Pijete vodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
14.3.21 08:25

Perlivou vodu ze sodastreamu. 2× denne kafe s mlekem. A na relax bylinkove caje.

• Citovat
  • Upravit
65204
14.3.21 08:26

Ja mam ze samotne vody pirad žízeň. Navic mě nekdy prostě drazdi v krku, nechapu, proc. Takze piju vodu se šťávou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
14.3.21 08:32

Voda z kohoutku. Hodně daleko potom čaj. Ale kafe 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
14.3.21 09:20

@Heivka dekuji za upozornění, v rodině cukrovku máme, takže si téměř 4× týdne hlídam cukr domácím glukometrem a mám ho kolem 4, přes 5 mi nikdy nešel. Ale taky jsem si myslela, že to muže být způsobené tím, není…
Jinak normální cukr je do hodnoty 6. Alespoň to mi říká Máma, sestra a děda kteří jsou diabetici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
14.3.21 09:24

Miluju vodu z kohoutku, musí být ledová. Pak piju perlivé vody, většinou čisté, někdy slazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
14.3.21 09:24

Piju hlavně neslazeny caj. Nebo kohoutkovou vodu. Kávu taky nesladim ani nemlekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
14.3.21 10:02

Kupujem si na pití kojeneckou vodu, kohoutkova je u nás hnusna a spis vysusuje, než aby se člověk z toho napil. Nechutna nám. Pak občas čaj, džus, kofola, pivo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
14.3.21 10:29

Piju vodu z kohoutku, kávu, mléko, v práci jsem si vařila čaj, doma moc ne.

• Citovat
  • Upravit
2089
14.3.21 10:51

Přes zimu neslazene ovocné čaje. Přes leto sirup s vodou nebo naředěný ovocný džus v vodou. Někdy i ta voda s citronem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
14.3.21 10:58

Piju kohoutkovou vodu, kávu, zelenné a bylinné čaje a semtam džus a Magnesku. V létě si rádi kupujeme mírně perlivou vodu, do které si dáváme mátu a citron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.3.21 11:13

Normálně vodu.
Všechno ostatní je na chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
14.3.21 11:29

A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
19.3.21 19:12
@TerkaN.09 píše:
Ahoj!
Chci se zeptat, co nejčastěji pijete? Jestli čistou vodu nebo limonády, džusy, šťávy nebo čaje? :)

Ja piju vodu z kohoutku, je kontrolována v laboratořích a zdravotně nezavadná. Záleží taky jaký máte trubky v domě a zda je léto, to pak se více chloruje, aby se nevytvořili ve vodě bakterie. U nás je voda skvělá, ale slyšela jsem že v Teplicích je skvělá, prochází přes ÚV (upravny vody) Meziboří nebo Třetí Mlýn, kde jsou moderní technologie a lidi, kteří tomu rozumí. Asi brzy půjdu na nějakou exkurzi, možná i soukromou. Povyprávět vám o tom přijde manažer upravny vody a třeba i samotná technická ředitelka. Kéž bych se na takovou exkurzi dostala. Asi si vezmu v práci dovolenou a prostě z těch Pardubic pojedu do Teplic. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
19.3.21 19:45
@Anonym 2021 píše:
Ja piju vodu z kohoutku, je kontrolována v laboratořích a zdravotně nezavadná. Záleží taky jaký máte trubky v domě a zda je léto, to pak se více chloruje, aby se nevytvořili ve vodě bakterie. U nás je voda skvělá, ale slyšela jsem že v Teplicích je skvělá, prochází přes ÚV (upravny vody) Meziboří nebo Třetí Mlýn, kde jsou moderní technologie a lidi, kteří tomu rozumí. Asi brzy půjdu na nějakou exkurzi, možná i soukromou. Povyprávět vám o tom přijde manažer upravny vody a třeba i samotná technická ředitelka. Kéž bych se na takovou exkurzi dostala. Asi si vezmu v práci dovolenou a prostě z těch Pardubic pojedu do Teplic. 8)

Ale dám si ráda i všechny různé čaje, nejvíc bylinkové, taky někdy minerálku, je dobře doplňovat minerály do těla, občas dostanu chuť na colu, na pivo co víno i tvrdej alkohol, ale nejvíc piju obyčejnou kohoutkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.3.21 19:58
@TerkaN.09 píše:
Ahoj!
Chci se zeptat, co nejčastěji pijete? Jestli čistou vodu nebo limonády, džusy, šťávy nebo čaje? :)

To se neda presne rict. Pijeme vodu z kohoutku. Limonady nepijeme, pouze na akcich tocenou malinovku, akce rok nejsou, takze tak. Dzusy ano. Zhruba jeden tydne mozna. Stavy myslis sirupy redene vodou? To pije manzel se sodovkou nebo vodou. Deti a ja temer ne. Caje ano. Konvici denne i vic. Ovocne prevazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.