Piškotový korpus do mrazáku? Jde to?

4239
5.2.10 14:41

Piškotový korpus do mrazáku?Jde to?

Piškotový korpus do mrazáku?Jde to?

Ahoj všem…holky prosím nezkoušela jste některá dát korpus na dort do mrazáku??,Já včera upekla dva-mramorový a normální a vzhledem k tomu, že dcerka má neštovice-dneska v noci teploty a můj drahý též…tak by oslava, která měla být zítra stála za prt-tak jsem jí odložila o týden
Jasně, že halt tohle bysme zblajzli a upekla bych jiný, ale přece jen v době, kdy mi malá neustále visí na noze-se snažím svou činnost eliminovat
Tak jsem se prostě chtěla optat, jestli jste některá zkusila dát piškot do mrazáku a jak vypadal a choval se po vytažení.......
Ale popravdě asi nedoufám, že někdo zkušenost máte…jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
5.2.10 14:44

NO víš co , já normálně mrazím hotové dorty a tak proč by to nemělo jít zmrazit jen korpus? POřádně to zabal aby to od něčeho nenasmrádlo a myslím že to musí být v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.2.10 14:45

Já zkušenost nemám, ale mamka dává do mrazáku hotové dorty, tak bych řekla, že by to mělo jít. Jak to pak chutná, to nevím, páč já (ač jsem teda závislák na sladkém) dorty moc nemusím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
5.2.10 15:14

já myslím, že to půjde. já jednou dala do mrazáku půlku bábovky a po vytažení a rozmrazení při pokojové teplotě to na ní nebylo vůbec poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.2.10 16:13

jde to v pohodě, dělám to tak, pořádně zabalit, dávám alobal a pak do igelitu, potom stačí vyndat včas a nechat při pokojové teplotě pomalu rozmrznout, je jako čerstvej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
5.2.10 18:20

Já normálně mrazím hotové zákusky a buchty,proč by neměl jít korpus..Moje teta peče dorty a cukroví a taky to mrazí..Zabalí do krabičky,překryje folií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí