Placení útraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
28.11.21 19:48
@Nikolxx píše: Žena má více nároků předtím, než se s někým vyspí, to je jasný, když sexem víc riskuje.

To máš pravdu, o tom je tu také spousta témat, že ženy mají více nároků než samy mohou nabídnout a díky tomu nemohou sehnat chlapa a píší, jak prý chlapi „nejsou“ :D :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Nikolxx
28.11.21 19:52
@Kutil Tom píše:
To máš pravdu, o tom je tu také spousta témat, že ženy mají více nároků než samy mohou nabídnout a díky tomu nemohou sehnat chlapa a píší, jak prý chlapi „nejsou“ :D :andel: :pankac:

Myslim si, že je lepší mít víc nároku a čekat, než je nemít a pak tady vypisovat jak je manžel neschopný.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
28.11.21 19:55
@Nikolxx píše:
Myslim si, že je lepší mít víc nároku a čekat, než je nemít a pak tady vypisovat jak je manžel neschopný.

To je ovšem otázka hodná výzkumu! Jestli víc neschopného manžela mají ty, co měly sex na druhém rande nebo ty, které „testovaly“ různé večeře apod. Já bych to jako úplně jednoznačné neviděl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Altavista
28.11.21 20:07
@Kutil Tom píše:
To máš pravdu, o tom je tu také spousta témat, že ženy mají více nároků než samy mohou nabídnout a díky tomu nemohou sehnat chlapa a píší, jak prý chlapi „nejsou“ :D :andel: :pankac:

A nebo ta ženská nemá problém najít si chlapa, a proto může mít ty nároky ;)

• Citovat
  • Upravit
Nikolxx
28.11.21 20:21
@Kutil Tom píše:
To je ovšem otázka hodná výzkumu! Jestli víc neschopného manžela mají ty, co měly sex na druhém rande nebo ty, které „testovaly“ různé večeře apod. Já bych to jako úplně jednoznačné neviděl :mrgreen:

No otestována věc je vždy spolehlivější, to da rozum ;)

• Citovat
  • Upravit
2181
28.11.21 20:23
@ábécédé321 píše:
No, upřímně: chlap, co mě na druhém rande pozve do postele, na mě rozhodně zapůsobí víc jako chlap, než vypravěč, jak se musí otáčet, aby poplatil složenky!
A to bez ohledu, co mi k tomu servíruje. ;)

Tak to zas jo, to musím souhlasit. Fňukání nad složenkama je opravdu těžce mimo soutěž. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
28.11.21 20:29
@Kutil Tom píše:
Není sebemenší důvod někoho někam „rvát“. Slečna buď má zájem a chce sama, nebo jde hledat své štěstí jinam. A funguje to koukám jako skvělý filtr, že takové jako ty „hodí zpátečku“, když nedostanou večeři,samé dobré zprávy dneska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Miilááášku, to bylo špatně pochopeno.
Rozhodně nemám postel podmíněnou pořádným gáblem to zas néééé. Spíš je to o tom, že bych toho chlapa na druhým rande neznala tolik, abych ocenila jeho snahu dostat mě do postele. Spíš, že bych chtěla ještě nějakou dobu randit a poznávat ho.
Ať už při večeřích, svačinách, na horský túře nebo u táboráku s připáleným špekáčkem. A ten špekáček bych si klidně koupila sama.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
28.11.21 20:31
@jindra.kytka píše:
Neshoda byla, že chtěl po tobě hned sex? Mne se jednou na prvním rande ptal kluk/chlap, zda by mi nevadilo, kdyby to táhl zároveň s více ženami 8o :pocitac: Jó a taky jsme si dali čaj a ještě koupil misku brambůrek. Tak jsem si na to dnes pri této diskusi vzpomněla.

Sex ne, byl hodne divny, zacal mi vysvetlovat jakesi podivne projekty, byl hodne mimo..takze jsem uz ho nechtela videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
28.11.21 20:34
@Altavista píše:
A nebo ta ženská nemá problém najít si chlapa, a proto může mít ty nároky ;)

O tom zadna, ale takove tady moc temata nezakladaji, neni zde pro to vhodne publikum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.11.21 20:38
@Nikolxx píše:
No otestována věc je vždy spolehlivější, to da rozum ;)

No, tím si právě nejsem úplně jistý :think: Znám totiž pár případů, kdy se z neodbytného trpělivého ctitele, který neúnavně a dlouhou dobu zval na večeře, dělal dojem, kupoval dárky, projevoval pozornost atd., vyklubal dost nepříjemný a hnusný psychopat a manipulátor. Holka měla pocit, kdovíjak důkladně si ho neotestovala a neprověřila, než si ji „zasloužil“, a on přitom byl jako pavouk trpělivě spřádající a utahující sítě… A nebyl to jen jeden případ. Skoro si až říkám, že takovou trpělivost a vytrvalost může mít právě jen někdo takový, kdežto normální chlap s nějakou sebeúctou se tahat za nos nenechá a vykašle se na to. Ale tak můžete to brát jen jako námět k zamyšlení, jak to může vypadat z druhé strany :dance:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
28.11.21 20:41
@Bafonek píše:
Miilááášku, to bylo špatně pochopeno.
Rozhodně nemám postel podmíněnou pořádným gáblem to zas néééé. Spíš je to o tom, že bych toho chlapa na druhým rande neznala tolik, abych ocenila jeho snahu dostat mě do postele. Spíš, že bych chtěla ještě nějakou dobu randit a poznávat ho.
Ať už při večeřích, svačinách, na horský túře nebo u táboráku s připáleným špekáčkem. A ten špekáček bych si klidně koupila sama.. ;)

Dobrá, beru. Kdy na tu horskou tůru vyrazíme? :* :kytka: :D

• Citovat
  • Upravit
2181
28.11.21 20:43
@Kutil Tom píše:
No, tím si právě nejsem úplně jistý :think: Znám totiž pár případů, kdy se z neodbytného trpělivého ctitele, který neúnavně a dlouhou dobu zval na večeře, dělal dojem, kupoval dárky, projevoval pozornost atd., vyklubal dost nepříjemný a hnusný psychopat a manipulátor. Holka měla pocit, kdovíjak důkladně si ho neotestovala a neprověřila, než si ji „zasloužil“, a on přitom byl jako pavouk trpělivě spřádající a utahující sítě… A nebyl to jen jeden případ. Skoro si až říkám, že takovou trpělivost a vytrvalost může mít právě jen někdo takový, kdežto normální chlap s nějakou sebeúctou se tahat za nos nenechá a vykašle se na to. Ale tak můžete to brát jen jako námět k zamyšlení, jak to může vypadat z druhé strany :dance:

Nooo tak může se stát, ale nevím, jestli je to tak častý jev. Oni i ti manipulátoři dělají chyby a ty se dají rozeznat. I když každý na to ten cit nemá.
Ono to chce nějaký rozumný přístup z obou stran. Nebudu někoho „testovat“ půl roku, ale taky s ním na druhým rande nepolezu do pelechu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
28.11.21 20:45
@Kutil Tom píše:
No, tím si právě nejsem úplně jistý :think: Znám totiž pár případů, kdy se z neodbytného trpělivého ctitele, který neúnavně a dlouhou dobu zval na večeře, dělal dojem, kupoval dárky, projevoval pozornost atd., vyklubal dost nepříjemný a hnusný psychopat a manipulátor. Holka měla pocit, kdovíjak důkladně si ho neotestovala a neprověřila, než si ji „zasloužil“, a on přitom byl jako pavouk trpělivě spřádající a utahující sítě… A nebyl to jen jeden případ. Skoro si až říkám, že takovou trpělivost a vytrvalost může mít právě jen někdo takový, kdežto normální chlap s nějakou sebeúctou se tahat za nos nenechá a vykašle se na to. Ale tak můžete to brát jen jako námět k zamyšlení, jak to může vypadat z druhé strany :dance:
Nooo tak může se stát, ale nevím, jestli je to tak častý jev. Oni i ti manipulátoři dělají chyby a ty se dají rozeznat. I když každý na to ten cit nemá.
Ono to chce nějaký rozumný přístup z obou stran. Nebudu někoho „testovat“ půl roku, ale taky s ním na druhým rande nepolezu do pelechu..
@Kutil Tom píše:
Dobrá, beru. Kdy na tu horskou tůru vyrazíme? :* :kytka: :D
ÓOO to se nám to otočilo :lol:. Že by randíčko… Buřty beru svoje.. pro nás pro oba… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.11.21 20:46
@Bafonek píše: ÓOO to se nám to otočilo :lol:. Že by randíčko… Buřty beru svoje.. pro nás pro oba… :lol:

Já si nezačal, to tys mě první oslovila „milááášku“ :srdce: :* :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21703
28.11.21 21:10

Beztak to byl test, jestli není zlatokopka a nebude se před ním, nízkopříjmovým chudákem, futrovat, když on jenom čaj!
Zakladatelka asi testem prošla, tak třikrát sláva :jazyk: :lol: Už si může spořit na rodičáky, aby mohla emancipovaně (!) platit svou půlku výdajů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí