Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bafonek píše:
Joooo každý má holt jiný kobylek. Já bych se bavila královsky…
![]()
Viď, lepší jak jít do zoo…..
Ještě bych si strašně užívala, když bych vybírala jídlo a předčítala nahlas ty nejdražší položky….. ![]()
@Klopotkova píše:
Kdo tyto burany vychovává? Myslím, že v té rodině není něco v pořádku, třeba chování matky a otce mezi sebou, i když mohou být samozřejmě výjimky.
Toto byla stará situace, přes 20 let. Tak to bylo dřív a je to i dnes.
Hele, já vcelku chápu, že se chlapi snaží eliminovat zlatokopky a vědomí, že dotyčná se se mnou sešla jen proto, že z toho čouhá večeře zadarmo, není nic moc. A že je hromada holek, co ze sekretářského platu horko těžko utáhnou nájem, tudíž nechat se pozvat 3× týdně na večeři pokaždé o jiného Tinder týpka je běžná praxe, o tom nepochybuji.
Jenže, proboha, tohle jde taky dělat sofistikovaně. Za prvé, holku z Tinderu nezvu na druhém rande (natož na prvním) na večeři. Kdybych já se seznamovala na seznamce, tak mám rozum a chápu, že ten kluk těch rande absolvuje x do měsíce, takže 3× týdně večeře pro dva už se sakra prodraží. Takže bych mu nedovolila, aby do mne prvních pár schůzek investoval víc než kafe a zákusek. Nicméně asi bych fakt čekala, že zkusí „investovat” víc, zvlášť pokud by se mi líbil. Pokud se mi nelíbí, nebo si nejsem jistá, přes pravidlo „kafe a procházka” nejede vlak.
Za druhé, poznat, zda holka nejde po penězích, jde i jinak, než že ji budu nutit absolvovat ponižující zážitky typu „za moje čaj, za tvoje humr s kaviárem.” Snad si všímám, jestli holka vyvíjí vlastní iniciativu, koupí popcorn v kině, lístky do divadla, pozve domů na steak… nebo zda se jen veze a čeká, že to chlap bude sponzorovat. Nejpozději do třetího rande by se měla nějak „finančně projevit.”
To, co zakladatelka popisuje, je ponižující a ubohé a dehonestuje to hlavně toho chlapa. To si vážně někteří pánové myslí, že si dáma nevšimne? Nebo že je tak blbá a nebude jí to vadit? Půl napůl ano, ale tohle není půl napůl, to je 90 % ona a 10 % se skřípěním zubů on, protože na nulu to holt srazit nešlo…
A nebo má fakt finanční problémy, dluhy, neumí hospodařit … a to bych ho nechtěla tím tuplem.
Vždyť jo, dotyčný je trouba, vykládat na prvním rande takové pitomosti a chovat se takhle. Kdyby byl schopný a co k čemu, na prvním rande vezme holku na té procházce na skleničku a na druhé rande do postele, a nemusí řešit nějakou pitomou večeři
![]()
@Kutil Tom píše:
Vždyť jo, dotyčný je trouba, vykládat na prvním rande takové pitomosti a chovat se takhle.Kdyby byl schopný a co k čemu, na prvním rande vezme holku na té procházce za skleničku a na druhé rande do postele, a nemusí řešit nějakou pitomou večeři![]()
Na druhým rande rvát někoho do postele - to je přesně ten moment kdy je dobrý hodit zpátečku.
Pokud babu vezmeš na druhým rande na večeři - a dopřeješ jí víc než čaj, tak budeš rozhodně větší frajer, než ji cpát do postele a tvářit se jako macho… ![]()
@Anonymní píše:
My si volali a plánovali restauraci.. On navrhl jednu, která je u nás velmi známá (jinou neznal), ale on tam nikdy nebyl a já mu říkám hele, je tam fajn, ale to je naprosto předražená věhlasná restauračka.. Znám jednu, kde se vaří líp a ceny tam jsou normální. Pokud chceš jíst a on řekl, že chce… Tak pojdme do té co říkám, tam je to super… Mile rád souhlasil.. Pak když jsme sedli, řekl: já si asi nic k jídlu nedám nakonec… Neptala jsem se ho dál.. Ale bylo mi to divné.. Protože jsem vymyslela restauraci, kde se chodí jíst.. Především kvůli němu…Kdyby chtěl jen posedet, vymylsela bych uplně něco jiného.. Na jídlu jsme se domluvili a já proto nevečeřela ani se nejak necpala, abychom se najedli. I kvůli taktnosti.. On mě pozval, pozvání se neodmítá a budu se chovat dle toho. I mě by bylo blbé kdyby mě pozval a já mu řekla, dej si sám… Neslušné… Uvedení toho druhého do nekomfortní zony…
Jak tady jeden pán říká: nezakázal mi jístA to by byl asi už vrchol potupy… Na to by asi neměl koule mi říct, ikdyby chtěl… Ale na něčem jsme se domluvili, on to nedodržel.. A fakt jíst předním sama nebudu.. Aby se na mě akorát díval…
![]()
![]()
Jídlo je „společenská událost“. A aby si dal on čaj za 30kč a já měla utratu 200 kč.. Taky za mě nepříjemné… Prostě celkově divné a jsem ráda, že si to nemyslím jen já…
jak dlouho trvá vypít v hospodě čaj? půl hodinky, když si ho budu šetřit..
a pak CO?
to je vrchol trapasu a to jsem teda fakt nikdy nezažila ![]()
navíc jste na jídle byli jasně dohodlí.. i kdyby si měl dát něco menšího a ty třeba kuřecí salát nebo podobné jídlo, dvojku vína, oříšky.. celé by to působilo úplně jinak..
je to kolenovrt a já bych odešla už po tom čaji, tzn. za 30 minut by po mně zbyl jen závan mého parfému ![]()
a Pandora je naprosto normální standardní dárek, korálek je otázka litru, to je fakt úplný škrt a marná existence, prosím tě - už s ním nikam nechoď, nebo skončíš na meltě, kafe je přece zbytečně drahé… ![]()
@Bafonek píše:![]()
Jo někteří pánové si to i opravdu myslí, že to funguje takhle…
Na druhým rande rvát někoho do postele - to je přesně ten moment kdy je dobrý hodit zpátečku.
Pokud babu vezmeš na druhým rande na večeři - a dopřeješ jí víc než čaj, tak budeš rozhodně větší frajer, než ji cpát do postele a tvářit se jako macho…
No, upřímně: chlap, co mě na druhém rande pozve do postele, na mě rozhodně zapůsobí víc jako chlap, než vypravěč, jak se musí otáčet, aby poplatil složenky!
A to bez ohledu, co mi k tomu servíruje. ![]()
@Bafonek píše:![]()
Jo někteří pánové si to i opravdu myslí, že to funguje takhle…
Pokud babu vezmeš na druhým rande na večeři - a dopřeješ jí víc než čaj, tak budeš rozhodně větší frajer, než ji cpát do postele a tvářit se jako macho…
Není sebemenší důvod někoho někam „rvát“. Slečna buď má zájem a chce sama, nebo jde hledat své štěstí jinam. A funguje to koukám jako skvělý filtr, že takové jako ty „hodí zpátečku“, když nedostanou večeři, samé dobré zprávy dneska
![]()
@Kutil Tom píše:
Není sebemenší důvod někoho někam „rvát“. Slečna buď má zájem a chce sama, nebo jde hledat své štěstí jinam. A funguje to koukám jako skvělý filtr, že takové jako ty „hodí zpátečku“, když nedostanou večeři, samé dobré zprávy dneska![]()
![]()
Tak jak tak koukám, možná ještě horší věc je, když me kluk na druhem rande pozve k sobě domu, než ze me pozve na večeři, kde sám nechce nic sníst.
@Nikolxx píše:
Tak jak tak koukám, možná ještě horší věc je, když me kluk na druhem rande pozve k sobě domu, než ze me pozve na večeři, kde sám nechce nic sníst.
Horší věc je, že s tebou chce spát? Ty jo, na co si teda vlastně chlapa pořizuješ?
@Kutil Tom píše:
Horší věc je, že s tebou chce spát? Ty jo, na co si teda vlastně chlapa pořizuješ?
Mne se ještě nikdy nestalo, ze bych chtela spát s někým, koho vidím podruhé v životě. To ze mi navrhne nejdřív na druhem rande večeři mi přijde citlivější, i kdyby na ni nic nesnedl (asi, ještě jsem to nezažila).
@Nikolxx píše:
Mne se ještě nikdy nestalo, ze bych chtela spát s někým, koho vidím podruhé v životě. To ze mi navrhne nejdřív na druhem rande večeři mi přijde citlivější, i kdyby na ni nic nesnedl (asi, ještě jsem to nezažila).
Chápu, žena chce jít s chlapem nejdřív na večeři, aby zjistila, zda stojí za to jít s ním do postele, kdežto chlap chce s ženskou nejdřív do postele, aby zjistil, zda stojí za to zvát ji na večeři
![]()
@Kutil Tom píše:Žena má více nároků předtím, než se s někým vyspí, to je jasný, když sexem víc riskuje.
Chápu, žena chce jít s chlapem nejdřív na večeři, aby zjistila, zda stojí za to jít s ním do postele, kdežto chlap chce s ženskou nejdřív do postele, aby zjistil, zda stojí za to zvát ji na večeři![]()
![]()
@Cenarius píše:
On si dal čaj. Ona si mohla dát cokoliv, i tu večeři. Že si to nedala byla její volba a neni to o tom, co on chce a nechce platit.
Tobě by to jídlo v takové situaci chutnalo? Mě teda ne, nějak by ta „večeře“ ztratila význam…
Asi taky, kdybych byla ve fází hledání a měla dost volného času, tak bych ještě na jedno setkání šla a brala to setkání už jen na pobavení a jako studijní.