Pláče a pláče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
10.7.13 13:41

Posílám odkaz na stáhnutí z netu:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
stáhla jsem si to odtud takže na nic nečekej stahuj a v rychlosti přečti základní postupy ať můžete dnes začít! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.7.13 13:42

Další zkušenost maminky:
https://www.emimino.cz/…lato-145622/

stačí pohledat v diskuzích a určitě ti pomůže jak dál:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
10.7.13 13:52

Ještě ukázka videa na youtube je tam toho hodně.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.7.13 14:46

Nemáte v dosahu babičku? já jen že když v kočárku relativně spí, tak že by ti ho mohla vzít na chviličku na procházku, ať si aspoň trochu odpočineš, protože vím, že když to člověk slyší celý den, tak je tak na nervy, že z toho to dítě je ještě horší a je to začarovaný kruh… a v takové situaci doporučuju vanu nebo postel, prostě relax, ne úklid bytu (pokud tě to teda neuklidňuje) ať si trochu oddechneš a slyšíš i jiný zvuk než křik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.7.13 21:33

@Veru.Kb nečetla jsem příspěvky, ale mě obě děti ublinkávaly a opravdu hodně, 4× denně převlékat to ještě jde, já převlékala třeba 4× za hodinu :roll:. A pomohlo, když jsem při kojení ze své stravy vysadila mléčné výrobky, efekt nebyl okamžitý, ale po týdnu už bylo jasno, sem tam ublinkly i tak, ale ne tak hodně. Zkus to, může to být alergie na bílkovinu kravského mléka. Jo a uřvaného jsem měla prvního syna, takže vím, o čem mluvíš, kdo nezažil, nepochopí. Nevím, jestli tě to uklidní, ale vydrž, vyroste z toho. Postupně se to bude lepšit a lepšit, ale chápu tě, je to příšerné poslouchat ten řev a nemoct dítku pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.7.13 13:32
@Veru.Kb píše:
@kaseny88 moc děkuji za zkušenost, je to s ním hrozně těžké, já jsem se na mateřství strašně moc těšila, ale tohle je příšerný, nejhorší je, že jak hodně řve, tak já jsem pak taky na nervy a pořád jen brečím, s mužem jde vztah do hajzlu, jsme oba na prášky, malej pak ze mě určitě ty úzkosti cítí a pláče ještě víc, jenže já neumím být v klidu, když mi celé dny propláče..to asi nikdo.. a jak jsi to půl roku zvládla? my máme za sebou 2 měsíce a mám pocit, že už nepřežiju ani den.. jak hodně blinká, tak převlíkám 4× denně i víc, používám k tomu všemu látkové pleny, protože po jednorázovkách je strašně opruzelý a do toho mám držet přísný dietní režim, prý může být alergický na něco, co jím a mám jíst po 3 hodinách, jak to mám zvládnout, když ho pořád nosím a utěšuji? také se kroutí než usne, včera 3 hodiny, pak za chvíli se probere, že už chce zase jíst, jak se kroutí a tlačí, tak víc blinká, vzbudí ho t, no psycho, už ani v kočárku tak nespí jako dřív.. jak ho kojím, tak mim vždycky poblije prsa, takže 4 podprsenky denně, pořád sprcha, pořád peru, pořád žehlím..
@zolycka děkuji za pěsti, podle ní to reflux není, ale že se trochu přepíjí, mám držet přísnou dietu, vyvýšit mu ležení, nechat odříhávat, no klasika, vše dělám, ale ležení je stejně jedno, protože stejně skoro neleží, když ho pořád nosím.. nevím, proč nás nepošle, mě to nenapadlo a ona dá jen obecné rady a nazdar.. já jí to navrhnu..
@maca36 prý po UM by mohl mít ještě větší problémy, že prý moje mlíčko je to nejlepší pro něj..
@emma217 nosítko máme, řve v něm jako tygr, zavinuju ho, řve jako tygr, nafackuje mi tak dokud ho z toho nevyndám, kolikrát říkám, že jsem týraná maminka, hrozně mi mlátí, rve mi za kůži a chlupy, nejlíp mu je na prsou po kojení, tak vypadá i, že je spokojený, ani se tolik nekroutí, ale za chvíli vše na novo.. knížku si stáhnu.. zdravý rozum už asi nemám.. ale nevím teda, jak si jí přečtu, když ho pořád nosím.. jenom tyhle vzkazy čtu na etapy a odepisuju na etapy..
@AliTad no já mléko a mléčné výrobky nesnáším, takže jsem je skoro nejedla, ale pak mi dr. řekla, že 1 jogurt denně musím, tak jsem si ho občas dala, no ale výjimečně, takže spíš co je na světě, tak nic mléčného skoro nejím, tak teď tak týden nic, pak jednou 1 jogurt a zase týden nic.. a kdy to synovi zmizelo nebo se začalo zlepšovat? no dr. říká to samé, a že po UM by to mohl mít ještě horší.. v jídle se omezovat mám, mám si nasadit dietu, ale už do teď jsem skoro nic nejedla, aby ho nebolelo bříško, tak si myslím, že to bude stejně bez účinků..

No, jak jsem to zvlada…tezko, ale cas plyne, diky bohu. Vim, jak se citis, u nas to bylo to same, misto, aby nas mimco s pritelem ztmalilo, tak nas rozdelilo, taky jsem brecela, proc zrovna ja predcasne musim porodit, vsechny ty probůemy po tom a doted vlastne, protoze mala pro zmenu nechce mliko, prikrmama neco nahradim, ale mliko jeste musi, aspon 2× za den, pak davam kasi, mlecnou presnidavku, zeleninku a normalni presnidavku. Proste na to opravdu nic neni…musis vydrzet a chapu te, jak to je tezke, zase si rikej, jak ma nekdo nemocne nebo postitene deti a my mame zdrave, ale maji proste problem s travenim. Preju ti, aby to preslo co nejdrive…vim, ze to moc nejde, ale snaz se byt co nejvic to jde v klidu, to mimco to fakt citi, znam to od te nasi certice. :mavam: Hlavu vzhuru, bude lip :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
11.7.13 13:34

Sorac za chyby…mam dlouhe nehtiska :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
11.7.13 13:35

@emma217 moc děkuji za odkazy, knihu jsem v rychlosti včera pročetla a opravdu ty postupy pomohli, spinkal celé odpoledne a celou noc, jen na krmení se budil @janica252 babičky jsou v jiném městě, moje mamka se snaží občas pomoct, ale tchýně vůbec.. no asi je to divný, ale opravdu mi úklid uklidňuje :-) manža si ho večer vezme, já si jdu umýt nádobí a jsem v tu chvíli nejšťastnější :-D
@Ivča78 moc děkuji za rady, od včerejška jsem vysadila i ty mléčné výrobky, tak uvidíme.. vydržet musím, budu doufat, že to brzy přejde.. 4× za hodinu :zed: to já mu pak dám pod tričko kapesníky, abych nemusela pořád převlíkat a neměl mokré na kůžičce, oblečků nedostatek..

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
11.7.13 13:38

@Labunka děkuji moc, krásně jsi to napsala, knížku jsem rychle pročetla, hodně mi to pomohlo, naučila jsem se jinak zavinovat a ono to stačilo, k dalším bodům jsem se ani nedostala, jen jsem si ho vzala do rukou zavinutého a za chvíli spinkal, celé odpoledne a celou noc, jen na krmení se budil a jednou bolelo bříško, tak jsem mu pomáhala kakat, ale obrovský pokrok, snad to nebyla jen výjimka a vydrží to

• Citovat
  • Upravit
573
11.7.13 13:46

@Veru.Kb tak to je super a obrovský krok k lepším zítřkům:-) určitě ti to pomůže i nadále prostě jen dodržovat postupy a je to:-) :palec: knížka se mi moc líbí jak je dobře a i vtipně napsaná, když si ji přečteš celou možná pochopíš i plno dalších věcí a v těch bezradných situacích kdy budeš psychicky vysílená ti třebas pomůžou. Me se moc líbila pasáž jak píše že miminko pláče protože pláče a vlastně už neví proč a pořád pláče:-)No a hold musí se přežít ten 4.trimestr a zacházet s miminkem jak kdyby bylo v bříšku a dopřát mu ten pocit. Určitě budeš mít spokojeného broučka :srdce:
Budu se těšit na další zprávičky od tebe jak vám to jde dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
11.7.13 13:48

@AliTad asi se začne hýbat dýl, je o 6 týdnů, i když teď už se z bříška umí přetočit a i se odrazí nožkami, na bříšku pěkně prdí, i se uklidní.. jinak opravdu to všechno sedí, mě bylo divné, proč mu žádné kapky nezabírají, proč se u vysávání nudliček vysavačem uklidní a usne, u tekoucí vody také usíná a teď je mivšechno jasné.. bryndáky vždy problinká a pak peru ne jen haldu oblečení, ale i haldu bryndáků.. já to raději žehlím, jsme alergicí, tak raději, aby neměl vyrážky, já na to hrozně trpím.. @kjhui ještě jsem nedočetla k B, ale už takhle mi to hodně pomohlo.. spinká se mnou často na matraci, tak je nejradši, i jsem mu to vyvýšila a dala pryč polštáře, on se mi domrská na zádíčkách k prsu, je to hrozně roztomilé a tak vydrží spát několik hodin, snad nevadí na zádíčka, že mám jen molitanovou matraci.. @lecijasek četla jsem i o tom refluxu příznaky a tak, že ty děti i chraptí a pláčou při každém krknutí a ublinknutí atd. a to on nemá, občas chraptí, ale možná to bude tím řevem..mám manducu, je v ní prďola, šátek zkusit chci, musím si nějaký pořídit, nemáš nějaký typ? a jaký úvaz by byl pro něj vhodný? jsou mu 2 měsíce..no klidná se snažím být, ale znáš to, hodiny řevu nikomu na klidu nepřidají..

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
11.7.13 13:53

@emma217 :-) o tom 4.trimestru je to moc zajímavé, vůbec všechny jeho myšlenky a je to tak hezky napsané, že tě to tak moc povzbudí a máš sílu bojovat dál :-) a hlavně, konečně to všechno zapadá a konečně víš, čím to je a že nejsi nejhorší máma.. @kaseny88 úplně tě ve všem chápu, já to mám úplně stejné, pocity z předčasného porodu atd.. náš prďola má ještě růstový šelest, ale to se snad brzy spraví.. ano máš pravdu, mít postižené mimčo by bylo daleko horší..

• Citovat
  • Upravit
55
11.7.13 13:55

Ahoj.Mela jsem dve uplakane miminka.tak vim o cem pises. U nas se nejvice osvedcilo zavinovani dle karpa.uz jsem nevedela kudy kam.tak zkousela vsechno…zacla jsem zavinovat od 3.mesice a vydrzelo to male az do 7.mesicu. jinak nespala a rvala. postupem casu jsem zjistili.ze je mala mamanek a chtela mou blizkost.dnes je ji 14mesicu a je vysmate detatko. ktere musi mit svou mu stale nablizku. Jeste bych dodala.ze to zavinovani z pocatku nebude chtit.ale je treba zkouset a procist diskuse. preji brzy hodne miminko a stastnou maminku.Jo a feniklovy caj nam koliky zhorsoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb

@emma217 @kaseny88 @Ivča78 @janica252 holky, všem vám strašně moc děkuji za rady, strašně moc jste mi pomohli, už jsem nečekala, že bude líp! :hug:

• Citovat
  • Upravit
55

Ahoj.Mela jsem dve uplakane miminka.tak vim o cem pises. U nas se nejvice osvedcilo zavinovani dle karpa.uz jsem nevedela kudy kam.tak zkousela vsechno…zacla jsem zavinovat od 3.mesice a vydrzelo to male az do 7.mesicu. jinak nespala a rvala. postupem casu jsem zjistili.ze je mala mamanek a chtela mou blizkost.dnes je ji 14mesicu a je vysmate detatko. ktere musi mit svou mu stale nablizku. Jeste bych dodala.ze to zavinovani z pocatku nebude chtit.ale je treba zkouset a procist diskuse. preji brzy hodne miminko a stastnou maminku.Jo a feniklovy caj nam koliky zhorsoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí