Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já žádný metřík nevidím, možná to mám v nastavení nekde zakázané, nevím..
Tady na emiminu o canu: https://www.emimino.cz/…-canu-65443/
A je pěkný, ale za 10 290 jsem ho nasla jen s tou taškou zdarma ale bez sedačky..kde máš web kde by už vajíčko bylo součástí a za tuhle cenu? Díky
Misho - jj četla jsem takovou recenzi i na modrém koníkovi a nakonec to je tak že se jedná o Bolder SD či tak nějak a v té reportáži akorát špatně ukázali nový model.. Jinak tenhle má prý úplně jinou konstrukci a jiné uchycení korbičky.. Já bych se toho nebála..
Jinak jdu pohledat tu internetovku…
Jo to co jsi našla je opravdu ta cena. Je třeba tam dokoupit autosedačku. Já jsem to jen špatně napsala, ale počítám s tou cenou 12.290 cena není nikde lepší.. Ale nevím kde bych se na něj koukla. Nikde ho nemají.. Nejsem pevně rozhodnutá, ale myslím že i ty rozměry jsou vnitřní. Je to moc to jo.. ale i kdyby to bylo 84cm na 39cm (třeba) tak je to pořád super. Právě jsem si říkala, že je to nějaké obrovnské a proto to chci vidět. ale kukni ta tohloe video.. Nevypadá moc velký proti té paní…
Já nevím..
No a s tím mým metříkem, musíš si v nastavení zadat „zobrazovat podpisy - ano“
a uvidíš všechny metříky..
Tak jsem domluvila s paní v prodejně v Chrudimi, že má skladem ten P.C.Millenium NEW takže já se v sobotu pojedu podívat na něj , nemáme to daleko. Chci se i se sedačkou vejít do 10tis, radši mín. Takže já ten Imlpast asi ne…
Chci se jen zeptat zda jste nespokojeni s kočárkem Pierre cardin millenium New, mám ho už rok, ale u nás doma sním dokážu jezdit jen já a přítel jinak nikdo sním nezajedeme ani metr, myslím ty natáčecí kola je strašně těžký a ujiždí nám do stran tak že sním nikdo nejezdí jen když máme kolečka zastavené( myslím to natáčení) proto mě to zajimá zda jste sním spokojeni. nebo to máme jen my takový problém už jsem i přemýšlela zda není něco špatně stěmi kolečky, a čím je dcera težší tím je to taky naročnější…