Píše mi voják z Afghánistánu

Anonymní
25.8.20 03:06

Píše mi voják z Afghánistánu

Raději anonymně. Začal mi psát americký voják, který je na misi v Afghánistánu. První komunikace byla přes Facebook, teď komunikujeme přes Hangouts. Říkám si, že v tom něco bude :think: A jasně, našla jsem na internetu článek, kdy nějaké paní taky takhle psal americký voják z Afghánistánu, ve finále z ní vymamil milion korun a řešila to i policie. Já mu teda žádný peníze posílat nehodlám, jak může být v dnešní době někdo tak naivní :think: :roll: Pokračovat s ním v nezávazné konverzaci nebo s tím raději přestat? Že mě nevymami ani korunu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.8.20 03:11

:-)

• Citovat
  • Upravit
150
25.8.20 03:19

Nemáš doma nějaké výbušniny??? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
25.8.20 03:23

Pokud ne… dost napoví například to, že píše česky  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
25.8.20 03:56

A jak k tobě přišel jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.8.20 05:06

Mně taky psal. Přišlo mi to nějaký divný, tak jsem ho blokla. A ejhle, za jeden den přišel další takovej. Blokla jsem si asi tři profily někoho, kdo psal úplně to stejný. Kdyby reagoval na to, že jsem si ho blokla, tak by aspoň napsal, proč jsem si ho jako blokla? Ale ne, on začal zas stejně, že je americký voják a je na misi v Afghánistánu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.8.20 05:10
@Anonymní píše:
Raději anonymně. Začal mi psát americký voják, který je na misi v Afghánistánu. První komunikace byla přes Facebook, teď komunikujeme přes Hangouts. Říkám si, že v tom něco bude :think: A jasně, našla jsem na internetu článek, kdy nějaké paní taky takhle psal americký voják z Afghánistánu, ve finále z ní vymamil milion korun a řešila to i policie. Já mu teda žádný peníze posílat nehodlám, jak může být v dnešní době někdo tak naivní :think: :roll: Pokračovat s ním v nezávazné konverzaci nebo s tím raději přestat? Že mě nevymami ani korunu :mrgreen:

Jasně že v tom něco bude. Jen co se zmíní o financích, blokuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 05:16

Ségře takhle psal přes FB Pakistánec z Kypru, strašně ji miloval, nakonec tam za ním odletěla a vzala si ho. No, potřeboval to kvůli tomu, aby mohl zůstat v EU, začal ji třískat, ekonomicky držet zkrátka, nemohla jet do ČR.
Což předpokládám, že am. voják chtít nebude. Nicméně já bych asi byla fakt ostražitá, je to divný.

• Citovat
  • Upravit
53518
25.8.20 05:23
@Anonymní píše:
Ségře takhle psal přes FB Pakistánec z Kypru, strašně ji miloval, nakonec tam za ním odletěla a vzala si ho. No, potřeboval to kvůli tomu, aby mohl zůstat v EU, začal ji třískat, ekonomicky držet zkrátka, nemohla jet do ČR.
Což předpokládám, že am. voják chtít nebude. Nicméně já bych asi byla fakt ostražitá, je to divný.

Předpokládám, že to bude spíš ten Pákistánec z Kypru nebo podobný ptáček. Američan to nebude ani omylem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.8.20 05:30

Tak mu neodepisuj a nekomunikuj. Zablokovat. Podvodnik je to urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 05:44

Taky mi psal před X lety měl tam i fotku. :D je to podvod, chvilku jsem s kámoškou odepisovala co se bude dít :D a pak mu poslala odkaz na podobný článek a už nenapsal :D

• Citovat
  • Upravit
5752
25.8.20 05:50
@Russet píše:
Předpokládám, že to bude spíš ten Pákistánec z Kypru nebo podobný ptáček. Američan to nebude ani omylem :roll:

Nebo klidně Čech z Horní Dolní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
25.8.20 06:09

Nebuď naivní. Žádný Američan to není a je to podvod jak blazen. Člověk by řekl, že už se na takovou blbost nikdo nechytil a ono přece ještě jo. Nechceš koupit sadu kvalitních hrnců? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
25.8.20 06:14

Marriage impostor-obere Te o prachy a o iluze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
25.8.20 06:15

Mě napsal sám americký generál. Heč. :mrgreen: Poslala jsem ho kamsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky