Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je sila, zajimalo by me co by rekl na to kdybys mu to rekla na plnou hubu
@Altavista píše:
Také ji mám, nepřešli jsme na paušál a zůstali u stravenkove karty
Aha, ja mel za to, ze na pausal se to zmenilo povinne ze zakona u vsech a karty timpadem zrusili.
Dik za osvetu.
No tak jděte jenom na kávu
Asi jsem už stará- 81 ročník, ale nevím teda, že bysme hned na prvním druhé randa vyloženě chodily se najíst.. ![]()
Ano zašli jsme třeba na víno, procházka, výlet, atd.. ael tak zase bych v tom nic neviděla, zásadního, třea zase z jeho pohledu, měl štěstí na zlatokopky, tak třeba taky zkouší
![]()
Já bych mu dala šanci dala,, zase bych to nestavila na tom, že jsem se nenajedla.. ![]()
@Zuzaja píše:
Nikdy jsem neřešila peníze na prvních rande, chlapi se vždycky chtěli vytáhnout. Večeře byla večeře, samotný čaj nikdy. Jinak vždy jsem nabídla, ze to zaplatím, nebo napůl nebo příště.Připadá mi to fakt hrozné bavit o penězích takhle brzy, myslím i o výplatách, je to divné. To se normálně neřeší. Řeší se to třeba v případě zaplacení větší dovolené nebo při sestěhování.
Taky jsem se kdysi seznamovala, jeden borec v luxusni nalejvarne…dej si co chces, zvu te..a doporucil draha zahranicni vyber.piva..fajn…pak jsme se hodne neshodli..a chtela jsem domu..a hlaska..platit za tebe opravdu nebudu..jeste ze tam brali karty..
@lilith1 píše:
Taky jsem se kdysi seznamovala, jeden borec v luxusni nalejvarne…dej si co chces, zvu te..a doporucil draha zahranicni vyber.piva..fajn…pak jsme se hodne neshodli..a chtela jsem domu..a hlaska..platit za tebe opravdu nebudu..jeste ze tam brali karty..
Neshoda byla, že chtěl po tobě hned sex? Mne se jednou na prvním rande ptal kluk/chlap, zda by mi nevadilo, kdyby to táhl zároveň s více ženami
Jó a taky jsme si dali čaj a ještě koupil misku brambůrek. Tak jsem si na to dnes pri této diskusi vzpomněla.
@jindra.kytka píše:
Neshoda byla, že chtěl po tobě hned sex? Mne se jednou na prvním rande ptal kluk/chlap, zda by mi nevadilo, kdyby to táhl zároveň s více ženami![]()
Jó a taky jsme si dali čaj a ještě koupil misku brambůrek. Tak jsem si na to dnes pri této diskusi vzpomněla.
Kdo tyto burany vychovává? Myslím, že v té rodině není něco v pořádku, třeba chování matky a otce mezi sebou, i když mohou být samozřejmě výjimky.
@Chytrak u manžela v práci dlouho měli papírové stravenky a ted má taky kartu. teda on má kartu ale u mne v peněžence ![]()
1. rande - Procházka a probereme finance, že všechno napůl.
2. rande - Pozvání na VEČEŘI, ale dám si jen čaj a sedím u něj 3 hodiny. Jo ty ses mohla nacpat. Ono to vůbec není trapný žrát, když ten druhej jenom sedí a vejrá ti do talíře a v jeho očích vidíš ty dolary, který jsi mu „sežrala“!
Milostpán velkoryse zaplatil „útratu“ a ujistil, že v pohodě - příště přece platíš ty
Zoidberg a Cenarius ten společenský trapas pořád ještě neviděj tak budem ještě chvíli pokračovat…
Na to další rande bych opravdu šla! A to čistě ze „studijních důvodů“, jestli se ten dotyčný narve jak posvícenská husa, když dnes platím já.
A pokud by se narval, tak bych už spíš pro své vlastní pobavení šla i na to poslední „rande“ a netrpělivě bych se celý den třásla zvědavostí, jestli bude mít zase zažívací potíže a budem sedět u čaje… ![]()
@catch-22 píše:
nechápu, co je na výsledku takového studia tak zajímavého nebo zábavného, aby to stálo za tři zabitá odpoledne, z toho jedno na její účet
Joooo každý má holt jiný kobylek
. Já bych se bavila královsky…
![]()
@catch-22 píše:
nechápu, co je na výsledku takového studia tak zajímavého nebo zábavného, aby to stálo za tři zabitá odpoledne, z toho jedno na její účet
No asi tak, taky nechápu, ostatně jak jsem psal dřív, nechápu ani že vůbec šla už na to druhé, když se předvedl takhle…
Také ji mám, nepřešli jsme na paušál a zůstali u stravenkove karty