Pískání v uchu, co byste dělali?

25123
19.3.19 09:52

A proč nezavoláš jinam? My ti tady sluch nevyšetříme. Nával nenával, pokud je to akutní, vyšetřit té musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
19.3.19 09:56

Objednej se jinam a řeš to rychle. Pískání může být tinnitus a s tím ti většinou pomůžou opravdu jen v začátku. Později léčba nezabírá. Držím palce ať se ti to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.3.19 10:06

Na permanentní zadní rýmu Vincentku. Popíjet a několikrát denně nakapat do nosu. A na pískání Tebocan , alespon´na 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.3.19 10:21

Poslala jsem e-mail na jiné ORL s popisem mého problemu. Já než se po telefonu za neustálého pískání vymacknu co mi vlastně je, tak mě asi odbydou všude kde je nával. Děkuji za vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
19.3.19 11:28

Asi takhle, diagnozu po telefonu/emailu ti stejně neudělají. Co tak dojít za obvoďákem a začít to řešit tam? Dá ti doporučení, ty se normálně objednáš do nějaké orl ambulance, oni tě vyšetří a udělají nějaký závěr. Co bys konkrétně chtěla slyšet od sestry po telefonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.19 20:59

Ahoj, moje 9 letá dcera si už asi 3 týdny stěžuje na pískání v uchu, prý to není každý večer, ale vždy když jde spár tak to má, nebo když leží… prý si dřív myslela ze to je zasuvka jak v ni má na nabíječe mobil ale že to prý má i když u sebe mobil nemá… nevíte někdo co to muže být? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
25897
18.9.19 21:01

Nevím, ale okamžitě bych s ní šla na ušní. Na co ještě čekáš? Může jí to zůstat napořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pattybouvier
18.9.19 21:03
@Anonymní píše:
Ahoj, moje 9 letá dcera si už asi 3 týdny stěžuje na pískání v uchu, prý to není každý večer, ale vždy když jde spár tak to má, nebo když leží… prý si dřív myslela ze to je zasuvka jak v ni má na nabíječe mobil ale že to prý má i když u sebe mobil nemá… nevíte někdo co to muže být? Děkuji

Ahoj, a boli ji to ucho třeba? Já bych treba pockala, jestli to bude mit i dal a kdyžtak bych sla k doktorovi, protoze to muze byt i vada a davaji se v nejhorsim i kapacky

• Citovat
  • Upravit
85379
18.9.19 21:04

Tinnitus. Zajit na ORL ;) co jineho
Pricinu u deti nevim, u dospelych se ani zadna casto nenajde. Piska mi v nem uz dva roky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.19 21:23

Měla jsem něco podobného. V uchu mi hučelo. Když bylo ticho nebo jsem šla spát. Bylo to nesnesitelný. Prochodila jsem snad všechny oddělení v nemocnici, všechno v pořádku a negativní. Pak masáže, že by to mohlo být od krční páteře, ale ani to nepomohlo. A pak mě jednou v noci vzbudila hrozná bolest zubu. A bylo to od toho. Prý tam byl zánět dlouho. Od té doby, co mám v pořádku zuby to přestalo. Jinak doporučuju koupit Tebokan. Je to přírodní gynkgo biloba a mělo by to usměrnit to pískání. Držím palce, je to opravdu strašně vyčerpávající. PS: není možné, že má dcera více stresu? Ten to prý spouští taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
18.9.19 21:35

Proč jste nešli na ušní už dávno, tři týdny to neřešit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.19 21:47

@krupilovaanna Ahoj, děkuju za odpověď. Také mě napadl stres, protože teď má hodně tréninků a i škola do toho… tak nevím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.19 21:48

@stinga dcera si na to často nestezovala jen prý občas… taky mi občas píska v uších takže jsem si řekla ze ještě počkám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.19 21:53
@Anonymní píše:
@krupilovaanna Ahoj, děkuju za odpověď. Také mě napadl stres, protože teď má hodně tréninků a i škola do toho… tak nevím

Co nevite. A orl musite i tak co nejdriv.
U me byl spoustec taky stres.

• Citovat
  • Upravit
85379
18.9.19 21:54

Zluty anonym byl omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie