým ať už je to cokoliv, aby toho pak jednou člověk nelitoval, že něco nestihl nebo promarnil ![]()
@Markvetinka píše:
to je asi fakt, prostě pro lidi kteří se kerce či piercingu sami nebrání, tak ji to nepřijde divnéa myslela jsem si, že v dnešní době už to snad ani nikdo neřeší, jak vidno, tak ne
taky nechápu proč je normální si nést kerku nebo piercing od mládí do stáří ale udělat si to až ve středním věku pro někoho divné je:
Zřejmě hodně záleží na tom, v jaké sociální vrstvě nebo profesní skupině se člověk pohybuje. Člověk často nenarazí na skutečně výrazně potetované nebo propíchané lékaře, vědce, učitele, architekty atd…Proč asi? Pokud má někdo potřebu si propichovat tělo, je mi to fakt jedno a neřeším to, ať je mladý nebo starý. Můžu jen zopakovat, že ses ptala.
@hanka.br. píše:
Zřejmě hodně záleží na tom, v jaké sociální vrstvě nebo profesní skupině se člověk pohybuje. Člověk často nenarazí na skutečně výrazně potetované nebo propíchané lékaře, vědce, učitele, architekty atd…Proč asi? Pokud má někdo potřebu si propichovat tělo, je mi to fakt jedno a neřeším to, ať je mladý nebo starý. Můžu jen zopakovat, že ses ptala.
jojo ptala, jen rozvádím a diskutuju =)
@hanka.br. píše:
málem jsme ale mohli mít potetovaného prezidenta
lepší teda jak Zeman
![]()
@hanka.br. a to já dělám v AK a záda mám potetovana celá, nikdo s tím nikdy neměl problém. Umělců znám potetovanych opravdu moc, lékaře a kantory taky. Je to jen předsudek. Jak když k nám do firmy došel pán, dlouhé vlasy, bradka až na prsa, piercingy všude, pro všechny to byl na první pohled vagus. No a byl to natolik inteligentní a distingovany muž, že se všichni pak chytili za bradu. Odsoudit okamžitě, to se v naší společnosti teď nosí.
@Markvetinka píše:
to je asi fakt, prostě pro lidi kteří se kerce či piercingu sami nebrání, tak ji to nepřijde divnéa myslela jsem si, že v dnešní době už to snad ani nikdo neřeší, jak vidno, tak ne
taky nechápu proč je normální si nést kerku nebo piercing od mládí do stáří ale udělat si to až ve středním věku pro někoho divné je
Tak at si ho udela
..zalozila jsi diskuzi, co si o tom ostatni mysli, tak nejak nechapu, proc se rozcilujes a kroutis ocima, kdyz ma nekdo opacny nazor, to fakt nechapu. K cemu jsi to teda zakladala?
@LennaZS píše:
@hanka.br. a to já dělám v AK a záda mám potetovana celá, nikdo s tím nikdy neměl problém. Umělců znám potetovanych opravdu moc, lékaře a kantory taky. Je to jen předsudek. Jak když k nám do firmy došel pán, dlouhé vlasy, bradka až na prsa, piercingy všude, pro všechny to byl na první pohled vagus. No a byl to natolik inteligentní a distingovany muž, že se všichni pak chytili za bradu. Odsoudit okamžitě, to se v naší společnosti teď nosí.
ano svatá pravda…tak samo se odsuzují i dready, znám tři osůbky co je mají a jsou to neskutečně hodní a milí lidé, jeden z nich studuje medicínu, druhý je architekt. A taky se setkávají s tím, že se na ně lidé koukají přes prsty.
@Eemii píše:
Tak at si ho udela..zalozila jsi diskuzi, co si o tom ostatni mysli, tak nejak nechapu, proc se rozcilujes a kroutis ocima, kdyz ma nekdo opacny nazor, to fakt nechapu. K cemu jsi to teda zakladala?
každý kdo se ptá se vždycky k něčemu přiklání ![]()
@LennaZS
mám stejnou zkušenost, kérka už dávno není výsada alternativní mládeže nebo nejdebože znamení kriminálu. Teď jsme byli u moře na nuda pláži a piercing v pupíku měla každá druhá ženská a to i nad 40. Holka prý „mami jůva ty paní mají drahokamy, dej si to taky“ ![]()
@Markvetinka píše:
každý kdo se ptá se vždycky k něčemu přiklání
Tak to je samozrejme ne? Ale ptala jsi se, tak se nerozciluj, ze nekdo to vidi jinak.
@Eemii píše:
Tak to je samozrejme ne? Ale ptala jsi se, tak se nerozciluj, ze nekdo to vidi jinak.
já se ale vůbec nerozčiluju ![]()