Pláče a pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veru.Kb
3.8.13 16:45

@verusak.berusak :-D no to miluju takový radílky :-) ano trápíme ho hlady a žízní, nepřebalujeme ho a týráme :-)
@Ivča78 Ahojky Ivčo, kdepak jste výletovali? Jak se dětičkám líbilo na chalupě? U nás stejné, míchám mu MM s Nutritonem a přidávám během kojení, skoro neublinkává, ale zas má tuhý hovínko, špatně se mu kaká a řve stále stejně, tak tím ublinkáváním to asi nebylo. Byli jsme na krvi, má v pořádku, teď v po na gastro na sono ledvin, jater, pak nás posílá dr. na neurologii s lehkou asymetrií a na chirurgii s lehkou břišní kýlou. A prý je dráždivý, přecitlivělý, takže asi ať děláme, co děláme s kolikami a ublinkáváním, řvát bude i tak.. Prý až se časem bude dát zabavit, uklidní se..

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
3.8.13 16:48

@MichelleA3 Ahojky, jaké měla holčička hovínko po Nutritonu? My ho teď dáváme při každém kojení, už tolik neublinkává, takže nepřevlíkám x krát denně, u kojení je o něco klidnější, ale zas má tuhé hovínko, pere se s tím, když to má vykakat a prdíky rourkou už vydolovat nejdou, jak má hodně tuhé hovínko.. Včera byl tak hodňoučký i v kočárku, že jsem si myslela, že to opravdu tím refluxem bylo a že už bude hodné miminko a začneme si ho užívat, ale dnes zas od 3:15 v noci řev a řev, ale možná je to i tím horkem, nemohl spát. Ale i se kroutil, tak už nevím..

• Citovat
  • Upravit
15418
4.8.13 00:07

@Veru.Kb Veru, byli jsme na té chalupě, pak tady byli naši, jeden den jsme dělali na zahradě (likvidovali spoušť po té dešťové smršti) a druhý den jsme byli v ZOO, dneska zase u známých, jsem ráda, že jsme konečně vypadli z toho stereotypu tady, chtělo by to vyrážet ven mnohem častěji. Dětem se to líbilo moc. Tak to je fajn, že Nutriton zabral na to blinkání a co malý, je spokojenější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
4.8.13 00:48

Holky neprocitala jsem vse ale chci se podeli.mela jsem doma to.same plac krouceni nespani horor.ted v 11 tydnech jine mimco.mala byla i na sonu na krvi a vse ok jen velika plynatost.pak doktorka poradila UM davam dvajrat dene Nutrilon anticolics a mame klid nej mimco spinka odpoledne i 4 hodinky smeje se hraje si v noci vstava jednou no konecne stastny mimco. drzim palce at se to brzo. srovna ja uz byla zrala na bohnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.8.13 04:39

Ahojky, měli jsme to samé, bylo to příííšerné, myslela jsem vážně ma sebevraždu… Řeklo se, že je to reflux. Nakonec jsme brali od 8 měsíců helicid proti překyselení žaludku, trochu pomohlo, ale také žádný zázrak. Navíc pak nejedl ani příkrmy, myslím že asi proto, že věděl, že po každém jídle se mu minimálně vrací šťávy, zkrátka že je mu zle…

Teď už bych byla chytřejší. Moje kamarádka doktorka měla 2. dítě též s kolikami, postupem času zjistila, že má syn intoleranci lepku i mléka. (Není to totéž, co alergie, mělo by to do roka vymizet.) Každopádně by vám měl Dr. nechat udělat i testy na obojí, jestli nemá alergii. Kamarádka drží dietu na obojí (kojí) a po týdnu diety velké zlepšení, pak další za 14 dní a za měsíc nejhodnější miminko pod sluncem! Dieta je sice drsná, navíc nemůže ani kakao, ale jak i trochu poruší, nespí celou noc, tak ji drží a drží. Chce to vyzkoušet. Kdyby měl malý třeba krvavé nitky ve stolici nebo se pidala vyrážka, je to na tuty ta intolerance… Ale nemusí být, obzvlášť první týdny a měsíce. Tak to zkuste!!! Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
4.8.13 06:49

@Veru.Kb Ahojky, Terka ma hovinka jak kdy, většinou kasovite ;) tvrdsi to ma po nutrilonu AR, ktery je uz zahusteny. Me ted taky pláče, ale to je tím vedrem, oni jsou chudinky maly hned prehraty:( ale dnes mame rekord, spala mi poprve od 19,45 do 6,15. Myslim, ze je z toho vedra hotová… Jinak tím jak hodně dřív plakala, hysteraky i nekolik hodin v kuse jsem taky raději nikam nechodila a když uz byla chvilku v klidu, tak jsem toho využila a vyrazila do obchudku, který je 5.min od domu, ale jen jsem zaklapla vratka, tak uz rvala, jak kdybych ji neco dělala, kazdy se otáčí a staré babkyr(těch tu u nas na vesnici mame požehnaně) radi, všechno jsem a ni samozřejmě vyzkousela a nic nezabiralo. A rvala až domů, takze jsem byls na prasky, polovinu nákupu jsem stejne zapomněla, jak jsem byla nervozni. Ted je cestou hodná, ale jen se Kocarek zastavi a ja otvírám dveře od obchudku, tak uz řve :) potvora jedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10778
4.8.13 11:19

Veru, ty s to fakt užíváš, ve 3:15 je to fakt mňamka :? Tak jestli je fakt dráždivej, tak asi stačí málo - horko, nějaký hluk z venku, moc tma, málo tma, cokoli :roll:… U nás zas byla šou večer před spaním. Ale byla to asi moje chyba, že ještě nebyl ospalý a nechtěl být v postýlce. Vztekal se fakt fest a jak se rozjel, už nepomáhalo nic. Ale i tak, oproti tomu co bylo, zlaté dítě :lol: No ale cíťa to je, už nepláče hodiny, ale pobrekává stejně v průběhu celého dne. Tak nevím, jestli mu je špatně ještě z blinkání, nebo jsou to dozvuky kolik, nebo je prostě takovej uplakánek… To blinkání mě ale štve hodně. Nevím proč, nejvíc to má nad ránem, spí a přitom se strašně vrtí a hází šavličky jednu za druhou :roll: Už to jsou jen ty žaludeční šťávy a příšerně kysele to smrdí :poblion:. Nechápu, jak něco takového může vyjít z toho krásného nevinného stvoření :lol:

@MichelleA3 ten Nutriton vám pomohl i na to ublinkávání dlouho (3-4 hod.) po jídle? Nebo to má jen tu funkci, že nevyhodí to jídlo, ale když to stráví, tak ublinkává ty žaludeční šťávy pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
4.8.13 12:37

@verusak.berusak Neublinkava vubec. Prevlekm uz jen jednou denne nebo když je zpocena. Předtím ublinkavala nebo blinkala porad:( byla neklidna a plakala porad, v noci uz ne, protože po tom dni uz neměla sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
4.8.13 13:08

No je to zoufalý holky, včera od 3:15 skoro nespí, má šílené záchvaty, teď byl úplně fialový, nefungovalo ho pochovat, houpat, nakojit, nic, proplácla jsem mu lehce tvářičky, nic, tak jsem mu strčila hlavu pod vlažnou vodu a to se vzpamatoval..už vážně nemůžu

• Citovat
  • Upravit
414
4.8.13 13:16

Veru, vydrž!!! Pokud můžeš, dej ho někomu na pohlídání i za cenu, že víš, že také bude plakat, musíš si odpočinout! Únava je to nejhorší, strašně to mění tvoje racionální uvažování. Odpočiň si, pokus se načerpat sílu, dej si v klidu spršku a opakuj si, že bude líp, že to teď jen musíš vydržet! Malej je jen uřvánek, ale je v pořádku! Mně strašně pomáhalo, že jsem věděla, že to tak někdo má nebo měla také a že to přešlo… Vydrž!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
4.8.13 13:23

@Veru.Kb Veru,drž se. Taky plakala, chtěla spat, ale v tom vedru ji to nejde. To vedro ji zabíjí:( hysteraky, je celá mokrá a pořád řve:( a jak radi smouline, pokud někoho mas, tak mu ho na pár hodin dej, hoď si ledovou sprchu, najez se a zalez do peřin a prospi se. Taky jsem padala na hubu:( a tak jsem po 2 mes. jela k mame a snažila se odreagovat, ale pořád jsem ji v dálce slysela jak hysterci:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
4.8.13 13:43

@Levandule121 naopak, alergie na bílkovinu kravského mléka by měla do roka až tří let vymizet, intolerance laktózy je na celý život. A testy u takhle malých dětí moc spolehlivé nejsou, jedině držet dietu a sledovat reakci (dieta by se měla držet minimálně měsíc) a potom udělat reexpozici.

Příspěvek upraven 04.08.13 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
4.8.13 13:45

@Veru.Kb Veru a nějakou změnu jsi asi nedělala, že by to mohlo být tím, viď? Tak není mu třeba vedro? Jak ho dáváš v těchto vedrech spát na noc? Malá má jen slaboulinké tričko a přikrytá je plínkou, kterou si hned odkope a je zpocená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
4.8.13 14:47

@Ivča78 spinká jen v látkové plence a na zavinovačce, tu mu přes ručky zapnu, protože sebou hrozně šije, ale nožky a hrudník mu koukaj..spocený mi nepřijde.. no akorát ten Nutriton jsem nasadila, přestal extrémně ublinkávat a i začal kakat sám 1 x denně, ale ještě mu dávám rourku, jak pořád tlačí a s rourkou taky něco vykaká, hovínko má tuhý.. ale po nasazení měl 2 dy naprosto klidné, smál se na mě u kojení, papal v klidu, ale od včerejška noci se začal zase šíleně kroutit a má neustále hysterák za hysterákem, úplně extrémní, je fialový, úplně v křeči, mám strach, aby mu něco neprasklo v hlavě, nebo něco.. @MichelleA3 @smouline nemám nikoho :-( manžel byl teď 2 dny doma, střídáme se o něj, vyžaduje 24 hodin denně pozornosti, oba jsme už šíleně unavení fyzicky i psychicky a malej má furt energii na řev? To je šílený, já už jen brečím a je mi furt na zvracení. Už se neuklidní ani na tom posr… míči.. @verusak.berusak ohledně toho blinkání, co dáváme Nutriton, tak skoro neublinkává a i se občas sám vykadí, předtím jen s rourkou.. ani ty šťávy by neměl ublinkávat.. ublinkává jen, když extrémně tlačí.. no od včerejška 3:15 pořád řev, teď chvíli usnul.. dneska jsem i poprvé nechala ho řvát, nic nezabíralo, tak jsem ho nechala v postýlce a šla si vyčistit aspoň zuby, jenže on hned chytá ty záchvaty, tak se nemůžu moc vzdalovat.. a při tom podle krevních testů je v pořádku a podle kontroly dr. také.. zítra jdem na to gastro a mě už teď je šíleně zle z té cesty..

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
4.8.13 14:49

Ještě mě napadlo, kdyby byl dráždivý, tak přece nebude mít 1 den klidný a 2 příšerný? Tak by byl uřvaný denně ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure