Placení útraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
28.11.21 13:44
@Josefuna píše:
Tak to je skutecny orisek :think:

Tam je totiž ten klíč, podle kterého se platí.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
28.11.21 13:46
@Mango_Lassi píše:
Nějakého chlapa bych ráda na večeři pozvala. Bohužel nikdo takový se v mém okolí nevyskytuje :jazyk:

Tak to je přeci známá věc, že chlapi „nejsou“ :jazyk: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.11.21 13:47
@Kutil Tom píše:
Tak to je přeci známá věc, že chlapi „nejsou“ :jazyk: :andel:

V mém věku už bohužel ne.
Nicméně od té doby, co mám Sodexo stravenkovou kartu, cítím se jako Královna 👑

• Citovat
  • Upravit
7571
28.11.21 14:01
@Mango_Lassi píše:
Tam je totiž ten klíč, podle kterého se platí.

Tipuju, ze podle toho jak si to dohodnou a jak jim to vyhovuje?
To myslis asi tim klicem.

Ja, ale nevim jestli stejnopohlavni pary jde brat jako mustr pro opacna pohlavi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.11.21 14:02
@Chytrak píše:
Tipuju, ze podle toho jak si to dohodnou a jak jim to vyhovuje?
To myslis asi tim klicem.Ja, ale nevim jestli stejnopohlavni pary jde brat jako mustr. :D

Proč by ne? Je tam jiný princip?

• Citovat
  • Upravit
164
28.11.21 14:05

Já nevím, ono rozebírání penez hned na prvním rande je zvláštní :roll:, neříkám třetí rande kdy už tam jdou vidět jasné sympatie a chceš si trochu toho svého otukat, jak uvažuje o penezích… Ale první a ještě z jeho úst… :think: a hned diktování nějakých pravidel no propáána… :nevim: To bych spíš pochopila u tebe, že to nadhodíš „pokud vůbec“… I to by nebylo uplně ok :cert:… protože jednou budeš na mateřské a to bude teprve pro klučíka záhul… Tak snad ho ted jedna večeře nezabije ne? :D A že brečel a přitom vydělává mnohem víc než ty je ještě ubožejší :poblion:. To je fakt fopá nad fopá. A ještě pokud po zaplacení řekne, příště zaplatíš ty :mrgreen: :mrgreen: Chápala bych u kamaráda ze základky, ale né u muže, který si tě považuje :oops:… Není to o platu, jak již bylo řečeno někde výše… Jsou muži a muži… Ti, co si tě považují, dávají ti najevo, že se jsou schopni postarat :kytka:. Navíc ve vztahu nejde dělit vše půl na půl.. Zeptala bych se ho, zda vůbec měl někdy dlouhodobější vztah :think: :think:??? Mě se totiž nezdá… Pak by věděl… Že platit výdaje za byt půl na půl nedělá vůbec dobrotu… Ano nájem s energiemi a doplatkami jde, ale první věc kde to nebude fér bude ona utrata v restauraci a nakup jídla v supermarketu. Chlap na nákupy vesměs nechodí rád a prožere nejvíc… ale nedochází mu, že potřebuješ nakoupit toto támdleto a že to stojí kačky, a že ještě přikoupíš tamto, protože se ti to bude hodit příští týden..
Nakupovat s takovýma držgrešlema ani nejde,.. Protože to jsou pak dotazy typu: a musíš kupovat toto a tamto? A vážně to potřebujeme??? Tvl… měla jsem takového a už nikdy! Pořád se řešily jen prachy, pořád! A mě nutilo už potom jen uvažovat, jak vlastně do toho sypu víc penez já než on „šetřílek“… A oddělal mě tehdy argumentem, že kupuji zbytečnosti… Já myslela, že mu normálně vrazím… Ted záleží, zda máš tu trpělivost čekat na to, až budete v tom vážnějším vztahu a vysvětlovat mu jak blbka, co kolik stojí a mít naději, že to pochopí a přizpůsobí se.. :think:. Nebo zda na to trpělivost nemáš a rovnou ho odepíšeš. Čeká tě totiž dřina a není zaručený výsledek :think:… Mě je 30+ a na takové „velké nezkušené děcka“ už nervy nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
28.11.21 14:05
@Mango_Lassi píše:
V mém věku už bohužel ne.
Nicméně od té doby, co mám Sodexo stravenkovou kartu, cítím se jako Královna 👑

Nekecas a fakt ji mas?! Uz celych 11 mesicu totiz davaj do vyplaty penize misto stravenek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.11.21 14:07
@Chytrak píše:
Nekecas a fakt ji mas?! Uz celych 11 mesicu totiz davaj do vyplaty penize misto stravenek. ;)

Dokonce můžu pozvat chlapa na hotel, protože mám druhou kartu zážitkovou. Hééč. Jen musí mít očkování.

• Citovat
  • Upravit
18148
28.11.21 14:11
@Mango_Lassi píše:
Dokonce můžu pozvat chlapa na hotel, protože mám druhou kartu zážitkovou. Hééč. Jen musí mít očkování.

Takovych, co by se nechali pozvat, budou kvanta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.11.21 14:12
@Eliška píše:
Takovych, co by se nechali pozvat, budou kvanta.

Ještě si z nich budu vybírat, počkej :D

• Citovat
  • Upravit
7571
28.11.21 14:20
@Mango_Lassi píše:
Proč by ne? Je tam jiný princip?

Samozrejme princip je totiz zakopanej v tom opacnem pohlavi.
Uz to tady zaznelo, zeny instiktivne hledaji nekoho kdo je nebo jejich potomky do budoucna zajisti.
Drtiva vetsina z vas at jste jakkoli emancipovane a umite i vydelat treba velke penize nehleda ztroskotance, ale aspon trochu uspesneho chlapa, kterej se postara, kdyz bude krize.

A chlap co behem prvniho rande jen stezuje na tezkej zivot, resi vyhradne finance a pak si pro sichr da behem 3hodin jen caj v drazsi restauraci i kdyz zval puvodne na veceri urcite neni synonymem pritazliveho chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
28.11.21 14:22
@Chytrak píše:
Nekecas a fakt ji mas?! Uz celych 11 mesicu totiz davaj do vyplaty penize misto stravenek. ;)

My měli původně papírové stravenky, poté kartu a po menší firemní vzpouře už to jde vše na účet s výplatou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.11.21 14:23
@Chytrak píše:
Samozrejme princip je totiz zakopanej v tom opacnem pohlavi.
Uz to tady zaznelo, zeny instiktivne hledaji nekoho kdo je nebo jejich potomky do budoucna zajisti.
Drtiva vetsina z vas at jste jakkoli emancipovane a umite i vydelat treba velke penize nehleda ztroskotance, ale aspon trochu uspesneho chlapa, kterej se postara, kdyz bude krize.A chlap co behem prvniho rande jen stezuje na tezkej zivot, resi vyhradne finance a pak si pro sichr da behem 3hodin jen caj v drazsi restauraci i kdyz zval puvodne na veceri urcite neni synonymem pritazliveho chlapa.

To jsi popsal hromádku neštěstí, i kdyby platil. To jsem odfiltrovala. Na prvním rande jsem za sebe zaplatila a nevadilo mi to nijak. Ale chlap byl zajímavý, vtipný, ráda jsem s ním strávila čas. Bylo to příjemné.
Ale je pravda, že jsem potenciálního otce dětí nehledala ani podprahově (žádné děti jsem nechtěla), tak mi ta stránka „živitele“ nikdy nic neříkala.

Příspěvek upraven 28.11.21 v 14:32

• Citovat
  • Upravit
7571
28.11.21 14:31
@Mango_Lassi píše:
To jsi popsal hromádku neštěstí, i kdyby platil. To jsem odfiltrovala. Na prvním rande jsem za sebe zaplatila a nevadilo mi to nijak. Ale chlap byl zajímavý, vtipný, ráda jsem s ním strávila čas. Bylo to příjemné.

Ja popsal jen to co psala zakladatelka, ze probehlo.
A prave tam je ten zakopanej pes. Pokud by s nim byla zabava, byl vtipnej spolecnik a umel si udelat ze sebe srandu, tak by treba neco prekousla a chtela se s nim videt i podruhe.
Ale jak jsem psal v me 1. reakci tady, nebylo tam z jeho strany vubec nic co by zakladatelku oslovilo, takze smula :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.11.21 14:34
@Chytrak píše:
Ja popsal jen to co psala zakladatelka, ze probehlo.
A prave tam je ten zakopanej pes. Pokud by s nim byla zabava, byl vtipnej spolecnik a umel si udelat ze sebe srandu, tak by treba neco prekousla a chtela se s nim videt i podruhe.
Ale jak jsem psal v me 1. reakci tady, nebylo tam z jeho strany vubec nic co by zakladatelku oslovilo, takze smula :D

Jo, jasně. To je jiná. Ale skutečně nevidím problém zadotovat schůzku, pokud mi to něco dává.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky