Placení útraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikolxx
27.11.21 21:45

Mne teda placeni jednou ja podruhé ty přijde nejmíň otravný. S tím že pokud mas o tolik menší plat tak by měl větší útraty platit on. Vem si že on se taky muže delší dobu seznamovat, určitě během toho narazil na některé, které potřebují zadarmo zabít čas, tak může být ze začátku nedůvěřivý.

• Citovat
  • Upravit
3070
27.11.21 21:46

Já bych s ním asi už nikam nešla.. nemám ráda kolenovrty a to co ti řekl o tom placení to je teda trapný. Bych se v prde.li viděla tohle říkat na prvním rande. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.11.21 21:47
@Martina84 píše:
To je blbý no. Když přeci muž o ženu stojí, snaží se. Tohle placeni půl na půl na prvním rande je trapný a navíc to svědčí o tom, že je škrt.

První rande byla procházka. Určitě nechtěl platit.

Na druhém byl jenom čaj, aby nemusel moc utrácet.

Na třetím rande bude zakladatelka platit večeři.

Na čtvrtém rande bude buď procházka nebo čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
27.11.21 21:48
@topazio píše:
První rande byla procházka. Určitě nechtěl platit.

Na druhém byl jenom čaj, aby nemusel moc utrácet.

Na třetím rande bude zakladatelka platit večeři.

Na čtvrtém rande bude buď procházka nebo čaj.

On si dal čaj. Ona si mohla dát cokoliv, i tu večeři. Že si to nedala byla její volba a neni to o tom, co on chce a nechce platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.21 21:51
@Nikolxx píše:
Mne teda placeni jednou ja podruhé ty přijde nejmíň otravný. S tím že pokud mas o tolik menší plat tak by měl větší útraty platit on. Vem si že on se taky muže delší dobu seznamovat, určitě během toho narazil na některé, které potřebují zadarmo zabít čas, tak může být ze začátku nedůvěřivý.

To by ale hned na první schůzce nevymezoval pravidla ne?
Samozřejmě nepíšu uplně vše co říkal, ale říkal třeba i to: že jeho brácha koupil své přítelkyni na narozeniny Pandoru a on mu říkal, zda je blázen a příště ji bude kupovat bavoráka?

• Citovat
  • Upravit
56505
27.11.21 21:52
@Anonymní píše:
Samozřejmě nepíšu uplně vše co říkal, ale říkal třeba i to: že jeho brácha koupil své přítelkyni na narozeniny Pandoru a on mu říkal, zda je blázen a příště ji bude kupovat bavoráka?

Tobě nekoupí nic. Protože dárky budou pro něj zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
27.11.21 21:54

A jak vysvětlil, že jíst nebude? To jsi tam seděla hlady? A to už o sobě víte, kolik vyděláváte? Píšeš, že je sympatický - jeho jednání je ale dost podivný. Hned na prvním rande si vyjasňovat, že chce platit vše napůl ukazuje jenom na to, že má hluboko do kapsy a není velkorysý. Na další rande bych nešla ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
27.11.21 21:57
@Anonymní píše:

Ten umí udělat dojem :palec: Hele není to nahodou policajt? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolxx
27.11.21 21:58
@Anonymní píše:

Třeba to může být jeho fígl, jak odfiltrovat vysavačky peněženek :) na druhem rande tě pozval, tak bych to nedramatizovala a pockala, jak se bude chovat až spolu začnete chodit. Pod Pandorou nevim co si představit..

• Citovat
  • Upravit
1641
27.11.21 21:59

Nikdy jsem neřešila peníze na prvních rande, chlapi se vždycky chtěli vytáhnout. Večeře byla večeře, samotný čaj nikdy. Jinak vždy jsem nabídla, ze to zaplatím, nebo napůl nebo příště.

Připadá mi to fakt hrozné bavit o penězích takhle brzy, myslím i o výplatách, je to divné. To se normálně neřeší. Řeší se to třeba v případě zaplacení větší dovolené nebo při sestěhování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
27.11.21 22:01
@Anonymní píše:

No tak s takovými názory už víš, že je to držgrešle a ještě negramotná. Přirovnávat Pandoru k BMW :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
27.11.21 22:03
@Anonymní píše:

Ti to přeložím: „na Pandoru zapomeń, holčičko, a ten čaj mi příště doplatíš!“ :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
27.11.21 22:04
@Anonymní píše:
Ahoj,Zajímalo by mě, kdo u Vás platí útratu? A co si myslíte o mém rande?
O co jde. Začínám znova a hledám si partnera.
Byla jsem už 2× na rande s jedním sympatickým mužem… Prvně šlo o procházku, kde zmínil krom jiných témat, že je důležité si hned ze začátku vyjasnit s ženou, jak to bude s financema. Ve zkratce prostě vše půl na půl s tím, že pokud by byla žena na nemocenské nebo mateřské, tak je samozřejmostí, že by se staral on… Druhé rande - měli jsme jít na večeři a řekl, že mě rád pozve. Když přišel do restaurace, dal si čaj s tím, že večeři nebude. Tak pokud, at si dám jen já.. :? Večeři jsem si nedala, bylo mi to blbé.. Dali jsme si oba čaj a seděli asi 2hod u čaje. Když zaplatil, tak jsem mu samozřejmě poděkovala s tím, že to nemusel.. že bych si to zaplatila a on řekl, že nerad věci platí napůl, že příští útratu zas budu platit na oplátku já. Pokud příště někam pujdem, určo ho pozvu na véču. Já mám plat cca 23 000 hrubého a on má jsem pochopila základ 30 000 kč s příplatky (noční, víkendy, svátky, a permanentně rizikáč)… Já nevím, ale když jsem šla s někým na jídlo, pivo sednout a ten druhý byl student nebo kámoška, která si vydělala ještě mín než já, tak jsem neváhala a útratu platila, protože mi to prostě bylo blbé. (u té kámošky né vždy, ale častěji) A když má o Vás zájem muž, má vyšší plat než Vy. Je toto ok? Neříkám, že by měl platit pokaždé… Ale na 100% vím, že když s ním půjdu příště, zaplatím za něj víc než on za mě. Takové zajímavé jednou já podruhé ty,

Kolenovrt, dve hodky u caje? Uz bych udelala papa..stacilo by me to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
27.11.21 22:10
@PaníBovaryová píše:
Ti to přeložím: „na Pandoru zapomeń, holčičko, a ten čaj mi příště doplatíš!“ :D 8)

Ja bych rekla, ze bavoraka ne, ze preferuji Mercedes CLA..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.21 22:15
@safina píše:
A jak vysvětlil, že jíst nebude? To jsi tam seděla hlady? A to už o sobě víte, kolik vyděláváte? Píšeš, že je sympatický - jeho jednání je ale dost podivný. Hned na prvním rande si vyjasňovat, že chce platit vše napůl ukazuje jenom na to, že má hluboko do kapsy a není velkorysý. Na další rande bych nešla ani omylem.

Tak já chápu, že nemá moc, ale má sakriš má pořád o dost víc než já přeci! :roll: :mrgreen:
A to si vydělá jen tam, ještě mi říkal, že má permanentní přivýdělek…
Takže.. on má minimálně o 10 000 víc než já!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky