Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Kupujete spíše bio potraviny nebo normální? A co je lepší pro dítě?
Normal, když jsem videla v obchodě obyč banány za 15, a bio za 70, málem mě kleplo. ![]()
Prosímtě nemůžeš si vyhledat ty četné flejmy, co tu na tohle téma periodicky vznikají?
Poslední se myslím jmenuje „Přehnaná doba“ ![]()
Obyčejné potraviny, ale občas i něco bio.Ale žádný velký rozdíl v tom stejně nevidím.
@MrsNorris píše:
Prosímtě nemůžeš si vyhledat ty četné flejmy, co tu na tohle téma periodicky vznikají?
Poslední se myslím jmenuje „Přehnaná doba“
Ne
@korneli píše:
Kupuji normal potraviny. Bio výjimečně.
Děkuji za normální odpověď na rozdíl od @MrsNorris
Kupuju normální obyčejné potraviny ale řeším složení. Bio kupuju pouze mléko z Olmy, protože mi chutná a bio bílé jogurty z lidlu, taky kvůli chuti. Jo a citrony, když je potřebuji kvůli kůře. A teď jsme nedávno dostali dárkové balení farmářských bio sýrů a musím říct že hermelín byl boží a ten si budu kupovat.
@Martina Čer.is.back píše:
Kupujete spíše bio potraviny nebo normální? A co je lepší pro dítě?
a to tě zajímá kvůli vnoučátku?
Kupuju normální. Bio nejím ani jablka z vlastní zahrady, protože mi nechutnají a s bio jogurty od známé, co má krávu, byly věčně jen potíže - v létě zkysly i cestou autem do práce ![]()
Cilene bio nekupuji. Jen si nekdy vsimnu, ze vyrobek, co jsem koupila je bio. Pokud je moznost, tak neco koupime primo od pestitelu nebo chovatelu.
Bydlime na vsi, obcas tu mame smeny obchod kacena za opravu televize, kralik za make up
ale v obchode kupuju normalni. Sem tam si doprejeme treba syry a mleko z farmy. Babicka ma slepice, zahradu tak nam vzdycky nadafasuje, Ale jinak 90% cerstvych potravin berem v makru.