Pirát z D1 dostal pět let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
22.11.10 15:04
verisek píše: :roll: tak mě asi ukamenujete ale já bych mu dala max. rok

Proč? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
22.11.10 15:04

8-o bohužel… tak to je, kdyby to udělal někdo z nešťastný náhody - dostal by 20 let :roll:

• Citovat
  • Upravit
30631
22.11.10 15:09

Těch 5 let by mohlo stačit, ale sebrala bych mu doživotně řidičák, takový magor nemá na silnici co dělat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.11.10 15:12

Já jsem ráda, že soud rozhodl o jeho vině, fakt jsem se bála, že ho z toho nabušený právník vyseká. Rozhodnutí považuju za důležité pro nás všechny řidiče, kdyby vyváz opravdu bych se bála na dálnici vyjet.
Myslím, že se odvolá a za katrem stráví mnohem míň času, ale snad si bude muset odkroutit alespoň těch 7 let bez papírů a že ho Prazdroj vyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
22.11.10 15:17
Michaelakkk píše:
verisek píše: :roll: tak mě asi ukamenujete ale já bych mu dala max. rok
Proč? :nevim:

Já právě nevím jestli se mám vůbec vyjadřovat protože pak urážky na mou osobu špatně snáším ale fajn napíšu proč:
1.Proč paní vjížděla do levého pruhu když musela vidět že se řítí dost rychle jedoucí auto?
2.kdo začal se sprosou gestikulací?to vý jen oni a myslím že je to taky hodně důležité
3.a to nejdůležitější-(podle mého názoru)chtěl tím debilním manévrem co udělal jen postrašit ale bohužel se mu to bud nepovedlo a neodhadl délku svého vozu a nebo paní přidala plyn a tím pádem jí odhodil ze silnice.

Samozřejmě tím nechci říct že je to ok a že by neměl být trestaný to NE ale kdo ví jak to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
22.11.10 15:19

Doživotní zákaz činnosti myslím náš trestní zákoník nezná.. resp. neznal, když jsem byla na právech já :wink: Trest zákazu činnosti šlo uložit max. na 10 let :nevim:

edit - tak jsem mrkla do zákona- je to furt stejný, max. 10 let.. tam mi těch 7, co dostal, přijde oki, to je fakt dost, na dnešní automobilizovanou dobu :think:

• Citovat
  • Upravit
14535
22.11.10 15:25

Tak já jsem si jednu ošklivou nehodu zažila a nebýt rychlé pomoci, tak jsem dnes bez táty. I tak to bylo krutý. Od té doby se bojím dlouhých tras, v autě nikdy neusnu a v noci na mě padá panika. Nedokážu si představit, že by se mi něco podobného mělo stát a nikomu bych to nepřála. Tohle by se mělo trestat, takže jsem s výsledkem spokojená.
Verisek nic proti. Ale dálnice je pro všechny, dokonce i levý pruh. V autoškole nás neučili, že v levém pruhu jezdí jen magoři s nabušenýma autama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
22.11.10 15:27

já si myslím, že úmysl těžkého ublížení na zdraví je nesmysl, řekla bych, že neměl v úmyslu jim ublížit, ale že do nich chtěl šťouchnout, aby ze sebe dostal tu agresivitu a myslel si, že to bude jen takové drcnutí jako ve filmu, ale určitě nepočítal s tím, že je takhle sestřelí :think:
trest se mi zdá dost vysoký, možná by tak 2 roky stačily, se zákazem řízení souhlasím

• Citovat
  • Upravit
4990
22.11.10 15:29
mamčababča píše:
já si myslím, že úmysl těžkého ublížení na zdraví je nesmysl, řekla bych, že neměl v úmyslu jim ublížit, ale že do nich chtěl šťouchnout, aby ze sebe dostal tu agresivitu a myslel si, že to bude jen takové drcnutí jako ve filmu, ale určitě nepočítal s tím, že je takhle sestřelí :think:
trest se mi zdá dost vysoký, možná by tak 2 roky stačily, se zákazem řízení souhlasím

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
22.11.10 15:30
Terrad píše:
Tak já jsem si jednu ošklivou nehodu zažila a nebýt rychlé pomoci, tak jsem dnes bez táty. I tak to bylo krutý. Od té doby se bojím dlouhých tras, v autě nikdy neusnu a v noci na mě padá panika. Nedokážu si představit, že by se mi něco podobného mělo stát a nikomu bych to nepřála. Tohle by se mělo trestat, takže jsem s výsledkem spokojená.
Verisek nic proti. Ale dálnice je pro všechny, dokonce i levý pruh. V autoškole nás neučili, že v levém pruhu jezdí jen magoři s nabušenýma autama. :nevim:

Myslím, že těch 5 let je odpovídajících, pokud člověk počítá, že ho po půlce pustí, ale i kdyby dostal půl roku natvrdo, tak by to taky myslím výchovný smysl splnilo. Hlavní je ten zákaz řízení na 7 let.

A o tom, že levý pruh je pro všechny - ano to je, ale to, že nesmíš ohrozit toho kdo v pruhu jede platí i v případě, že ten dotyčný překračuje maximální povolenou rychlost… a to si bohužel spousta lidí odmítá uvědomit.

Příspěvek upraven 22.11.10 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
22.11.10 15:30
Jura007 píše:
No tak jsem myslel, že už všichni víme, v jakém státě žijeme. Že ti slušní jsou tak akorát pro srandu králíkům a jako potenciálně privatizovatelný zdroj peněz pro ty dravější.

aneb (jak říkával můj tatínek) „…tady se práva nedovoláš a kuvy nedomdáš…“. :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
22.11.10 15:31

Terrad-levý pruh je pro rychle jedoucí auto max. rychlostí 130km-což on asi chtěl jet víc „ale“ jela paní těch 130km nebo jela 100km a brzdila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.11.10 15:32

Tak si představte, že v tom autě jedete vy a někdo do vás jen tak šťouchne, protože si potřebuje vybít agresivitu. Minimálně budete v šoku, budete mít zničený auto a nemluvím o nějakém zranění. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
22.11.10 15:34
lemaz píše:
No, snad se z toho ostatní piráti poučí. Ještě bych mu sebrala řidičák navždy. Takový arogantní prase nemá na silnici co dělat.
Jezdit po dálnici a dodržovat rychlost - jste po smích. 80% aut tam jezdí daleko rychleji a riskantněji. Všem těmto bych sebrala papíry alespoň na 10 let, aby si uvědomili, že pokud se chtějí zabít, tak mají houpnout z mostu, a ne ohrožovat lidi okolo.

To, že někdo jede rychleji než se smí ještě neznamená, že někoho ohrožuje… někdy dokonce více ohrožuje pomalá jízda, za tu bys taky brala papíry?

Ohledně rychlosti měl krásnou poučku pán, co náš školil v práci - školení řidičů:
„Nepovolená rychlost ještě nikoho nezabila, vždy jen nepřiměřená“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
22.11.10 15:34

:nevim: jenomže on nemusel chtít štouchnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...