Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně taky psal. Přišlo mi to nějaký divný, tak jsem ho blokla. A ejhle, za jeden den přišel další takovej. Blokla jsem si asi tři profily někoho, kdo psal úplně to stejný. Kdyby reagoval na to, že jsem si ho blokla, tak by aspoň napsal, proč jsem si ho jako blokla? Ale ne, on začal zas stejně, že je americký voják a je na misi v Afghánistánu. ![]()
@Anonymní píše:
Raději anonymně. Začal mi psát americký voják, který je na misi v Afghánistánu. První komunikace byla přes Facebook, teď komunikujeme přes Hangouts. Říkám si, že v tom něco budeA jasně, našla jsem na internetu článek, kdy nějaké paní taky takhle psal americký voják z Afghánistánu, ve finále z ní vymamil milion korun a řešila to i policie. Já mu teda žádný peníze posílat nehodlám, jak může být v dnešní době někdo tak naivní
![]()
Pokračovat s ním v nezávazné konverzaci nebo s tím raději přestat? Že mě nevymami ani korunu
Jasně že v tom něco bude. Jen co se zmíní o financích, blokuj.
Ségře takhle psal přes FB Pakistánec z Kypru, strašně ji miloval, nakonec tam za ním odletěla a vzala si ho. No, potřeboval to kvůli tomu, aby mohl zůstat v EU, začal ji třískat, ekonomicky držet zkrátka, nemohla jet do ČR.
Což předpokládám, že am. voják chtít nebude. Nicméně já bych asi byla fakt ostražitá, je to divný.
@Anonymní píše:
Ségře takhle psal přes FB Pakistánec z Kypru, strašně ji miloval, nakonec tam za ním odletěla a vzala si ho. No, potřeboval to kvůli tomu, aby mohl zůstat v EU, začal ji třískat, ekonomicky držet zkrátka, nemohla jet do ČR.
Což předpokládám, že am. voják chtít nebude. Nicméně já bych asi byla fakt ostražitá, je to divný.
Předpokládám, že to bude spíš ten Pákistánec z Kypru nebo podobný ptáček. Američan to nebude ani omylem ![]()
Tak mu neodepisuj a nekomunikuj. Zablokovat. Podvodnik je to urcite.
Taky mi psal před X lety měl tam i fotku.
je to podvod, chvilku jsem s kámoškou odepisovala co se bude dít
a pak mu poslala odkaz na podobný článek a už nenapsal ![]()
@Russet píše:
Předpokládám, že to bude spíš ten Pákistánec z Kypru nebo podobný ptáček. Američan to nebude ani omylem
Nebo klidně Čech z Horní Dolní. ![]()
Nebuď naivní. Žádný Američan to není a je to podvod jak blazen. Člověk by řekl, že už se na takovou blbost nikdo nechytil a ono přece ještě jo. Nechceš koupit sadu kvalitních hrnců? ![]()
Mě napsal sám americký generál. Heč.
Poslala jsem ho kamsi.
Raději anonymně. Začal mi psát americký voják, který je na misi v Afghánistánu. První komunikace byla přes Facebook, teď komunikujeme přes Hangouts. Říkám si, že v tom něco bude
A jasně, našla jsem na internetu článek, kdy nějaké paní taky takhle psal americký voják z Afghánistánu, ve finále z ní vymamil milion korun a řešila to i policie. Já mu teda žádný peníze posílat nehodlám, jak může být v dnešní době někdo tak naivní
Pokračovat s ním v nezávazné konverzaci nebo s tím raději přestat? Že mě nevymami ani korunu