Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1088
29.8.14 17:59

Já myslím, že marginalis je v momentě, kdy se nedotýká vnitřní branky, jen je moc blízko. A u centralis kompletně překrývá „východ“. Jinak doktor mi říkal, že za bezrizikové se považuje pokud je placenta 5cm od vnitřní branky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.8.14 18:03

@letenia Jj, díky, já vím rozdíl mezi centralis a marginalis, jen jsem chtěla vědět více názorů na to, co je už v pořádku :-) Asi mi z toho nic nedělání normálně hrabe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
29.8.14 18:40
@Malvajs píše:
klid, kazda jsme jina, kazda ma jine telo, kazda ma jine veci za sebou :-) treba to nakonec bude ok a budou ti porod vyvolavat :-)) tech pribehu je tady hromada :-)
@Petka.84
Jak říká Malvajs buď v klidu, ještě jsi poměrně nízký týden, takže šance na vytáhnutí minimálně na marginalis ještě je :hug: hlavně myslet pozitivně a neboj ten čas letí, mě to přijde nedávno co jsem si zoufala a zítra končím 34tt

Příspěvek upraven 29.08.14 v 18:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
29.8.14 18:44

@Malvajs Nejhorší je že jsem asi chytla syndrom hnízdění :mrgreen: Nejradši bych vypucovala celý barák :lol:. Dneska jsem vyprala 3 pračky prádla (máme sedmikilovku pračku), naštěstí mi tchýně pomohla, skoro všecko pověsila ona. A na zítřek mám naplánované poslední 2 pračky a mám to vše vyprané. Jen to vyžehlit, naštěstí tchýně i ráda žehlí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.8.14 18:57

@letenia Jinak je fajn, že je kontrola o. k.. Hezky odpočívej a drž se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.8.14 18:58

@letenia Jeee, 34tt, to máš 11 týdnů náskok :-) Ale je to hezký a ještě pozitivní kontrola, no, co víc si přát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.8.14 19:00

@Malvajs Jj, každá jsme jiná, to je pravda :-) Já už se tak strašně těším na kontrolu :-) Sice mi dělá UTZ každých 14 dní, ale vidět srdíčka těch drobečků je balzám na duši :-) Me hrozně nabudila @martina.se svým příběhem a díky ní jsem fakt klidnější :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.8.14 20:05

@Malvajs Jj, budou to podle všeho dva chlapáci :-D Na to, že mám šest neteří a jedinýho synovce je to pro nás překvápko :-))) Na Dominikovi jsme se domluvili, Tomáše po tatínkovi nechce tatínek skousnout, ale on povolí :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.8.14 09:54

@Petka.84 neboj se, dobře to dopadne.. já už mám to svoje zlatíčko doma :srdce: A u Tebe to bude stejné.. celé těhotentsví trápení, ale ta odměna je fakt sladká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.8.14 14:03

@Malvajs Já jsem chtěla Tomáše, ještě než jsem toho svého vůbec poznala :-) A u nich se to jméno tak nějak dědí :-) I když tatínek zatím nechce, myslím, že změkne :-D A tak jak vy se jménem? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.8.14 14:04

@martina.se Gratuluju, že už jste doma :-) A tak povídej, váha, délka, a tak? Fotečka? Jůůů, to je úžasný, však tě taky beru za zářnej příklad dobrýho konce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
30.8.14 14:41
@martina.se píše:
@Petka.84 neboj se, dobře to dopadne.. já už mám to svoje zlatíčko doma :srdce: A u Tebe to bude stejné.. celé těhotentsví trápení, ale ta odměna je fakt sladká :palec:

Super Marti, moooooooooc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
30.8.14 14:42
@Petka.84 píše:
@Malvajs Já jsem chtěla Tomáše, ještě než jsem toho svého vůbec poznala :-) A u nich se to jméno tak nějak dědí :-) I když tatínek zatím nechce, myslím, že změkne :-D A tak jak vy se jménem? ;-)

Můj chce taky Tomáše (Tomáš je můj otec), já chci Michaela a ještě je ve hře Petr, tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.8.14 14:50

@enny3 Plně mu rozumím :-D :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.8.14 19:04
@Petka.84 píše:
@martina.se Gratuluju, že už jste doma :-) A tak povídej, váha, délka, a tak? Fotečka? Jůůů, to je úžasný, však tě taky beru za zářnej příklad dobrýho konce :-)

4,36 kg, 52 cm :mrgreen: fotka do sz, ju ;) jinak přesný - nevzdávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria