Plácáte přes ruku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9511
24.1.12 08:20

V té době jsme plácali dávno.
Teď naplácáme i zadek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
24.1.12 08:31

taky plácám, u nás platí pravidlo 3× a dost, takže párkrát upozorním že nesmí a pak dostanou přes ruku nebo po zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.1.12 08:35

Neplácám. Ruku jí ale pevněji chytnu, a řeknu hezky z očí do očí s patřičně naštvaným výrazem NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
24.1.12 08:38

Tak u nás taky tak,že párkrát upozorním,že NE a pohrozím tytytyty.pak se snažím odvést pozornost jinam…A když ani to,nepomůže plácnu přes ručku,ale opravdu jen zlehka …

Příspěvek upraven 24.01.12 v 08:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.12 08:39

Neplácám, nechci, aby pak bila bráchu nebo jiné děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
24.1.12 08:43

Tak malá taky občas dostala,teď už méně,nedovno jsem o tom mluvila s mým mužem (nežijeme spolu,on je cozinec a na výchovu jsem sama) a říkala jsem mu nějaký případ kdy mě fakt zlobila a dostala a on mi řekl že malá má svou hlavu,koluje v ní jeho bulharská krev a že s ní tak nic nevyřídím.musím uznat že to tak je,že je tvrdohlavá a když jsem ji plácla stejně si z toho nic nedělala.teď na ni platí to,že je zlobivá holčička,že bude v pokojíčku sama protože maminka je smutná když zlobí a nebude si s ní hrát (malá bude mít v květnu 3 roky) no a zatím to funguje.já byla ale mou mamkou taky učena že ji mám dát na zadek,to podle mě nemá žádný efekt,akorát bych se víc rozčílila a to na sebe.takže my jsem plácali,plácáme i teď,ale už méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.1.12 08:49

já se taky snažím neplácat. Někdy, když ještě při přebalování měla hysterák a kopala mě, tak jsem plácla aby se vzpamatovala. Teď když mě očividně poslechnout nechce a zkouší to, tak po slovním upozornění taky plácnu. Ale je mi to proti srsti.
Strašně mě vytáčí kdy ji plácne manžel. Ona ho při hře třeba uhodí a on jí to hned oplácí. To bych ho zadupala do země! Vysvětlit si nic nenechá. Jak má to dítě pak pochopit, že se to nemá?
No a nejhorší je to u nevlastní dcery, když ji plácne, to mě vytáčí doběla. Tak si má pak malá přebrat, že starší ji plácat může, ale ona jí ne??
No jsem trochu sama proti proudu, ale naštěstí je drtivá většina výchovného působení na mně. Taky neustále poslouchám, jak je malá rozmazlená. Není! Je to nejklidnější dítě co znám :nevim:
To jsem se zase vytočila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
24.1.12 08:51
Baba píše:
Neplácám, nechci, aby pak bila bráchu nebo jiné děti.

Tohle se říkává, ale já si nevšimla, že by to platilo…
Staršího synka jsem plácla a nikdy ostatní nebyl. Mladšího jsem neplácala a ostatní děti plácá - přitom mu to nikdo neukázal.

Souhlasím s jizvíkovou - malej neznamená blbej.
A jinak jako většina - upozorním, znovu upozorním a pak plácnu. Když dítě ví, za co dostalo, tak to přijme. Nedávám na zadek/plácání když nedostanou upozorněnní nebo když neví, že se to nedělá.
Odvádění pozornosti ráda nemám a nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
24.1.12 08:57
jizvíková píše:
ciniminisek píše:
Po slovech ne,nesmíš,nebo přísným pojmenováním jí už plácnu.

presne tak

mimochodem, zakladatelko, rozumi ti a vi co chces a co nema, nepodcenuj deti, male neznamena blbe

ty jo mluvíš mi z duše, včera jsem si zrovna všimla, jak ten náš brouček všemu rozumí a to je mu 11 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
24.1.12 08:58

Neplácám. Když už, tak ruku chytím a řeknu ne. To bohatě stačí, protože se rozbrečí a pak ho ještě musím uklidňovat :? . Plácla jsem ho přes ruku 1× a připadala jsem si strašně. Jako kdybych jako máma selhala, že to neumím vyřešit jinak :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
24.1.12 08:58
Maddlen píše:
Neplácám. Ruku jí ale pevněji chytnu, a řeknu hezky z očí do očí s patřičně naštvaným výrazem NE!!!

Ten naštvaný pohled u vás zabírá? Ten náš se vždycky začne culit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.1.12 09:04

plácám. Jelikož má zálibu neustále vypánat a zapínat TV a tytyty už nefunguje. No musím říct, že ani moc to plácání :roll: směje se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
24.1.12 09:05

ahoj, tak u nás někdy stačí, že se zamračim, někdy zabere nene a když zlobí hodně nebo opakoveně neposlechne nebo ubližuje psovi, tak přijde plácnutí přes ručičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
24.1.12 09:05

Taky plácám a taky nerada. Ale někdy to prostě jinak nejde. Občas zabírá počítání do 3 nebo přísné NE, ale když nezabírá nic, tak plácnu. Ale většinou ho před tím varuju a dám mu ještě šanci. Už dostal několikrát i na zadek, ale to spíš tak symbolicky, to ho nemohlo bolet. Zato mě pak bolí, když se rozpláče… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.1.12 09:21

placam na ruku i na zadek. jeste mu neni rok ale mooooc dobre vi co se nedela. nejvetsi zabava je rvat za vlasy sestru nebo me. tak to teda neeee :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí