Placení útraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17308
28.11.21 12:36
@divine woman píše:
@zoidberg A děláš to i na druhém rande, kdy pozveš ženu na večeři? Já bych tedy sama taky nejedla. Přijde mi to trapný.

Jestli druhé rande nebo stopadesáté na mou chuť nebude mít vliv. Trapné bylo jen to, Že ona se styděla si něco dát, když měla viditelně hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.11.21 12:38

@zoidberg No nevím. Lidi se obecně při namlouvání chovají jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.11.21 12:47
@Cenarius píše:
On si dal čaj. Ona si mohla dát cokoliv, i tu večeři. Že si to nedala byla její volba a neni to o tom, co on chce a nechce platit.

když někoho pozve na večeři a da si jenom čaj, tak to cosi vypovídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
28.11.21 12:48
@divine woman píše:
@zoidberg No nevím. Lidi se obecně při namlouvání chovají jinak.

Ano. To jsou přesně ty ty myšlenkové pochody které nutí lidí k přetvařování. Jsem ve fázi namlouvání, tak budu jíst i když nechci :mrgreen: Anebo naopak ona bude hladem protože si myslí, že je to vhodné :mrgreen: Takoví ať se radši nemnoží. Proč si on třeba dal čaj? Čaj si dávám, když mi je těžko nebo mě bolí žaludek, či mám jiné zažívací problémy. Když už žena přemýšlí, mohla by to dělat pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.11.21 12:57
@Josefuna píše:
Ty jsi zase mela prvni sex se soucasnym manzelem nekde v lese, a to uz zrovna nebylo nejtepleji, ale i tak. Do toho by myslim taky vetsina zen nesla s tim, ze to nema uroven.

Jsem užaslá, jak máš zmapovaný můj život… :mrgreen:. Ale když myslíš….. Bylo to potom, co jsem odmítla jít na hotel, který chtěl zaplatit. On bydlel kvůli rekonstrukci domu u rodičů a já dočasně u kamádky. Takhle jsme zažili romantiku v nočním zasněženým lese, což neskutečně miluju. Ještě, že jsi mi to připomněla….,venku je tak krásně nasněženo…. :srdce: :oops:

• Citovat
  • Upravit
12501
28.11.21 13:06
@Janli píše:
Jsem užaslá, jak máš zmapovaný můj život… :mrgreen:. Ale když myslíš….. Bylo to potom, co jsem odmítla jít na hotel, který chtěl zaplatit. On bydlel kvůli rekonstrukci domu u rodičů a já dočasně u kamádky. Takhle jsme zažili romantiku v nočním zasněženým lese, což neskutečně miluju. Ještě, že jsi mi to připomněla….,venku je tak krásně nasněženo…. :srdce: :oops:

Prvni sex v zime v lese, no nevim, i ve veku pod 20 mi to prijde nekomfortni. Muzete si to zase nekdy pripomenout nejen myslenkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.11.21 13:10
@zoidberg píše:
Ano. To jsou přesně ty ty myšlenkové pochody které nutí lidí k přetvařování. Jsem ve fázi namlouvání, tak budu jíst i když nechci :mrgreen: Anebo naopak ona bude hladem protože si myslí, že je to vhodné :mrgreen: Takoví ať se radši nemnoží. Proč si on třeba dal čaj? Čaj si dávám, když mi je těžko nebo mě bolí žaludek, či mám jiné zažívací problémy. Když už žena přemýšlí, mohla by to dělat pořádně.

Když nechci jíst nezvu na večeři. :roll:
Tvoje žena je světec…máš- li ovšem nějakou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
28.11.21 13:27
@lombrico píše:
Třeba opravdu náhodou neměl hlad. Ale zajímalo by mě, jestli by se na večeři, kterou bys platila ty, spokojil taky s čajem, nebo by se nafutroval na týden dopředu.

asi bych se překonala a na tu večeři ho pozvala, jako testik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
28.11.21 13:32
@Janli píše:
Já jsem stará škola a prostě věřím na tradiční namlouvací rituály, který tady fungujou miliony let a evoluce je dotáhla k dokonalosti. Na začátku vztahu si prostě ověřuju, jak je muž ochoten se podělit o své zdroje. Jednou budu vychovávat jeho děti a z ekonomického hlediska budu oslabená. Proto si chci být jistá, že se o mě ochotně postará. Kdyby se mnou chlap na prvním rande řešil finance, tak na to druhý rande už ani nejdu. Nehodlám se pak zařadit mezi ty, co tu píšou zoufalý diskuze, jak na mateřské táhnou všechno napůl nebo jim chlap vyčítá každej jogurt. Navíc to je teda romantika jako prase… Takže - za mě kolenovrt a nezáživnej suchar. Ani omylem, brrrrr. Na prvním rande chci plout na obláčku serotoninu a být hýčkaná, ne dělat finanční plán na příštích několik let…
Jo, a jestli mi tu někdo napíše, že jsem zlatokopka, tak s ním klidně souhlasím…ale můžu říct, že díky tomuhle přístupu se mám dobře… ;)

Přesně tak, souhlasím do posledního slova.. mám to úplně stejně.. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.11.21 13:35

Miluju tyhle diskuze :srdce: :D
Jedno téma: Já jsem stará škola, platit by měl chlap.
Druhé téma: Neuznávám žádný tradiční model, chlap by měl dělat půlku domácích prací… :mrgreen: :pankac: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.11.21 13:38
@Kutil Tom píše:
Druhé téma: Neuznávám žádný tradiční model, chlap by měl dělat půlku domácích prací… :mrgreen: :pankac: :andel:

Kdo platí u 2 leseb nebo 2 gayů?

• Citovat
  • Upravit
12501
28.11.21 13:39
@Mango_Lassi píše:
Kdo platí u 2 leseb nebo 2 gayů?

Tak to je skutecny orisek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.11.21 13:40

Nějakého chlapa bych ráda na večeři pozvala. Bohužel nikdo takový se v mém okolí nevyskytuje :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
19388
28.11.21 13:42
@Kutil Tom píše:
Druhé téma: Neuznávám žádný tradiční model, chlap by měl dělat půlku domácích prací… :mrgreen: :pankac: :andel:

Tak většina ženských nema problém chlapa pozvat, ale až poté, co se neprojeví jako totální buran, zejo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolxx
28.11.21 13:43
@Kutil Tom píše:

No v Česku je spis ještě takový hybrid - plať za me, ale domácí práce už budou na ferovku půl na půl :)

Něco jako dřívější mužská vize, kdy bude žena chodit do práce, ale k tomu bude ještě neplaceny zaměstnanec v domácnosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky