Placení útraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikolxx
28.11.21 21:13
@Kutil Tom píše:
No, tím si právě nejsem úplně jistý :think: Znám totiž pár případů, kdy se z neodbytného trpělivého ctitele, který neúnavně a dlouhou dobu zval na večeře, dělal dojem, kupoval dárky, projevoval pozornost atd., vyklubal dost nepříjemný a hnusný psychopat a manipulátor. Holka měla pocit, kdovíjak důkladně si ho neotestovala a neprověřila, než si ji „zasloužil“, a on přitom byl jako pavouk trpělivě spřádající a utahující sítě… A nebyl to jen jeden případ. Skoro si až říkám, že takovou trpělivost a vytrvalost může mít právě jen někdo takový, kdežto normální chlap s nějakou sebeúctou se tahat za nos nenechá a vykašle se na to. Ale tak můžete to brát jen jako námět k zamyšlení, jak to může vypadat z druhé strany :dance:

Ježis tak tohle je zase pomatena úvaha. Na jednu stranu je super ohodnotit muže hned na druhem rande kvůli tomu ze si neobjednal jídlo, na druhou stranu je potřeba si davat pozor na pavouka spradajici si sítě na své oběti. Co třeba být normální a počkat jak se to vyvine bez toho, aby si člověk dělal ujety domněnky a spal s lidmi na 2. rande.

• Citovat
  • Upravit
247
28.11.21 21:31
@Nikolxx píše:
Ježis tak tohle je zase pomatena úvaha. Na jednu stranu je super ohodnotit muže hned na druhem rande kvůli tomu ze si neobjednal jídlo, na druhou stranu je potřeba si davat pozor na pavouka spradajici si sítě na své oběti. Co třeba být normální a počkat jak se to vyvine bez toho, aby si člověk dělal ujety domněnky a spal s lidmi na 2. rande.

A na kolikátém rande může člověk s lidmi spát, aby podle tebe byl normální?? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
28.11.21 22:13

MOje kamarádka, měla rande takové, že šli do restaurace, a utratu, hned řekl, že se rozděli..
Kdyby to tady ted některá uvedla, tak by byly scénaře, jak si má šetřit atd.. Ted jsou spolu 17 let, a finance jsou na jedné hromadě, nemají v této oblasti problém.
Jako asi půjdu proti proudu, ale mě dnešní slečny přijdou, docela jako,, náročné.. Já nedávno byla v jedné restaurací, měly jsme dámskou jízdu a seděla tam slečna s přítelem.. Ne, že by člověk poslouchal, ale bylo vidět, že teprve se poprvé, podruhé sešli, ale jako, ono jako někdy i ty slečny, mají dobré,, kecy.. :mrgreen: :mrgreen:
Ono je to od toho, že se lidi poznávají, někdy člověk kvákne blbost, a nebo udělá, co by jindy neudělal,,
Některé názory mi tady přijdou docela povrchní, nevidím se, že se v dnešní době lidi nemůžou seznámit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
28.11.21 22:42
@zoidberg píše:
Ano. To jsou přesně ty ty myšlenkové pochody které nutí lidí k přetvařování. Jsem ve fázi namlouvání, tak budu jíst i když nechci :mrgreen: Anebo naopak ona bude hladem protože si myslí, že je to vhodné :mrgreen: Takoví ať se radši nemnoží. Proč si on třeba dal čaj? Čaj si dávám, když mi je těžko nebo mě bolí žaludek, či mám jiné zažívací problémy. Když už žena přemýšlí, mohla by to dělat pořádně.
Kdyz nechces jist, tak nezves na veceri, ake treba na kafe, na sklenicku. Ale na dve hodiny s jednim cajem?
@Janli píše:
Jsem užaslá, jak máš zmapovaný můj život… :mrgreen:. Ale když myslíš….. Bylo to potom, co jsem odmítla jít na hotel, který chtěl zaplatit. On bydlel kvůli rekonstrukci domu u rodičů a já dočasně u kamádky. Takhle jsme zažili romantiku v nočním zasněženým lese, což neskutečně miluju. Ještě, že jsi mi to připomněla….,venku je tak krásně nasněženo…. :srdce: :oops:
Vymenit hotel za les v zime, jeste poprve
No je videt, ze lidske uvazovani je neskutecne rozdilne
@Kutil Tom píše:
Miluju tyhle diskuze :srdce: :D
Jedno téma: Já jsem stará škola, platit by měl chlap.
Druhé téma: Neuznávám žádný tradiční model, chlap by měl dělat půlku domácích prací… :mrgreen: :pankac: :andel:

Ja myslim., ze tyhle zlatokopky to po chlapovi nechteji. Vetsinou je tak vytizen vydelavanim penez, ze by nemel sanci to stihnout. Z jinych diskuzi dokonce ani nepohlidaji vlastni deti, tak si nemuzou samy dojit ani k lekari nebo kam chteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
28.11.21 22:47
@Chytrak píše:
Nekecas a fakt ji mas?! Uz celych 11 mesicu totiz davaj do vyplaty penize misto stravenek. ;)

Mne dávají stravenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
28.11.21 22:51
@Bafonek píše:
1. rande - Procházka a probereme finance, že všechno napůl.

2. rande - Pozvání na VEČEŘI, ale dám si jen čaj a sedím u něj 3 hodiny. Jo ty ses mohla nacpat. Ono to vůbec není trapný žrát, když ten druhej jenom sedí a vejrá ti do talíře a v jeho očích vidíš ty dolary, který jsi mu „sežrala“!

Milostpán velkoryse zaplatil „útratu“ a ujistil, že v pohodě - příště přece platíš ty

Zoidberg a Cenarius ten společenský trapas pořád ještě neviděj tak budem ještě chvíli pokračovat…

Na to další rande bych opravdu šla! A to čistě ze „studijních důvodů“, jestli se ten dotyčný narve jak posvícenská husa, když dnes platím já.

A pokud by se narval, tak bych už spíš pro své vlastní pobavení šla i na to poslední „rande“ a netrpělivě bych se celý den třásla zvědavostí, jestli bude mít zase zažívací potíže a budem sedět u čaje… :lol:
Presne tsk bych udelsla taky ze studijnich důvodů. Fakt by to mne to zajímalo.
@catch-22 píše:
8o nechápu, co je na výsledku takového studia tak zajímavého nebo zábavného, aby to stálo za tři zabitá odpoledne, z toho jedno na její účet :think:

Mne to prijde moc zajimave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.11.21 22:54
@Venetia píše:
Vymenit hotel za les v zime, jeste poprve
No je videt, ze lidske uvazovani je neskutecne rozdilne

Vidíš, pro mě je noc na hotelu za účelem sexu neskutečně trapná věc. Evokuje mi to lehký ženštiny, milence, co chodí do hotelu, páč doma mají manželku… je mi to silně žinantní…
Byla jsi někdy v noci v zasněženým lese, když svítí měsíc? Je tam zvláštní atmosféra, taková snová, pohádková…nedá se to popsat. Pro mě to byl hodně silnej zážitek. Ale já už mám takovou povahu, miluju takový netradiční okamžiky…

• Citovat
  • Upravit
578
28.11.21 22:55
@Andante píše:
Hele, já vcelku chápu, že se chlapi snaží eliminovat zlatokopky a vědomí, že dotyčná se se mnou sešla jen proto, že z toho čouhá večeře zadarmo, není nic moc. A že je hromada holek, co ze sekretářského platu horko těžko utáhnou nájem, tudíž nechat se pozvat 3× týdně na večeři pokaždé o jiného Tinder týpka je běžná praxe, o tom nepochybuji.

Jenže, proboha, tohle jde taky dělat sofistikovaně. Za prvé, holku z Tinderu nezvu na druhém rande (natož na prvním) na večeři. Kdybych já se seznamovala na seznamce, tak mám rozum a chápu, že ten kluk těch rande absolvuje x do měsíce, takže 3× týdně večeře pro dva už se sakra prodraží. Takže bych mu nedovolila, aby do mne prvních pár schůzek investoval víc než kafe a zákusek. Nicméně asi bych fakt čekala, že zkusí „investovat” víc, zvlášť pokud by se mi líbil. Pokud se mi nelíbí, nebo si nejsem jistá, přes pravidlo „kafe a procházka” nejede vlak.

Za druhé, poznat, zda holka nejde po penězích, jde i jinak, než že ji budu nutit absolvovat ponižující zážitky typu „za moje čaj, za tvoje humr s kaviárem.” Snad si všímám, jestli holka vyvíjí vlastní iniciativu, koupí popcorn v kině, lístky do divadla, pozve domů na steak… nebo zda se jen veze a čeká, že to chlap bude sponzorovat. Nejpozději do třetího rande by se měla nějak „finančně projevit.”

To, co zakladatelka popisuje, je ponižující a ubohé a dehonestuje to hlavně toho chlapa. To si vážně někteří pánové myslí, že si dáma nevšimne? Nebo že je tak blbá a nebude jí to vadit? Půl napůl ano, ale tohle není půl napůl, to je 90 % ona a 10 % se skřípěním zubů on, protože na nulu to holt srazit nešlo…

A nebo má fakt finanční problémy, dluhy, neumí hospodařit … a to bych ho nechtěla tím tuplem.

Tak týpek, co sotva vydělá 30 tisíc se zlatokopek asi moc bát nemusí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
28.11.21 22:56
@Andante píše:
Hele, já vcelku chápu, že se chlapi snaží eliminovat zlatokopky a vědomí, že dotyčná se se mnou sešla jen proto, že z toho čouhá večeře zadarmo, není nic moc. A že je hromada holek, co ze sekretářského platu horko těžko utáhnou nájem, tudíž nechat se pozvat 3× týdně na večeři pokaždé o jiného Tinder týpka je běžná praxe, o tom nepochybuji.

Jenže, proboha, tohle jde taky dělat sofistikovaně. Za prvé, holku z Tinderu nezvu na druhém rande (natož na prvním) na večeři. Kdybych já se seznamovala na seznamce, tak mám rozum a chápu, že ten kluk těch rande absolvuje x do měsíce, takže 3× týdně večeře pro dva už se sakra prodraží. Takže bych mu nedovolila, aby do mne prvních pár schůzek investoval víc než kafe a zákusek. Nicméně asi bych fakt čekala, že zkusí „investovat” víc, zvlášť pokud by se mi líbil. Pokud se mi nelíbí, nebo si nejsem jistá, přes pravidlo „kafe a procházka” nejede vlak.

Za druhé, poznat, zda holka nejde po penězích, jde i jinak, než že ji budu nutit absolvovat ponižující zážitky typu „za moje čaj, za tvoje humr s kaviárem.” Snad si všímám, jestli holka vyvíjí vlastní iniciativu, koupí popcorn v kině, lístky do divadla, pozve domů na steak… nebo zda se jen veze a čeká, že to chlap bude sponzorovat. Nejpozději do třetího rande by se měla nějak „finančně projevit.”

To, co zakladatelka popisuje, je ponižující a ubohé a dehonestuje to hlavně toho chlapa. To si vážně někteří pánové myslí, že si dáma nevšimne? Nebo že je tak blbá a nebude jí to vadit? Půl napůl ano, ale tohle není půl napůl, to je 90 % ona a 10 % se skřípěním zubů on, protože na nulu to holt srazit nešlo…

A nebo má fakt finanční problémy, dluhy, neumí hospodařit … a to bych ho nechtěla tím tuplem.

Zvani na steak by si taky mohl vylozit jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
28.11.21 23:04
@ábécédé321 píše:
A na kolikátém rande může člověk s lidmi spát, aby podle tebe byl normální?? :think: :mrgreen:
Prece na tretim :D
@Janli píše:
Vidíš, pro mě je noc na hotelu za účelem sexu neskutečně trapná věc. Evokuje mi to lehký ženštiny, milence, co chodí do hotelu, páč doma mají manželku… je mi to silně žinantní…
Byla jsi někdy v noci v zasněženým lese, když svítí měsíc? Je tam zvláštní atmosféra, taková snová, pohádková…nedá se to popsat. Pro mě to byl hodně silnej zážitek. Ale já už mám takovou povahu, miluju takový netradiční okamžiky…

Mne hotel evokuje pohodli
Zimu nesnasim, asi bych to chtela mit hodne rychle za sebou, napoprve mi neprijde idealni. V delsim vztahu proc ne jako zpestreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
28.11.21 23:10
@Kutil Tom píše:
Miluju tyhle diskuze :srdce: :D
Jedno téma: Já jsem stará škola, platit by měl chlap.
Druhé téma: Neuznávám žádný tradiční model, chlap by měl dělat půlku domácích prací… :mrgreen: :pankac: :andel:

Kdybys četl pořádně, tak bys viděl, že různé ženy zástavají různé hodnoty a názory. Nemůžeš vzít dva výroky od dvou žen ve dvou různých situacích a demagogicky se tím snažit dokazovat, že „ženské nevědí, co chtějí“ - my jaksi nejsme hive brain, ale individuální osobnosti, víme? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
28.11.21 23:19

V období randění jsem nikdy chlapa nevyžírala, obvykle jsem si dala jen kafe. Vždycky to zaplatili. Je pravda, že jsem se nesoustředila na peníze (protože to kafe bych fakt zvládla), ale často 2. rande neproběhlo z jiných důvodů. Jak začal mluvit např. o chybách exmanželky, měla jsem jasno.
Chodila jsem s jedním velmi bohatým, přesto jsem trvala na tom, že se budeme v placení střídat, mně by to fakt bylo žinantní se nechat živit.
Takže ano - placení na střídačku beru jako asi nejférovější model, pokud se teda pravidelně nestává to, že když je řada na mně, objedná si chlap nejdražší jídlo a naopak :).
Současný přítel nesnese, abych v restauraci a na dovolených něco platila, ponižovalo by ho to. :D A ani doma potom neúčtuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
28.11.21 23:21
@Venetia píše:
Mne hotel evokuje pohodli
Zimu nesnasim, asi bych to chtela mit hodne rychle za sebou, napoprve mi neprijde idealni. V delsim vztahu proc ne jako zpestreni.

Souhlas. Nás jednou v lese „potkal“ myslivec. Bože, ten trapas. :D Radši hotel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
28.11.21 23:25
@Kutil Tom píše:
Není sebemenší důvod někoho někam „rvát“. Slečna buď má zájem a chce sama, nebo jde hledat své štěstí jinam. A funguje to koukám jako skvělý filtr, že takové jako ty „hodí zpátečku“, když nedostanou večeři, samé dobré zprávy dneska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty sis to zase zaměnil po svém.
Jaký filtr? Spíš jde o to, že lézt do postele s někým, koho vidí holka podruhé, je trošku divné. V mnoha případech i nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
29.11.21 05:42
@Venetia píše:
Prece na tretim :D

Ty jo, tak to se už těším :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale musím jí to tady dát přečíst, aby to věděla i ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí