Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,právě jsem si přečetla na Idnes,že Pirát z D1 dostal pět let:
http://zpravy.idnes.cz/…v-/krimi.asp?…
Jaký je váš názor?Já osobně si myslím,že za něco tak agresivního a chladnokrevného měl dostat víc…
momi33 píše:
Ahoj,právě jsem si přečetla na Idnes,že Pirát z D1 dostal pět let: Jaký je váš názor?Já osobně si myslím,že za něco tak agresivního a chladnokrevného měl dostat víc…
Taky myslím. Vždycky, když lezu do auta, modlím se, abysme takovýho vymaštěnce nepotkali.
Bersaba píše:momi33 píše:Taky myslím. Vždycky, když lezu do auta, modlím se, abysme takovýho vymaštěnce nepotkali.
Ahoj,právě jsem si přečetla na Idnes,že Pirát z D1 dostal pět let: Jaký je váš názor?Já osobně si myslím,že za něco tak agresivního a chladnokrevného měl dostat víc…
To jsme na tom podobně…
Dočasné zatemnění mozku…
. To je těžké, někteří lidi jsou nerváci, což je ale neomlouvá vůči ostatním.
Ale vzhledem k tomu, že se naše justice nedávno „vytáhla“ a nadsadila jisté tresty, tohle měla posuzovat jako pokus o vraždu.
verisek píše:tak mě asi ukamenujete ale já bych mu dala max. rok
Kam jsem si jenom dala ty dlažky?
![]()
vzhledem k tomu ,že ho za 2,5 můžou pustit ..... .Choval se sice jako arogantní hovado ,ale měl velké štěstí ,že nikoho nezabil.
Jinak myslím ,že pro člověka jako on bude jakýkoliv pobyt ve vazební věznici nebo výkonu trestu dostatečným a nezapomenutelným i kdyby dostal po odvolání třeba jen 6 měsíců „na tvrdo“
A momi, to zařazení diskuze v kategorii „Pro pobavení“ je úmyslné?
No, snad se z toho ostatní piráti poučí. Ještě bych mu sebrala řidičák navždy. Takový arogantní prase nemá na silnici co dělat.
Jezdit po dálnici a dodržovat rychlost - jste po smích. 80% aut tam jezdí daleko rychleji a riskantněji. Všem těmto bych sebrala papíry alespoň na 10 let, aby si uvědomili, že pokud se chtějí zabít, tak mají houpnout z mostu, a ne ohrožovat lidi okolo.
No tak jsem myslel, že už všichni víme, v jakém státě žijeme. Že ti slušní jsou tak akorát pro srandu králíkům a jako potenciálně privatizovatelný zdroj peněz pro ty dravější.
Bersaba píše:
A momi, to zařazení diskuze v kategorii „Pro pobavení“ je úmyslné?
Nee,ježiš,jen jsem nenašla vhodné zařazení ![]()
Tak já myslím, že 5 let je málo, a že se to klidně mohlo posuzovat jako pokus o vraždu. Není ani tak důležité, že se nikomu nic nestalo, protože naprosto stejným manévrem mohl ty lidi zabít!! ..a k tomu okamžiku srážky musíme posuzovat ten úmysl. Jinak myslím, že ten člověk teď cítí, že skutečně přestřelil, a říká si „ale nikomu se nic nestalo, tak to přeháníte“, a sám si vsugeroval, že ublížit jim nechtěl, ale v danou chvíli se choval jak když hraje nějakou počítačovou hru. Dospělý člověk za volantem se takto nesmí chovat. Mohli tu být dva mrtví, kvůli dětinskosti jiného a proto myslím, že měl dostat více.. I když možná pro člověka takovéhoto charakteru bude 2,5 roku v žaláři dostatečnou lekcí. Ale hlavně, aby tam alespoň na chvíli sedět šel!!!
Ty bláho, mně 5 let přijde docela dost. Myslím, že to byl neomluvitelný zkrat, ale ne pokus o vraždu. Taky myslím, že i kratší doba by byla výchovná. Prý v jeho posudku od psychologa je, že je vyrovnaný, že by klidně prošel jako řidič autobusu. Asi nějak strašně vybouchnul.
Taky jsem si to četla a podle mě je teda 5 let akorát. Oni ti soudci asi vědí co dělají. Rozhodla jsem se jim v tomhle věřit a nerozčilovat se nad rozsudky ![]()
OT: Když už jsem tak dnes brouzdala po těch novinkách, narazila jsem na tohle:http://www.novinky.cz/…-tyrani.html
Některé příběhy bývají k neuvěření, ale tohle ani nevím jakým slovem bych popsala.
Je to dostačujicí!! I když by měl dostat doživotní zákaz řízení a pár let navíc, ale když si to vezmeš, kolik je bouraček i s usmrcením a potom zjistíš, že řidič vyvázl jen s podmínkou a po roce bude moct zase řídit
![]()