Pionýr- cesta do školy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27613
4.10.19 17:43
@Anonymní píše:
Myslm ze kdyz bude jezdit tak jak ma a nikomu nic neprovede tak neni problem mam na to svuj nazor nektery sve jsou i tady na diskuzy a voda se vari porad tak asi tak az se neco stane zodpovednost ponesu nemam s tim problem do te doby je do toho kazdymu hoo a ostatni at se stavi na hlavu a picu*ou si dal

no jo klasika nepochválili jsme tě za to že kluk jezdí na motorce a ty se ted vztekáš jak malý dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
4.10.19 21:15

Dámy, vy si furt stěžujete na ty rodiče podporující děti v jízdě na motorkách, ale počkejte až budete potřebovat nové ledviny, nebo játra, ještě budete za mladý dárce rády :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.10.19 21:25
@Pudloslava píše:
Dámy, vy si furt stěžujete na ty rodiče podporující děti v jízdě na motorkách, ale počkejte až budete potřebovat nové ledviny, nebo játra, ještě budete za mladý dárce rády :-)

Prý toho toho moc nejde, protože většina orgánů je nadupaná adrenalinem. Soused si takhle dělal srandu, že si přijde k novému srdci a doktoři mu to vysvětlili, že od motorkáře fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27613
4.10.19 21:34
@Pudloslava píše:
Dámy, vy si furt stěžujete na ty rodiče podporující děti v jízdě na motorkách, ale počkejte až budete potřebovat nové ledviny, nebo játra, ještě budete za mladý dárce rády :-)

hmm ono z toho motorkáře moc nezbyde na to aby mohl něco darovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
4.10.19 21:35
@P4ja píše:
Prý toho toho moc nejde, protože většina orgánů je nadupaná adrenalinem. Soused si takhle dělal srandu, že si přijde k novému srdci a doktoři mu to vysvětlili, že od motorkáře fakt ne.

To je pech 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
4.10.19 21:39
@Anonymní píše:
Myslm ze kdyz bude jezdit tak jak ma a nikomu nic neprovede tak neni problem mam na to svuj nazor nektery sve jsou i tady na diskuzy a voda se vari porad tak asi tak az se neco stane zodpovednost ponesu nemam s tim problem do te doby je do toho kazdymu hoo a ostatni at se stavi na hlavu a picu*ou si dal

Ty máš nějaký blok či co… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75552
5.10.19 01:46
@Trojlístek píše:
Ty máš nějaký blok či co… :,(

A chlapeček ji od října začne zásobovat i bločky k proplacení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
6.10.19 13:47
@Anonymní píše:
Dobry den syn jel dnes na pionyru bez papiru do skoly celou cestu jwl po polni ceste a pak prejizdel pres silnici na druhou polni cestu a videla ho reditelka a nahlasila na policii bohuzel. Ted byli u nas doma a pry to nejak resit nebudou ale musi to nahlasit na socilaku budemem mit nejaky postih? Synovi je 14 let

Musíte říct, že nevíte jak se dostal ke klíčům a že samozrejme sám jezdit nesmí. Já takhle jezdila na SŠ autem a měli jsme takovou dohodu - kdyby něco, tak jsem si auto vzala bez dovolení a vědomí rodičů.
Jezdila jsem od 12ti po polnackach a viskach. Pak do školy až od 17ti teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
6.10.19 14:08
@kočkadomácí píše:
Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že v provozu na pozemních komunikacích řídí motorové vozidlo a v rozporu s § 3 odst. 3 písm. a) není držitelem příslušného řidičského oprávnění podle § 81, podle tohoto zahrada, moje, není pozemní komunikací.

Ano, na své zahradě si můžeš jezdit treba v tanku, to je skutečně tak. Jinak mě by zajímalo, kolik z těch plamennych dodrzovacek zákona se někdy v životě pořádně zasmálo nebo něčím pobavilo. Peace.

• Citovat
  • Upravit
10942
6.10.19 15:07
@Anonymní píše:
Ano, na své zahradě si můžeš jezdit treba v tanku, to je skutečně tak. Jinak mě by zajímalo, kolik z těch plamennych dodrzovacek zákona se někdy v životě pořádně zasmálo nebo něčím pobavilo. Peace.

Prosím tebe tak já to to prozradím. Nad porušováním zákona se skutečně nebavím. Anonymní hrdinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.10.19 15:45
@Anonymní píše:
Ano, na své zahradě si můžeš jezdit treba v tanku, to je skutečně tak. Jinak mě by zajímalo, kolik z těch plamennych dodrzovacek zákona se někdy v životě pořádně zasmálo nebo něčím pobavilo. Peace.

Jasně, jakmile někdo ukáže, že nemá v hlavě úplně vymeteno, je potřeba ho shodit :mrgreen: A nejlíp jako stupidní anonym, co? To už patří k místnímu folklóru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
6.10.19 16:25

😀 kejhaji! Prosim vás, jestli jste někdy vystrcily nos z města, tak jste možná měly štěstí vidět vesnickej život. Ano, je úplně normální, ze dvanáctiletý kluci jezdí na pionyrech, v traktorech a autech po loukách a lesích. Můžeme se tady pohorsovat a tvářit se, že to tak neni, ale prostě je a bude. Jiná věc, že do provozu bych dítě nepustila, to ne. No a ad anonym, to uz jste fakt trapky, pac jestli srm píše Trojlístek nebo Janli je o kolik min anonymní nez anonym??? 😲 😀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.19 16:38
@Anonymní píše: 😀 kejhaji! Prosim vás, jestli jste někdy vystrcily nos z města, tak jste možná měly štěstí vidět vesnickej život. Ano, je úplně normální, ze dvanáctiletý kluci jezdí na pionyrech, v traktorech a autech po loukách a lesích. Můžeme se tady pohorsovat a tvářit se, že to tak neni, ale prostě je a bude. Jiná věc, že do provozu bych dítě nepustila, to ne. No a ad anonym, to uz jste fakt trapky, pac jestli srm píše Trojlístek nebo Janli je o kolik min anonymní nez anonym??? 😲 😀

Proto je rozdil mezi detma z mesta a z vesnice. Detstvi na vesnici je neco jinyho nez na meste a jsme rada ze syn zaziva detstvi na vesnici a co se tyce jezdeni na pionyru nic z toho neni jen mu prodlouzili papiry o rok na skutr nic vic. Od 3 let jezdi na traktoru ted uz ho ridi sam auto taky ridil s tatou kdyz byl na zivu ted ma pionyr co umi mestsky deti hovn* on pomaha dedovi v lese a to jen proto ze ho tata naucil jezdit s traktorem jen proto ze k tomu byl vedenej od mala to je detstvi ne byt zavrenej v panelaku

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.10.19 16:42

Jsem z vesnice a děcka tady nikdo na ničem jezdit nenechává a nenechával ani za dob hluboké totality, kdy jsem vyrostla. Hlavu používáme k tomu, na co nám ji pán bůh nadělil a všichni si tu uvědomují, co by z toho mohlo být za průšvih. A už vůbec tady nikdo nejezdí po polích nebo po lesech. Jen idiot bude plašit zvěř a způsobovat škody zemědělcům. Koukám ale, že slušnost se u vás nenosí…

• Citovat
  • Upravit
lebambule
6.10.19 16:50
@Anonymní píše:
Proto je rozdil mezi detma z mesta a z vesnice. Detstvi na vesnici je neco jinyho nez na meste a jsme rada ze syn zaziva detstvi na vesnici a co se tyce jezdeni na pionyru nic z toho neni jen mu prodlouzili papiry o rok na skutr nic vic. Od 3 let jezdi na traktoru ted uz ho ridi sam auto taky ridil s tatou kdyz byl na zivu ted ma pionyr co umi mestsky deti hovn* on pomaha dedovi v lese a to jen proto ze ho tata naucil jezdit s traktorem jen proto ze k tomu byl vedenej od mala to je detstvi ne byt zavrenej v panelaku

Ja si hlavne myslim, ze kluci, co se takhle brzy dostanou za volant cehokoliv, mají mega výhodu a az si udělají papíry, tak se nerozstreli o první strom. Vesnice je pro děti ráj, pro kluky obzvlášť. My máme doma opravdu dost volantu a řídítek a mechanizace a fakt nebráníme dětem si to osahat. Zároveň se nepovažuju za debila a odmalička moje děti dostávají informace, co se smí a na co dávat pozor. Jestli někomu stačí, že řidič má řidičák, tak potom uz ale vůbec nechápu, že se na silnicích tolik bourá. Jinak znovu pro jistotu opakuji, že do školy bych bez papírů nikoho nepustila, ne kvůli němu, ale kvůli ostatním.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová