Placení útraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
29.11.21 07:46
@jipo píše:
Ty jo, tak to se už těším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale musím jí to tady dát přečíst, aby to věděla i ona.

Spíš si musíš vybrat tu správnou, než dávat něco číst :mrgreen: :andel:

• Citovat
  • Upravit
3866
29.11.21 07:51

Přednáška na prvním rande kdo co bude platit a na druhém se projeví jako škudlil, co zaplatí holce na večeři jen čaj? Ajajaj, to je zase případ! :lol: Šetřílky nebrat, nechápu co je to teď za módu. To už chlapi neumí být gentlemani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
29.11.21 08:08
@Veselej kluk píše:
Přednáška na prvním rande kdo co bude platit a na druhém se projeví jako škudlil, co zaplatí holce na večeři jen čaj? Ajajaj, to je zase případ! :lol: Šetřílky nebrat, nechápu co je to teď za módu. To už chlapi neumí být gentlemani?

Doktoři a známí muzikanti a herci píchaj zdarma. Holt ty ostatní si musí hrát na gentlmany a po útratě doufat, že se pod ty gaťky dostanou. Však je na tom postavený nejeden byznys. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
29.11.21 08:20
@samá práce píše:
Doktoři a známí muzikanti a herci píchaj zdarma. Holt ty ostatní si musí hrát na gentlmany a po útratě doufat, že se pod ty gaťky dostanou. Však je na tom postavený nejeden byznys. ;)

Ale tak to přece je. Chlapi oslňují postavením a zdroji, ženy krásou a přístupností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
29.11.21 08:33

@Veselej kluk
Ještě že jsem vyrůstal mezi folkovými festivaly a vesnickými brutus zábavami. Jediný postavení bylo důležité tam dole. To až po revoluci jsem výrobou interiérů do bordelů zjistil, jak se na k×ndě dá vydělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
29.11.21 08:35
@Veselej kluk píše:

Když si dala jen čaj, co měl jiného platit? Nacpat do ní večeři jak do husy, aby měl co zaplatit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.11.21 08:39

Já vám kluci, nevím. Jsou chlapi, co za šuk nic platit nemusejí.

• Citovat
  • Upravit
17308
29.11.21 08:46
@Mango_Lassi píše:

No tak ti to mají ve finále nejdražší. Jako třeba ženáči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
29.11.21 09:16
@zoidberg píše:
Když si dala jen čaj, co měl jiného platit? Nacpat do ní večeři jak do husy, aby měl co zaplatit? :mrgreen:

Já nevím, možná sedím vlevo, ale nepozval ji snad na večeři? Proč si teda nic nedal? Kdyby měl trochu sociální empatie došlo by mu, že ten druhý si ze slušnosti taky nic nedá… ne každej si umí na útratu druhého oblizovat prsty u vepřového kolena a koukat na toho druhého s šálkem thé… :think: A pokud neměl hlad, tak snad když jdu s někým na večeři tak se před tím nenafutruju. Chování toho chlapa mi prostě přijde na hlavu. Ale třeba je to v populaci běžný vzorek… za to já nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
29.11.21 09:19
@samá práce píše:
@Veselej kluk
Ještě že jsem vyrůstal mezi folkovými festivaly a vesnickými brutus zábavami. Jediný postavení bylo důležité tam dole. To až po revoluci jsem výrobou interiérů do bordelů zjistil, jak se na k×ndě dá vydělat.

Pokud jsi byl hubenej nerd s plachým kukučem budižkničema, stání dole ti bylo často tak akorát na Anču d. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
29.11.21 09:19
@Veselej kluk píše:
Já nevím, možná sedím vlevo, ale nepozval ji snad na večeři? Proč si teda nic nedal? Kdyby měl trochu sociální empatie došlo by mu, že ten druhý si ze slušnosti taky nic nedá… ne každej si umí na útratu druhého oblizovat prsty u vepřového kolena a koukat na toho druhého s šálkem thé… :think: A pokud neměl hlad, tak snad když jdu s někým na večeři tak se před tím nenafutruju. Chování toho chlapa mi prostě přijde na hlavu. Ale třeba je to v populaci běžný vzorek… za to já nemůžu.

Další takový co i z blbé večeře dělá raketové inženýrství :roll:
Fakt se ti nikdy nestalo, že jsi na nic neměl chuť? Najednou? Mi se to stává zcela běžně. To se měl nasílu nafutrovat, aby mu bylo blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
29.11.21 09:22
@zoidberg píše:
Další takový co i z blbé večeře dělá raketové inženýrství :roll:
Fakt se ti nikdy nestalo, že jsi na nic neměl chuť? Najednou? Mi se to stává zcela běžně. To se měl nasílu nafutrovat, aby mu bylo blbě?

Ne, fakt ne. Když jdu s holkou na večeři, necpu se předem. Alespoň ne tak, abych si nemohl dát s protistranou alespoň něco lehkého. Sorry, ale je to blb :-) Každej inteligent chápe, že ta holka si nic neobjedná taky a bude se cítit blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
29.11.21 09:26
@Veselej kluk píše:
Ne, fakt ne. Když jdu s holkou na večeři, necpu se předem. Alespoň ne tak, abych si nemohl dát s protistranou alespoň něco lehkého. Sorry, ale je to blb :-) Každej inteligent chápe, že ta holka si nic neobjedná taky a bude se cítit blbě.

Třeba se vůbec necpal, existuje spousta důvodů, proč něco někde nevečeřet. Ale ty si klidně kvůli „slušnosti“ huntuj trávení jak je libo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
29.11.21 09:27
@Mango_Lassi píše:

Tak zase si ale každý může vybrat, co vlastně chce. Někdo chce šu…, někdo si chce hrát na gentlemana… :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3866
29.11.21 09:28
@zoidberg píše:
Třeba se vůbec necpal, existuje spousta důvodů, proč něco někde nevečeřet. Ale ty si klidně kvůli „slušnosti“ huntuj trávení jak je libo :)

Tak jí to mohl aspoň vysvětlit, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria