Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
tak se mohl omluvit a vymyslet jiny program a večeři nechat na jindy
A proč by to dělal? Třeba to zjistil až na místě, že nic jíst nechce. To to bude rušit, nebo nějak zoufale okecávat? Prostě usoudil, že tam nechce nic sníst, to nic nemění na původním plánu. Mi se to stává i několikrát do týdne (chodím do restaurace velmi často) a nikdy v tom nikdo neviděl problém. Jen tady se z toho dělá úplné faux pas.
@zoidberg píše:
A proč by to dělal? Třeba to zjistil až na místě, že nic jíst nechce. To to bude rušit, nebo nějak zoufale okecávat? Prostě usoudil, že tam nechce nic sníst, to nic nemění na původním plánu. Mi se to stává i několikrát do týdne (chodím do restaurace velmi často) a nikdy v tom nikdo neviděl problém. Jen tady se z toho dělá úplné faux pas.
samozřejmě je to jeho věc…treba tak testuje zeny…kolik davas procent?
@divine woman píše:
@samá práce S těma Keksákama jsi teda dost nechutnej
Tady se ti blbci asi slízaj nebo co…
@divine woman píše:
@samá práce S těma Keksákama jsi teda dost nechutnej
Beztak kecá, trapák
@honza273 píše:
Podle mě mohl mít řadu důvodů proč si neobjednal (zdravotní, dieta, nebo prostě neměl na účtu dostatek peněz na útratu za oba…).
Můžeš mít pravdu. Ale pokud je mi blivno, pak večeři zdvořile odpískám, stejně by se mnou nebyla zábava, a pokud nemám prachy na jednu véču, tak na ní buď nezvu, nebo si před akcí dám brigádu. Ostatně ona z něj večeři neždímala.
@Veselej kluk píše:
Ne, fakt ne. Když jdu s holkou na večeři, necpu se předem. Alespoň ne tak, abych si nemohl dát s protistranou alespoň něco lehkého. Sorry, ale je to blbKaždej inteligent chápe, že ta holka si nic neobjedná taky a bude se cítit blbě.
Máš naprostou pravdu
. Dokonce si začínám myslet, ze to byl i jeho úmysl. Vysloví myšlenku na večeři, že spolu někdy mohou chodit na večeři. Pak si schválně nic nedá a čeká, co ta holka na to. Když si nic nedá ani ona, tak sláva, mohu říct, že nemám rád dělené placení před čísníkem. A teď to tedy platím já( to levné) a příště ty večeře platí ona.
@samá práce píše:
Za mé doby randění svobodného mládence slovo nerd ještě neexistovalo. A hubenej rozhodně píchal víc než tlustej.Než Keks dohráli „Víš“ měla ho v hubě dřív než stačila říct že má hlad. To až teď vy, vyhnaný proteiny si musíte hrát na haury u suši.
Ty jsi magor. ![]()
@topazio píše:
Ty jsi magor.
Bacha, pán je znalec.
Prej měla ho v hubě
.
Přesně si ty vychlastané vyhulené týpky s promaštěnýma vlasama ze zábav pamatuju. Vždycky někde za rohem klátili podobnou zoufalku a slintali po těch, co nikdy nemohli mít. ![]()
@zoidberg píše:
Třeba se vůbec necpal, existuje spousta důvodů, proč něco někde nevečeřet. Ale ty si klidně kvůli „slušnosti“ huntuj trávení jak je libo
Pak ovšem nemůže čekat, že o poznání slušnější děva, které Gut Jarkovský není cizí, si kvůli němu bude huntovat vagínu….. ![]()
@bigl píše:
Bacha, pán je znalec.
Prej měla ho v hubě.
Přesně si ty vychlastané vyhulené týpky s promaštěnýma vlasama ze zábav pamatuju. Vždycky někde za rohem klátili podobnou zoufalku a slintali po těch, co nikdy nemohli mít.
On je hlavne snilek a romantik, ale chce to zatajit
@bigl
jsem si taky zavzpomínala. A zoufalka ještě dobrý, většinou se zmohli jen na ty našrot. Ani zoufalky jim nedaly.
@ábécédé321 píše:
A na kolikátém rande může člověk s lidmi spát, aby podle tebe byl normální??![]()
To jsem použila špatné slovo, místo normální bych použila „méně komplikovaný“.A bylo to myšleno v kontextu, že větší jistotu mám, když se nevyspím s muzem hned na druhem rande ale až třeba na čtvrtém - pokud jsem člověk, který chce spát s lidmi, se kterými chce mít i vztah.
Dyk není problém zacalovat to za chlapa. Jenže tu nikdo takový není.