Pláč kvůli prdíkům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
783
5.3.17 22:30

Nám zabral kmínový čaj. Taky jsme dávali kde co…Baby calm, Bioghalia, Espumisan…nic nezabralo. Nakonec mi někdo poradil ten kmínový caj a byl řevu konec. Malá ze spaní prděla jak starej dědek a neřvala :lol:. Začne působit tak za cca 5 hodin od prvního podání.
1/2 lžičky kmínu zalít hrnkem vroucí vody. Nechat cca 5 min vylouhovat a precedit přes plátýnko (nebo látkovou plenu). Podávat vlažný před každým krmením cca 2ml. Dávala jsem stříkačkou.
Kazdy den jsem vařila nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
5.3.17 22:33
@Anonymní píše:
Já tohle u holky neznala. Mala vždy a pouze ležela a spala na břišku. Nikdy sem do ni nemusela cpat žadnou chemi. Jsem sice mlada, ale držim se rad a vychovou nasich babiček. Ve 4 měsicich už jedla normalni jidlo(svičkova s knedlikem, polevky). Když jsou prdiky tak teple obklady na břisko a nebo nechat lezet na brisku.

Troll :jazyk: :mavam:
Jsi měkká, to já hned v porodnici krmila mimino sushi s wasabi a zapijelo to colou :mavam: :mavam: :mavam: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.3.17 07:29
@Tris123 píše:
8o 8o to vážně? Svíčkovou ve 4 měsících? Síla…

Taky ziram :lol: ještě ke všemu s knedlíkem :roll: naše malá ji úplně všechno od 8 m :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.3.17 07:30

@frndulka a chutnalo mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.3.17 08:26

Zkusim ten kmin. Radsi bych mu chemii nedavala, ale ten plac byl na dennim poradku a oba jsme z toho byli nervozni a unaveni :zed:
Dnes to posunul o pul hodiny na patou :)
No snad to brzy prejde…
Zkusim byt i duslednejsi :oops:
Kdo nezazil ten ustavicny plac od rana do vecera a od vecera do rana - tu bezmoc, ze nevite jak tomu drobeckovi pomoci (i kdyz delate vse mozne) - nevi o cem mluvi a proto pak sahne i po tech vsech moznych kapickach, ktera tomu malymi pupikovi aspon nejak pomuze.
Ja jsem ho chovala denne nekolik hodin v kuse az jsem si malem uhnala zanet slach, ale nelituju, protoze u me se ztisil aspon na malou chvili a tolik neplakal. Akorat si bohuzel vybrecel pupecni kylu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.3.17 08:38

@Renys1 Ty kapičky Baby Calm jsou přírodní, těch bych se nebála. I ten kmín je dobrý, dělala jsem kmínove polévky. :) Přeji aby Vám bylo lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.3.17 08:48

@AdissAbeba diky za info. Snad to zabere… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.3.17 21:52

Holky, já dala na rady a zkusila Baby calm, jak jej všichni vychvalovali a nám ještě přitížil :( co ho malý (necelé 4 m) začal dostávat, byl ještě víc uřvaný a mrzutý, vůbec se nechtěl nijak s námi bavit, vždy ho položíme a ukazujeme mu hračky nebo děláme blbiny a on se směje, ale co dostával BC tak vůbec nechtěl, jen jsme ho položili, tak řval, ale tak úpěnlivě, i na rukou vřeštěl jak šílený a kroutil se… když to trvalo celé 3 dny, co jsme mu jej dávali a on ty dny ani nekadil, bylo jasné, že to má z toho, přestali jsme mu to dávat a uklidnil se a hned další den se vykadil tak, že mu to málem teklo z plíny, tak fakt nechápu, když to ostatní doslova uctívají jako velkou záchranu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí